Damat nisani atti, altinlar ne olacak?

Bunu bilmiyordum, aklimizda mutlaka bulunmali. Ama o tipte insan degiller.. Gerci ummadigin tas bas yarar derler..

1 kilo altin demistim, herkes sasirip gulmustu utandim bende, yarim kilo olsun demistim..

Bence sen hiç tenezzül etme şimdi o altınlarda gözleri vardır baskasının gözü olan şeyle hayır olmazki günah olur sen iliskini bitirmissin onlan bırak canı cehenneme kime takarsada taksin bosver sen önüne bak geriyi bosver artık altınları gonderki Buda onlara kapak olsun

Bence sen hiç tenezzül etme şimdi o altınlarda gözleri vardır baskasının gözü olan şeyle hayır olmazki günah olur sen iliskini bitirmissin onlan bırak canı cehenneme kime takarsada taksin bosver sen önüne bak geriyi bosver artık altınları gonderki Buda onlara kapak olsun

:Bence sen hiç tenezzül etme şimdi o altınlarda gözleri vardır baskasının gözü olan şeyle hayır olmazki günah olur sen iliskini bitirmissin onlan bırak canı cehenneme kime takarsada taksin bosver sen önüne bak geriyi bosver artık altınları gonderki Buda onlara kapak olsun

Maalesef altinlari gonderme imkanim yok.
Turkiyede bankada kasa kiraladik, bir kismi orda (nisanda takilan)
Imam nikahi kiyildiginda takilanlar bende sadece.
Taksit taksit gondermek komik olur zaten.

Son düzenleme:
Bunu bilmiyordum, aklimizda mutlaka bulunmali. Ama o tipte insan degiller.. Gerci ummadigin tas bas yarar derler..

1 kilo altin demistim, herkes sasirip gulmustu utandim bende, yarim kilo olsun demistim..

Gönül isterdi ki herşey güzel gitsin mutluluğunuz daim olsun.Ama olan olmuş.Ve O zaman bu senin hakkın yarım kilo altını vermek zorundalar onlara bunu hatırlat.Bu senin hakkın çok ayrıntılara girmek istemiyorum kk da dini konuların konuşulması yasak diye biliyorum.Sen internetten araştır bu mehirdir ve her imam nikahı kıyılana kişiye nikahın bozulması halinde ödenmek zorunludur.Yasal olarak bir hak taleb edemezsin ama vermzlerse onlar günaha girmiş olur.Dediğim gibi internetten ayrıntılarını araştır.

bu konuda farkli farkli fetvalar var malesef. Kimisine gore eger gerdek olayi olduysa geri verilmez.
Kimisine gore nikahin kiyilmasi yeterlidir illa gerdek gerekmez. Gerdek olayida olmadi.
Neyse ya, yaztatiline kadar kim bilir neler olacak.
Muhtemelen ortak bir akrabanin hakemliginde iki tarafida magdur etmeyecek sekilde bir karar alinir.

bnm bildiğim kadarıyla kızda kalır
altınlar flan sonuçta erkek atmıs
nişanı

Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum. Zor bir durumda kaldığını anlayabiliyorum zira 1,5 yıl önce aynı şey benim de başıma gelmişti. Sözlüydüm ve söz atıldı. O anki öfkemle hediyeleri ve yüzükleri geri verdim ama şimdi düşünüyorum da asla geri vermezdim. Bana yapılanlar çok koymuştu. Sözlüm zaten psikolojik sorunluydu. Hemen bitsin alsınlar hayatımdan çıkıp gitsinler istedim ama çok da seviyordum. Şimdiki aklım olsa geri verip onları sevindireceğime bende kalmasını tercih ederdim... Hukuki konuyu bilmem ama toplum kuralı olarak geçerli olan şudur: Eğer erkek attıysa hediyeler kızda kalır...

^ Kesinlikle ofkeyle karar verilmemeli,
Bence yazin ailesini davet edip,
aile buyukleriyle birlikte ortak bir karar vermek en mantiklisi.
Hem sahitlerde olur. Hayira ne kadar verebilirsek o kadar kârdir benim icin..

^ kesinlikle ofkeyle karar verilmemeli,
bence yazin ailesini davet edip,
aile buyukleriyle birlikte ortak bir karar vermek en mantiklisi.
Hem sahitlerde olur. Hayira ne kadar verebilirsek o kadar kârdir benim icin..

sen nasılsın canım , psıkolojın ne durumda bu daha onemlı suan ıcın bence....

ben iyim hamd olsun.
Beni dusunmen beni cok sevindirdi.
Bir cok ayrilan insan bakarak inan cok iyim.
Hatta benim bu halimi goren kuzenim bile senin yerinde ben olsam deprasyondaydim dedi.
Ben sevildigimden eminim. Hala seviyor beni.
Hatta omur boyu unutamicanida biliyorum.
Allah razi olsun cok guzel bir tatilde gecirdim onun sayesinde.
Simdide cok yogun bir hayatim var.
Calisiyorum, okula basladim, camiinin yonetim kuruluna girdim.
Onumuzdeki haftasonu dogumgunum var, misafirlerimiz gelecek.
Sadece haftasonlari calar saat yerine kendim uyandigim zaman kotuyum
genelde ruyamda gormus oluyorum.
Kirgin oldugumun farkindayim. Kizginim..
Hatta son ana kadar ben ucaga binene kadar umut verdi.
Sevmese son sarildikdan sonra dur bidaha sarilalim deme ihtiyaci hissetmezdi.
Ben ucaktan inene kadar aramazdi. Aktarmali uctum..
Ucak ankaradan istanbula inince aradi, tekrar ucaga binince aradi, ucak hollandaya inince daha ben ucaktan cikmadan aradi.
Deger veriyor, hepte deger verecek biliyorum, bunlari bilmek rahatlatiyor.
Gunde en fazla yarim saat uzulmeye muusade veriyorum.
Cogu zaman o kadar bile uzulmuyorum.
Kendi secimi.. Ben niye uzuleyim elimden geleni yaptim.
Icimde hic bir keske olmayacak..

Ha birde tanismak isteyenler felan varmis.
Bunlari bilmek insanin egosunu biraz tatmin ediyo,
kendimi daha iyi hissediyorum.
Ama suan kesinlikle kimseyi yara bandi olarakta kullanmam.

En son cümlen çok anlamlı zaranin neresinden donersen kardir ya evlnipte cocuğun olupta ayrılsaydın odahada zordu herseye bos ver de gitsin

^ evet kesinlikle haklisin.
Onunla evlenecek olsaydim, kendimi hic bir anlamda gelistiremicektim,
sadece ev islerinde ve yemek yapmada kendimi gelistirebilirdim.
Tabi birde kitap okuyarak, ama uygulama olmayinca kitaptakilerinde fazla anlami olmuyor.
Hayirlisi olsun.. Hala kirginim ama, onun mutlu olmasini kesinlikle istemiyorum.

Yasadiklarin hic kolay olmasa gerek.
Insan seve seve nasil kopar ki...
3 ay daha gecmis aradan hemen hemen.
Simdi napiyorsun?
Hic arayip sordumu seni?
Allah yolunu acik etsin insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…