Danışabileceğim kimsem yok

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Yani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ben göğüs dışında fiziğiyle barışık bir kızım İnan’ın anlatırken utanıp çekiniyorum göğüslerim yeni büyümeye başlar ya ergen kızlarını gibi aynen öyle hiçbir südyeni doldurmuyor üstelik bu da yetmezmiş gibi etrafında kıllanma oldu napıcam hiç bilmiyorum kendime aynadan bakmak dahi istemiyorum hep olmayan göğsüme dolgulu südyenleri takmaktan bıktım hep dert ediniyorum bunu kendime

Herkesin gogusleri kocaman olmak zorunda degil kucuk gogusler de guzeldir diyecektim ama dümdüz gogusler insanin psikolojisini bozar muhtemelen. İlerde kendin calismaya baslayinca silikon yaptirabilirsin bunun baska bir buyutme yolu yok cunku
Yani düz diyemem hafif var ama o da gelişimini tamamlamamış gibi

Şimdilik bralet tarzı şeyler kullanın zamanı gelince bedeniniz biraz daha oturur gerekirse silikon düşünürsünüz. Benim de 18 yaşımdayken çok kötüydü şimdi 80b gayet iyi doluyor. Zamanla beden bile kendine geliyor.

Henüz 18 yaşındasınız, büyüyecektir biraz bekleyin , olmadı üni sonrası ise girdiginizde silikon taktirirsiniz , o zaman kimse karışamaz size

18'ten sonra büyümeye devam ediyor ki. Ben üniversiteye gidiyordum hala buyudugunu fark etmiştim. Benim de küçüktü ama 80'i buldum sonunda. Bazı modellerde 75 de giyiyorum. Ama bir hamile kaldım, kocaman oldular. O da iyi değil ki. Çatladı hep. 😅 Yani daha büyür dert etme.

Benimde küçük. 18de nasılsa şimdi de öyle kaldı maalesef. Genetik de değil biz de, maşallah herkes nadide sultan gibi bizim sülalede. 🤩 Zamanında doğal yollardan büyütebilirim belki diye aşırı uğraştım ama imkansız. Tüm yağları, masajları, kremleri, bitkisel şeyleri denedim. Hafif bir dolgunluk sağladı, sonra fıııııııs 🙈 Yani demem o ki, bütçen, yaşın ve durumun el verdiğinde silikon tek çare.

18'ten sonra büyümeye devam ediyor ki. Ben üniversiteye gidiyordum hala buyudugunu fark etmiştim. Benim de küçüktü ama 80'i buldum sonunda. Bazı modellerde 75 de giyiyorum. Ama bir hamile kaldım, kocaman oldular. O da iyi değil ki. Çatladı hep. 😅 Yani daha büyür dert etme.

75-80 meme ölcusu degil sirtinizin olcusu, verdiginiz rakamlardan meme buyuklugunuz degil kilo aldiginiz anlasiliyor sadece. 😂
Meme olcusu a b c d dd cup olarak belirtilir.

75C giyen biri 80b giyenden buyuk gogusludur👍

75-80 meme ölcusu degil sirtinizin olcusu, verdiginiz rakamlardan meme buyuklugunuz degil kilo aldiginiz anlasiliyor sadece. 😂
Meme olcusu a b c d dd cup olarak belirtilir.

75C giyen biri 80b giyenden buyuk gogusludur👍
Tebrikler 🙋

Back
X