Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek güvenmiyorum paşa gönlü bilirr, sende belirtmişsin ne demek olurmu bakarız tarzında gelirse bakarsın gelmezse de keyfi bilir zorla tutucak değilsiniz, birde bizlere toy , cahil,genç derler ama kendileri konuşurken düşünmezler kırılmazmı acaba diye
insan hem gelip derdini anlatıp hem "sana güvenmiyorum" diye bi laf edermi...
yuh yani madem güvenmiyo neden evine geliyo...
dramatize işte..
çok takılma..
yaşlı insanlarda vardır bu bi yaştan sonra mala mülke takarlar..
nabız yokluyo...
Gelir bal gibi de gelir..Ev de payı olmasına gerek yok..Esinin annesini ailesini düsünmen güzel ama bu kadar takılır düsünürsen üzülen sen olursun..Güvenmezse güvenmesin melek ol istersen kisi kendinden bilir isi insanın icinde art niyet fitne fesat varsa bunu senin iyiligin güzel niyetlerin güzel hayallerin degistirmez malesef..Kayınvaliden nasıl insan bilemem genel olarak konusuyorum herkes oynamayı cok iyi biliyor sen ve esin bildiginiz gibi yapın derim ev sizin olsun gün gelir Allah korusun bir tatsızlık olur ozman bu ortaklık can sıkar bence..Hayırlısı olsun.
Bence ekstra birşeyler göstermeye çabasına girmeyin.
Başkalarını memnun etmeye çalıştıkca siz mutsuz olursunuz.
Zaten ne derseniz diyin,ne yaparsanız yapın kimseyi tam anlamıyla memnunda edemezsiniz.
ayrıyettende yapmacıkta durur
Aslında bir güvensizliği yoktur.O an telkinde bulunmanız, kalbini rahatlatmanız için kullanmıştır o cümleyi.