Danışacağım bir konu var arkadaşlar bakarmısınız?

ne demek güvenmiyorum paşa gönlü bilirr, sende belirtmişsin ne demek olurmu bakarız tarzında gelirse bakarsın gelmezse de keyfi bilir zorla tutucak değilsiniz, birde bizlere toy , cahil,genç derler ama kendileri konuşurken düşünmezler kırılmazmı acaba diye

insan hem gelip derdini anlatıp hem "sana güvenmiyorum" diye bi laf edermi...
yuh yani madem güvenmiyo neden evine geliyo...
dramatize işte..
çok takılma..
yaşlı insanlarda vardır bu bi yaştan sonra mala mülke takarlar..
nabız yokluyo...

Son düzenleme:
ne demek güvenmiyorum paşa gönlü bilirr, sende belirtmişsin ne demek olurmu bakarız tarzında gelirse bakarsın gelmezse de keyfi bilir zorla tutucak değilsiniz, birde bizlere toy , cahil,genç derler ama kendileri konuşurken düşünmezler kırılmazmı acaba diye

yok hiç düşünmez karşısındaki kırılırmı darılırmı diye. pat pat söyler. ama sonra dobra olur, açık sözlü olur (kendisi diyor). patavatsız olmas asla....

insan hem gelip derdini anlatıp hem "sana güvenmiyorum" diye bi laf edermi...
yuh yani madem güvenmiyo neden evine geliyo...
dramatize işte..
çok takılma..
yaşlı insanlarda vardır bu bi yaştan sonra mala mülke takarlar..
nabız yokluyo...

sana güvenmiyorum diyor. sonra beni annenden çok sev diyor:1:. nasıl olacaksa...

isterse sizi kapı önüne koyma hakkı var gibisinden düşünüp saygda kusur etmeyeceğinizi düşünüyordur.. bence fazla üstelemeyin çok nazlamyın sonra başınız ağrır...
herşey tadında güzel ayrıca illa ki kendi üstüne olmasının istemeside her hakkı kendinde görüp size istediği kadar gibi davranabilir üşüncesi doğurmuş olduğunun kanıtı zaten bence...
siz illa ki evi isteyince ben kötü olsam bakmasalarda yaşayabilirler diye düşündüğünden güvenemiyor ve artık söyleyeceğim bence kaynanan açççççç:ssz::ssz::ssz:

Hiç sinirlenme, üzülme arkadaşım. Bence kayınvalden kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmaya çalışmış. Yani kızı ile olan sorunlarını anlatır gibi yapıp sana güvenmiyorum diyerek laf sokmuş aklınca. Pek çok arkadaşın dediği gibi ev kendi üstüne olursa sokakta kalmaktan korkup ona saygı göstereceğinizi, ona bakacağınızı düşünüyor, zten o yüzden ev sadece kendi üstüne olsun diye uğraşmış. Olay seni ilgilendirmiyor, madem sana güvenmiyor ana oğul aralarında halletsinler sorunlarını.

canım bence tamamen patavatsızlıktan öyle demiş
yoksadüşünerek konuştuğunu zannetmiyorum
ammaaan takma ya
yaşlılar demogoji yapmayı severler zaten bi seninki öyle değil yani

bizim yaslilarimizin gelecek hayali dul olsun evli olsun yaslandigimda beni kim bakacak, hic Allahtan saglik sihhat dilemezler.
gelecek planina bak kaygida degil bu daha 50 sine girmeden zaten yaslanirlar hizmet beklerler.

gelsin bide avrupalilara baksinlar , pitir pitirlar valla.
bizim insanimiz sanki cocuk sahibi olmayi bi hayat garantisi olarak görüyor, bilhassada erkek olmasini ister , gelini bakacak ya onu. otura otura ayaklari bacaklari islemez yer yer oturur tansiyon seker hastasi olur milletin basina dert olur hastaligida bi marifet zannederler hep hastadirlar " ihh mihh" hic bitmez. benim yan komsum mesala kadin 70 de hergün esofmanlarla yürüyüsünü yapar kadinin hobisi var resim yapiyor, arkadaslari ile cafe ye gidiyor takiliyor , bakimli bide bi kere ruju olmadan görmedim. bide bu kadinlarla yasit türk kadinina bakmak lazim .... bi torba ilac minnet sitem , memnuniyetsizlik ve bilumum sikayet.

bide bunlar savas görmüs aclik görmüsler yani...

bizimkide başlıyo şimdiden yaşlanırsam sen bakarsın diye 55 yaşında ama evime eşya alırken bn yatmaya gelsem nerde uyucam deyip açılan otrma gruplarından aldrmştı bana..dul fln da değil yani yanında bi oğlanla torun var.ama geçen aynen böle bi ev konusu çıktı..bn kiracıyım ev almak istedik kendi paramızla..engel oldu..şimdide evlerinin müteahhite verceklermiş bi çok daire vercekmiş müteahhit(hiç inanasım gelmiyo) o zmn ev verirlermiş bize ama kendi üstüne olcakmış ev..bu devirde oğlanın üstüne yapsan evi gelin boşanır alırmış vs işte. kv ler böle anlıcan bakmaya geldimi yer hazrlıyolar kendilerne..konu ev vs olunca gelinler el kızı güvenilmez....eşinle anlaşın derim bn bütün iş ikinizde biter..

Gelir bal gibi de gelir..Ev de payı olmasına gerek yok..Esinin annesini ailesini düsünmen güzel ama bu kadar takılır düsünürsen üzülen sen olursun..Güvenmezse güvenmesin melek ol istersen kisi kendinden bilir isi insanın icinde art niyet fitne fesat varsa bunu senin iyiligin güzel niyetlerin güzel hayallerin degistirmez malesef..Kayınvaliden nasıl insan bilemem genel olarak konusuyorum herkes oynamayı cok iyi biliyor sen ve esin bildiginiz gibi yapın derim ev sizin olsun gün gelir Allah korusun bir tatsızlık olur ozman bu ortaklık can sıkar bence..Hayırlısı olsun.

k.valide iyi olduğu zaman iyi. ama güvensizliği takılıyor kafama. bende ona güvenemiyorum. ev ortak olacak dendi. ha olmassa ortalık karışacak. ben o şartla ev alınmasına razı oldum. yoksa kiraya çıkacaktık. sağlığım sözkonusuydu. ben onların parasının olduğunu bile bilmiyordum. benim istediğim oturduğumuz evi satıp yeni ev almaktı.

eşim bazen daha iyi davran o sevgi istiyor vs. diyor. ki yaptığım birşey de yok. gelmesine karışmam, oturmaya gitmeyelim demem (her hafta gidiyoruz mutlaka), evimde elimden geldiğince ağırlarım. bende eşime diyordum güvenmiyor o bana. (belli ediyordu). eşimde nerden çıkartıyorsun derdi. haklı olduğumu anladım. eşime de dedim. şikayet anlamında değil. hiç birşey diyemedi. evin ortak olma durumunda eşim kendim konuşmadım demişti. sonradan öğrendim kendisi konuşmuş ve eşime de dediğine eminim artık. güvenmiyorum kucukpisiye demiştir.

temmuz ağustos gibi tapu işlemleri olcakmış. tekrar başlık açıp dava açtım demessem iyidir.....

Son düzenleme:
Gelir bal gibi de gelir..Ev de payı olmasına gerek yok..Esinin annesini ailesini düsünmen güzel ama bu kadar takılır düsünürsen üzülen sen olursun..Güvenmezse güvenmesin melek ol istersen kisi kendinden bilir isi insanın icinde art niyet fitne fesat varsa bunu senin iyiligin güzel niyetlerin güzel hayallerin degistirmez malesef..Kayınvaliden nasıl insan bilemem genel olarak konusuyorum herkes oynamayı cok iyi biliyor sen ve esin bildiginiz gibi yapın derim ev sizin olsun gün gelir Allah korusun bir tatsızlık olur ozman bu ortaklık can sıkar bence..Hayırlısı olsun.

ortaklığa bile zor ikna oldu. bölesi daha iyi. en azından hak geçmez. ben hiç tutturmadım ev bizim üstümüze olsun diye. başından beri ortak olsun istedim. hakkım olanı istedim sadece...

en azından kendimden eminim. kimse hakkında kötü düşünmemeye çalışırım ancak olmas.

Bence ekstra birşeyler göstermeye çabasına girmeyin.

Başkalarını memnun etmeye çalıştıkca siz mutsuz olursunuz.

Zaten ne derseniz diyin,ne yaparsanız yapın kimseyi tam anlamıyla memnunda edemezsiniz.

ayrıyettende yapmacıkta durur

ayrıyettende yapmacıkta durur

birilerini memnun etme çabam olmadı hiç. hep içimden ne geliyorsa ona göre davrandım.

anneler günü hediyesi içinde bir başlık açmıştım.
kart hazırladım ona. baktı, ağladı, duygulandı. içimden geldi.
yoksa kimse zorlamadı beni.

ben çok sıcak biri değilim. annecim annecim yapıp arkasından iş çevirmem kimsenin.
konuşmak istediğimi de söylerim. bu sefer söyleyemedim içimde kaldı:1:
beklemediğim bir sözdü. bir konu açılsa da desem de nasıl ve ne desem:1:.

yoksa dolup patlayınca kötü oluyor. kendimi biliyorum. olmadık şekilde küçük konuda patlayıveririm:1:

Aslında bir güvensizliği yoktur.O an telkinde bulunmanız, kalbini rahatlatmanız için kullanmıştır o cümleyi.

Aslında bir güvensizliği yoktur.O an telkinde bulunmanız, kalbini rahatlatmanız için kullanmıştır o cümleyi.

keşke öle olsaydı. ama güvenmediğini biliyordum zaten. ama pat diye söylemesi koydu. şok oldum. ve birşey diyemedim. birşey diyebilseydim belki konu açmayacaktım:1:.

hazır cevap bayanlar varsa bu durumlarda ne diyorsunuz yada ne derdiniz?

Back
X