• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danışmak istediğim bir konu var.

yaws kapatip uyyacakdim ben
gulmekden uykum kaçti hala kikirdaiyorum

konu sahibi fakemisin gerçekmi yalan mi bilmiyorum sen beni guldurdun Alalhda seni guldursun

fakede olsa boyle konularla gelin bize bari eglence olsun renk katsin foruma : )))

fazla protein alinca senin devreler mi yandi acaba

ama dur ciddi olucam
ben olsam amniyoasiti seçrdim
protein miyadini doldurmus bide otekini dene bakalim

yaws kapatip uyyacakdim ben
gulmekden uykum kaçti hala kikirdaiyorum

konu sahibi fakemisin gerçekmi yalan mi bilmiyorum sen beni guldurdun Alalhda seni guldursun

fakede olsa boyle konularla gelin bize bari eglence olsun renk katsin foruma : )))
Simdi ben eksi sozlukte yarim saattir iki erkek arasinda kalan kiz konusunu okuyorum birdeb kendimi burda buldum sirf bunu yazmak icimi dokmek icin actim hesabi , simdi ben fakemiyim ?

güzel anlatım şekli olmuş eğlenceli özellikle bana peynir çeşidi gözüyle bakmayın demişsiniz, çok güldüm yani ama keşke böyle açmasaydınız konu geyiğe döndü, konu ciddiyetini yitirdi gözümde.

Sendeki bu kimya dersi sevgisine hayran kaldım,

aşırı dozda kimya mı aldın:confused:

proteni sevmiyorsan ayrıl o vakit,

ama aminoasitle de da birlikte olma sakın orta okul talebesisin belli

yaşın daha ufak doğru dürüst kararlar alacak yetide değilsin.

Davinçinin şifresini çözdürdün mübarek:KK53:
Lise sonum ben itiraf edeyim liseliyim yani biyoloji sevgisi bu ygs biyoloji calisiyorum sadece

Bence protein diyeti iyi gelmemiş..Gerçi aminoasitte proteini oluşturan yapı şeysi olduğundan onda proteinde bulunuyo.. Ayy aman beynim sulandıı.Sayende beyin jimlastiği yaptık..:D

Back
X