- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi alwaysandforever13
Lise sonum ben itiraf edeyim liseliyim yani biyoloji sevgisi bu ygs biyoloji calisiyorum sadece
heee ondan yani bu isimleri koymanın nedeni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lise sonum ben itiraf edeyim liseliyim yani biyoloji sevgisi bu ygs biyoloji calisiyorum sadece
Erkek iste hepsinin sentezi ayni mantigindan yola ciktimBence protein diyeti iyi gelmemiş..Gerçi aminoasitte proteini oluşturan yapı şeysi olduğundan onda proteinde bulunuyo.. Ayy aman beynim sulandıı.Sayende beyin jimlastiği yaptık..![]()
Meraba guzel bayanlar oncelikle danismak istedigim bi konu var cunku yasim 19 ve bazen kagam karisabiliyo. Dipnot:hikayeyi okuduktan sonra bana lutfen peynir cesidi gozuyle bakmayinilk olarak isim sehir bitki ismi vermek istemedigimden kodlayayim benim 1 bucuk senelik sevgilim protein ve aklimi calan zalime aminoasit diyelim , 1 senedir birlikte olup herseyimi paylastigim proteinim universite icin baska bi sehire gitti ve ben onu hep sevdim seven taraf hep ben oldum bizim iliskimizde , sevmeyi sevdim daha cok ama sevgi gercekten karsilikli oluyo zamanla benim okuzlerin efendisi proteinim son 3 aydir bana asik oldu ne desem yapar hale geldi kiskanclik krizlerine girmeye basladi ama ben sanirim cok yiprandim ozellikle surekli ayrilip barismalar yipratti beni sogudum sikildim degisik cins cins seyler , gelelim aminoasite ; aminoasit proteinin tam tersine cok kibar gibi cok dogal gibi erkeklerle hunharca sakalasirken bana duzgun davranan biri okulda arkami donunce gozgoze geliyoduk ilk baslarda , ben cins bi insanim sevgili arkadaslar tanimadigim insanlarla konusmam eger bakarsa biri bana ters ters bakar kafami ceviririm , neyse biz aminoasitle arkadaslarim sayesinde arkadas olduk hatta oyle ki cok yakin okulda aksam derslerinde beraber oturuyoruz cikista beraberiz hoslaniyo gibi oldum ama bilemedim sonra proteinle ayrildigimiz bi gun bu bana sevgilinden ayrildin mi dedi (dipnot:sinifta en yakin arkadasimin sevgilisi karbondioksit beni bacisi sandigindan soyledi herkese) bende evet dedim ama biz daha boyle bir kankamsi olduk ama yakin olduk boyle birbirimize mal mal guluyoruz falan ve bunlar cok tatli yavas yavas olan seyler proteinle olanlarin aksine , proteini birakmaya calistim ama olmuyo yapamadim ama aklim aminoasitte ne yapicam bilmiyorum , proteinle birlikte olduk bana sen benim karimsin moduna girdi , kafam cok karisti ne yapicam bilemiyorum protein mi aminoasit mi , aminoasit proteini terketmeye deger mi lutfen bana fikir verin degerli bacilarim sisterlerim
(((
kendini ne olarak kodladın merak ettim??
Ahahhahahhahaba buna bende guldumRibozom bence
rnakendini ne olarak kodladın merak ettim??
Ahahhahahhahaba buna bende guldum![]()
proteinle ayrildigimiz bi gun bu bana sevgilinden ayrildin mi dedi (dipnot:sinifta en yakin arkadasimin sevgilisi karbondioksit beni bacisi sandigindan soyledi herkese) bende evet dedim ama biz daha boyle bir kankamsi olduk ama yakin olduk boyle birbirimize mal mal guluyoruz falan ve bunlar cok tatli yavas yavas olan seyler proteinle olanlarin aksine , proteini birakmaya calistim ama olmuyo yapamadim ama aklim aminoasitte ne yapicam bilmiyorum , proteinle birlikte olduk bana sen benim karimsin moduna girdi , kafam cok karisti ne yapicam bilemiyorum protein mi aminoasit mi , aminoasit proteini terketmeye deger mi lutfen bana fikir verin degerli bacilarim sisterlerim(((
Keske hemen elele tutusup peptit bagi kurabilsek aminoasitin proteine donusmesinden korkuyorumBence bilincaltin ozellikle secmis zaten bu terimleri sen de farkindasin ki erkekler zamanla baslangictaki kibarliklarini kaybedebiliyorlar ve proteine donusebiliyorlar
ben böyle laf sokma, böyle ezme görmedim
tebrik etmek istedim
![]()
Keske hemen elele tutusup peptit bagi kurabilsek aminoasitin proteine donusmesinden korkuyorum
EvetLise öğrencisisin ve erkek arkadaşınla beraber mi oldun?