Daha yazmam zatenPat diye engellemesi ilginc. Yerinde olsam bişey yazmazdim bakalım ne yapacak engeli falan açacak mi beklerdim ben
Ben dusunemedim malesef hataliyim. Ama simdi ne yapmaliyim?Mesafe mesafe mesafe... Karşıdaki ne kadar samimi davranırsa davransın belli bir mesafeyi aşmazsanız bu şekilde sinir bozucu durumlar yaşamazsınız
Kendiside hep geyik yapardi. Onun rahatligiyla derdimi cok acik bi sekilde anlattim bende . Simdi ne yapmaliyim sizce?Hocadan arkadas mi olur? Arkadas gibi anlayisli olabilir ama geyik muhabbeti yapacak kadar arkadas olmamali. Olursa sonucu boyle olur cunku.
Yani bence o sana ne diyeceği tavrıyla alakalı olan bişey şimdi ne desem boş acaba ne diyecekDaha yazmam zatenpeki acarsa bisey derse nasil davranmaliyim?
Biz cogu zaman normal konustugumuz icin rahatca anlattim bende derdimi. Boyle olucagini dusunemedimO anda baska buri gelmistir yanına.
Görmesini istemedigi..
Ne bileyim ben hoca olsam mesafemi koyar ögrencimin oyle muhabbet etmesini istemezdim ve buna göre bastan davranirdim.
Yasi yakin olan hocalarimiz vardi bizimde hemde cok sevdigimiz.. ama gerek yapim geregi gerekse hocalarimizin tavri geregi mesefemizi hic asmadik.
Onu sikayet edicegimi dusunmus olabilir mi ya :/Hocanızın hatası size numarasını verip whats app üzerinden iletişime müsade etmesi. Bunu çok yanlış buluyorum acil durumlar dışında asla olmaması gerektiğini düşünüyorum Hocayla yüzyüze ya da maille konuşulmalı herşey.
Ama bu durumda engellemesinin nedeni başka şeyler olabilir. Mesela kız arkadaşının yanındadır. Kız sinirlenmiştir geçici olarak engellemiştir. O an başka bişeyle meşguldur senin şikayetlenmelerini dinlemek istememiştir. Şikayet edeceğini söylediğin için üzerine alınmış size yardım etmesine rağmen şikayet edileceğini duymak sinir etmiştir vs
Biz cogu zaman normal konustugumuz icin rahatca anlattim bende derdimi. Boyle olucagini dusunemedim
Ben nasil davranmaliyim peki ? Sikayet isini yanlis anlamis olabilirDanışman hocan tahmin ediyorum ki araştırma görevlisidir.
Yaşını da göz önüne alınca.
Dekanla ilgili , hocalarla ilgili şöyle böyle konuştuysan , şikayet etmekten falan bahsettiysen
O da bu işe bulaşmamak istemiştir.
Ben de olsam bulaşmak istemezdim.
Zaten senin arkadaşın olamaz bu konuda , çünki o da bir hoca.
Ha engellemek yerine "Beni bu şikayet işine falan karıştırma" demesi daha mantıklı olurdu tabi.
a o anİyi aksamlar kizlar :) hemen derdimi anlatayim. Ders secim haftamizdi. Ben derslerimi ekledim. Tek derste sorun yasadim. O ders icin okulum uzayacak. Mezun durumda olunca cakissa bile verebiliyorlar dersi. Bu sekilde alan arkadaslarim var.
Bende danisman hocamla konustum. Whatsappta yazisiyorduk. Normaldede iyidir aramiz arkadas gibiyiz 5 yas buyuk benden bir abim gibi severim kendisini. Geyik falanda yapariz. Bunlari soylememin sebebide bunun rahatligiyla bayagi anlattim sorunumu. Surekli problemler yasadigimi artik gerekirse sikayette bulunacagimi soyledim. Cunku dekan tanidigi ogrencilere torpil geciyor. Bu yuzdende bayagi sinirliydim magdur oluyorum ben diye. Biraz fazla konustum galiba adam pattt engelledi beni whatsapptan!! Sok oldum cok sasirdim. Ne yapcagimi bilemedim. Cunku normalde kendiside cok sacma muhabbetler dondurup konusan biri.
Sorunumda su cok kotu hissediyorum kendimi kizlarben simdi ne yapmali nasil davranmaliyim . Neden boyle bisey yaptiki cok utandim ya
Üniversitede hocalar hem öğrencilerle arkadaşvari takılır hem de saygıyı çizgiyi korusun ister. Engeli açarsa bir süre sessiz kalın eğer size durumu açıklayan birşey yazmazsa, gayet resmi kısa ve öz bir şekilde hocam kusura bakmayın geçen gün biraz haddimi aştım dersin üstüne başka birşey de yazmazsın, mesafeyi de korursun bundan sonra.Ben dusunemedim malesef hataliyim. Ama simdi ne yapmaliyim?
Bende sok oldum yaBen olsam bir şey yapmazdım. Daha sonra engeli kaldırsa dahi o yazmadıkça hiçbir şey yazmazdım. Engellemek ne ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?