Danisman hocam!

Biraz yaraya parmak gibi olmuş sanki.
Yani aklıma ilk gelen onunda o taraklarda bezi olduğu ve: bu kız başıma bela olmadan engelleyeyim bari' yönünde oldu.

Oyle mi dersiniz yinede engellemek sacma degil mi :/
Ya ben de üniversitedeyim.Deneyim olarak söylüyorum takılacağınız bi mevzu değil, utanmanızı gerektirecek bi durum da yok. O yakınlığı kendisi vermemiş olsa siz whatsappdan yazamazdınız. Bana numaram olduğu halde bazılarında önemli bi durum olmadan kimse yazmadı aramadı.Okulda her türlü dertlerini paylaşırlar konuşuruz ama benimle iletişime geçecekleri mecra maildir. Bunu hepsi bilir. Hocanız size sinirlenmiş olsa bile onun suçu bu. Bence artık dert etmeyin.

Yorumunuz beni cok rahatlatti gercekten. İnanilmaz utaniyorum cunku kendimi cok kotu hissettim

çocuk gibi engelleyen o utanan neden sizsiniz ?
rahatsız olduysa usuluyle söylemesi lazımdı .. ki ilk defa muhabbet etmiyormuşsunuz whasuptan..
ergen gibi şak engeli basmış.. sevgilisi kıskanmıştır belki:))

çocuk gibi engelleyen o utanan neden sizsiniz ?
rahatsız olduysa usuluyle söylemesi lazımdı .. ki ilk defa muhabbet etmiyormuşsunuz whasuptan..
ergen gibi şak engeli basmış.. sevgilisi kıskanmıştır belki:))
Evet ilk defa muhabbet etmedik. Ben ogrenci oldugum icin utandim sanirim sevgilisi engellediyse bilemem ama kendimi cok kotu hissettim

Cok konustun diye engellememistir.
Bence isin icinde baska bir is var.
Bir de tam olarak ne diyordun bu kadar bunaltacak merak ettim cidden:))

bence çokta hoca gözüyle bakmamışsın beğenide var yoksa takmazdın dürüst ol kendine umursama

Cok konustun diye engellememistir.
Bence isin icinde baska bir is var.
Bir de tam olarak ne diyordun bu kadar bunaltacak merak ettim cidden:))
Baska bisey ne olabilir mesela ? Okulla ilgili surekli problemler cikmasindan ve dekanliktakilerin tanidiklari ogrencilerin islerini halletmelerinden dert yaniyodum. Yani bize hayir olmaz diyorlar ama taniyorsa bir sekilde hallediyorlar

Bir danışmanın öğrenciyle dekanın dedikodusunu yapması için yürek yemiş olması lazım.Şaşırma

Baska bisey ne olabilir mesela ? Okulla ilgili surekli problemler cikmasindan ve dekanliktakilerin tanidiklari ogrencilerin islerini halletmelerinden dert yaniyodum. Yani bize hayir olmaz diyorlar ama taniyorsa bir sekilde hallediyorlar
Sevgilisi agir trollemis olabilir.
Teknik bir sorun olmus olabilir.
Ama bu sekilde engellediyse cidden hic takma cunku manyagin teki demektir. Kim kimi boyle engeller sacmalik resmen.

Sevgilisi agir trollemis olabilir.
Teknik bir sorun olmus olabilir.
Ama bu sekilde engellediyse cidden hic takma cunku manyagin teki demektir. Kim kimi boyle engeller sacmalik resmen.
Ben cok utandim sadece ama yorumlardanda anladigim kadariyla bu sekilde engellemesi kendi problemi benim utanmam gereken birsey yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…