Evli degil ama sevgilisi faln yaptiysa bilemem kiEvlide karısı yanlış anlar diye mi yaptı acab
a o an
Bilmem ki olabilir sevgilisi falan varsa. Ama kendiside bazen cok alakasiz sekilde bile yazardiBen numaramı vermem ama bazen bulup mesaj atanlar oluyor benim eşimde engeller direk öğrenci işlerimisin sen ordan öğrensinler diye
Belki böyle birşey olabilir
Boyleyse durumu nasil duzelticem?Kendisini de şikayet ediceğini falan sanmış olabilir bence
Ben nasil davranmaliyim peki ? Sikayet isini yanlis anlamis olabilir
Onun alakasi yok . Yani bana cok yardimci olmaya calisan biriydi. Eger bu sekilde anladiysa cok uzulurumHiç bir şey yapma .
Neden kendini açıklamak durumunda hissediyorsun ki bu hocaya ?
Eğer gerçekten haklı olduğuna eminsen , yapılabilecek bir şeyi yapmıyorlarsa şikayet et.
Ara hakkını.
Direk onluk bir durum yok nasılsa , şikayetinden sonra bu da anlaşılır.
Derdin engel meselesi olmasın yani.
Engeli kaldırırsa eğer niyetinin bu olmadığını yanlış anladığını falan söyle bence ortada yanlış anlaşılma varsa giderilir, en fazla ne kaybedersin ki adam zaten engellemiş söylesen de söylemesen de değişmeyecekBoyl
Boyleyse durumu nasil duzelticem?
Peki kaldirmazsa ne yapmaliyim ?Engeli kaldırırsa eğer niyetinin bu olmadığını yanlış anladığını falan söyle bence ortada yanlış anlaşılma varsa giderilir, en fazla ne kaybedersin ki adam zaten engellemiş söylesen de söylemesen de değişmeyecek
Hocaya karsi bir ilgim kesinlikle yok. Bazi konularda ben cok hassasim. Cok sevdigim bir hocam oldugu icin bu kadar taktim kafaya sanirimBu dert sayılmaz, yüzyüze geldiğinizde konuşursunuz. Bu kadar dert edince hocaya karşı ilginizi abartı bulmaya başladım. Ya da benim hiç bu kadar duyarlı öğrencim olmadı :)
Hocaya karsi bir ilgim kesinlikle yok. Bazi konularda ben cok hassasim. Cok sevdigim bir hocam oldugu icin bu kadar taktim kafaya sanirim
Hayir oyle bisey cidden yok. Ama cok sevdigim birisi o yuzden taktim kafaya.Açıkçası ben de içten içe böyle düşünüyorum.
Şu an derdini bıraktın bu konuyu o adamı takıyorsun.
Ben olsam amaaaaaan biptir git der , geçerdim.
Normali budur yani.
Boşverin yanlış anladıysa da ya da dediğim gibi sevgilisi falan engellemiş olabilir, okula gitmicek misiniz ders seçimi için o zaman görüşürsünüz.Hiç bişey olmamı gibi davranın. Size bişey derse ona göre özür dilemeniz gerekirse dilersiniz. Önemsemeyin.Hocaya karsi bir ilgim kesinlikle yok. Bazi konularda ben cok hassasim. Cok sevdigim bir hocam oldugu icin bu kadar taktim kafaya sanirim
Peki cok tesekkur ederimBoşverin yanlış anladıysa da ya da dediğim gibi sevgilisi falan engellemiş olabilir, okula gitmicek misiniz ders seçimi için o zaman görüşürsünüz.Hiç bişey olmamı gibi davranın. Size bişey derse ona göre özür dilemeniz gerekirse dilersiniz. Önemsemeyin.
Evet boyle oldu galiba. Ben ne yapmaliyim peki cok utandimHaddinizi aştığınızı düşünüp engellemiş sizi.
Evet oda arkadas gibiydi her zaman. Bunun rahatligiyla bende butun derdimi acikca anlattim ama cok utandim engeli yiyinceÜniversitedeyken danışman hocamız da böyleydi. Sınıftan bazı insanlarla arkadaş gibiydi sonradan da bir kızla sevgili dedikodusu çıktı.biraz alakasız ama Bunu okurken aklıma geldi. Bence ortada bir durum yok adamın dengesizliği. O arkadaş gibi davranmış sen de karşılığını vermissin. Bence sen uygun zamanda açıkça sor. Belli anlatır uzlaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?