- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
bilmiyorum ki kestiremiyorum ne tepki verceğini cok kıskanc sıkı biri degildir çünküO böle bi durumda size ne yapardı kaslı six pack erkek videosu na mesela ne tepki verirdi ??
görmedim ama orda olduğuna eminimerkek arkadaşını videoda gördün mü?
görmedim ama orda olduğuna eminimçünkü o arkadşaıyla baş başalardı. çocukta tek başına gitmiyeceğine göre hatta yanlarında o tarz kızlar bile olabilir ondan da emin değilim.
Yanında olsam ben sorun etmem ama yalnızken o ortamda olmasını normal karşılıyr musun gerçekten SephoraOlay dansçı kızlar mı yoksa gideceği yerin club olduğunu soylememesi mi? Bence her türlü kızmayı gerektirecek bişey yok ama ilişki dinamiğine göre değişir.
Tatildeyiz, az önce burda da bol cıbıl hatunlu, travestili bir dans gösterisi vardı. Bir çift ciddi ciddi kavga etti bu sebepten. Iki saattir onlara gülüyoruz. Biz odaya dönerken kadın tek başına lobide ağlıyordu hala. Dansçı hatunlar yüzünden kavga ederseniz sadece kendi kendinizi üzersiniz, boşu boşuna huzursuzluk. Ne olacak iki dansçı görse adam, namusu mu kirlenecek, sizi aldatmış mı olacak?
Yanında olsam ben sorun etmem ama yalnızken o ortamda olmasını normal karşılıyr musun gerçekten Sephora
Eve gideceğinden değil tabi ama bir yerde yalnız erkek yada kadın görsünler nasıl başlarına üşüştüklerini durumu suistimal ettiklerini biliyoruz rahatsız edici geldi bana o sebeple senin düşüncede saygım sonsuz tabi merak sadeceGerçekten ne olabilir? Dansçı kızı alıp eve mi gidecek ne olacak yani? Dansçı kızlar da senin sevgilin için sıraya mı girecek? Sen yanindayken de sadece izleyecek sen yokken de. Kesinlikle normal karşılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?