• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dansçı kızlar...

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
298
kızlar merhaba,
açıkcası ne tepki verceğimi bilemediğim için size sormak istedim. erkek arkadaşım ailesiyle şu an tatilde ve bugün çok yakın bir arkadaşı da ailesiyle tatil yaptığı yere geldi. beraber buluşuğ bi yerlere gideceklerdi. bende tamam dedim eğlensinler diye.
daha sonra çay-kahve falan içeriz yada bira içeriz bi yerde dedi. bende tamam dedim. Daha demin mesaj attım ''oturdunuz mu bir yere'' dedim. o da evet aşkım oturduk dedi. bende öyle olunca rahatladım.
sonraa sosyal medyaya bi girdim bu yakın arkadaşı bi video paylaşmış, bi gece kulubunde danscı kızlar masanın üstünde bikinilerle şov yapıyorlar onu çekmiş e erkek arkadaşım videoda gözükmnese de yanında. şimdi ben nasl bir tepki vermeliyim bilmiyorum?

görmedim ama orda olduğuna eminim :KK43: çünkü o arkadşaıyla baş başalardı. çocukta tek başına gitmiyeceğine göre hatta yanlarında o tarz kızlar bile olabilir ondan da emin değilim.

bazen mekanlarda birden çıkıyor böyle dansçılar hani öyle bir an olabilir. arayıp konuş çok rahatsızsan nerden çıktı bu kızlar de. bir de tatil yerlerinde böyle kızlar çok var hemen her mekanda animasyon adı altında çıkıyorlar.

Oyyy ben çok rahatsız olurdum ama kendime yedirip bişi diyemezdim herhalde sonuçta sırf o kızlar için gitmemislerdir o ortama herhalde..

Olay dansçı kızlar mı yoksa gideceği yerin club olduğunu soylememesi mi? Bence her türlü kızmayı gerektirecek bişey yok ama ilişki dinamiğine göre değişir.

Tatildeyiz, az önce burda da bol cıbıl hatunlu, travestili bir dans gösterisi vardı. Bir çift ciddi ciddi kavga etti bu sebepten. Iki saattir onlara gülüyoruz. Biz odaya dönerken kadın tek başına lobide ağlıyordu hala. Dansçı hatunlar yüzünden kavga ederseniz sadece kendi kendinizi üzersiniz, boşu boşuna huzursuzluk. Ne olacak iki dansçı görse adam, namusu mu kirlenecek, sizi aldatmış mı olacak?

Olay dansçı kızlar mı yoksa gideceği yerin club olduğunu soylememesi mi? Bence her türlü kızmayı gerektirecek bişey yok ama ilişki dinamiğine göre değişir.

Tatildeyiz, az önce burda da bol cıbıl hatunlu, travestili bir dans gösterisi vardı. Bir çift ciddi ciddi kavga etti bu sebepten. Iki saattir onlara gülüyoruz. Biz odaya dönerken kadın tek başına lobide ağlıyordu hala. Dansçı hatunlar yüzünden kavga ederseniz sadece kendi kendinizi üzersiniz, boşu boşuna huzursuzluk. Ne olacak iki dansçı görse adam, namusu mu kirlenecek, sizi aldatmış mı olacak?
Yanında olsam ben sorun etmem ama yalnızken o ortamda olmasını normal karşılıyr musun gerçekten Sephora :KK35:

Yanında olsam ben sorun etmem ama yalnızken o ortamda olmasını normal karşılıyr musun gerçekten Sephora :KK35:

Gerçekten ne olabilir? Dansçı kızı alıp eve mi gidecek ne olacak yani? Dansçı kızlar da senin sevgilin için sıraya mı girecek? Sen yanindayken de sadece izleyecek sen yokken de. Kesinlikle normal karşılıyorum.

Gerçekten ne olabilir? Dansçı kızı alıp eve mi gidecek ne olacak yani? Dansçı kızlar da senin sevgilin için sıraya mı girecek? Sen yanindayken de sadece izleyecek sen yokken de. Kesinlikle normal karşılıyorum.
Eve gideceğinden değil tabi ama bir yerde yalnız erkek yada kadın görsünler nasıl başlarına üşüştüklerini durumu suistimal ettiklerini biliyoruz rahatsız edici geldi bana o sebeple senin düşüncede saygım sonsuz tabi merak sadece:super:

Back
X