dansoz Burun Estetiği Ameliyatı

cnm gecmis olsun burnunu azda olsa gorebilmisin ne guzel
sislikler inince assimetri azalir bencede insallah istedigin gibi olmustur merakla resimlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım en kötüsünü atlattın.ilk önce yadırgıyor insan burnunu benim kızımında sanki başka bir burun yapıştırılmış gibi duruyordu.gün geçtikce doğal durmaya başlıyor.

dansoz canım yeni gördüm yazdığını
inşallah şişlikler geçincede içine sinen ve sana yakışan bir burun çıkar ortaya
benimde alçım alındığında sol taraf sağ tarafın 2 katı gibiydi
ama zamanla düzeliyo canım
bende hala biraz var ama zaten burun ucum falan şiş daha zamanla düzelir diye düşünüyorum

hepinize teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için, özellikle sana özgecim rahatlattığın ve manevi desteğin için :)

bir de burnum tasarımdan daha kalkık görünüyor, alçı alındıktan sonra da inmeye devam ediyor mu burun? böyle de kötü görünmüyor ama burun deliklerim biraz ortada durduğu için bu halde, biraz daha inse daha güzel olacak.

Rica ederim canım ne demek opuyorumnanaktan
canım daha nasıl inecek o burun varya
benim 11 günlük halim var ayy domuz burnu haltetmiş yanımda
sonra gittikçe indi şimdiki kalkıklığından çok memnunum
ama emin ol şişliklerin gittikçe inecek

:sinifsinif:slm nefes almada zorlanan arkadaslar varmi aranizda? ben burnumdan ameliyat oldum ama estetik yönde diil fonksiyonel anlamda... burnumdaki kemik egriligi ve etler alindi sinüzit yani baya bisyler yapildi... ya diyrum olmusken keske estetik olsaydim burnumu hafif kaldirtsaydim degerdi belki ozaman bu kadar sikintiya... neyse artk burnumun seklinden bi sorunum yoktu cünki onun icinde gerek duymadim ama bu nefes alma olayi degismedi neden nefes alamiyorum hala fazla yorulmaya gelemiyorum sicak havada kalamiyorum daraliyorum... eskisinden bi farki yok nefes almamin dr bey iki ay dedi en fazla düzelir ama yok hala bi düzelme kendiside ispanyaya yerlesti gitti yani baska bi doktora gittim sabredin diyo iyide sabirda bi yere kadar bi kac gün sonra tatile gitcem nasil gececek bilmiyorum kizlar lütfen bana bi sekilde yardimci olun burun spreyi kullaniyorum hala arada bi ama yok bi gelisme:1no2:

serenayy canım bizim iş yerinde bir kızla 3 gün arayla ameliyat olduk
benimki estetikti
onunki sağlıkla ilgili sorunlardan dolayıydı et,kemik büyümesi v.b. şimdi hemen kalktım sordum
buarada ameliyat olalı 5 ay bitti
ondada hala nefes problemi varmış
içindeki ödemden dolayı
benimde nefes almam çok düzgün diil hatta eskisiyle aynı gibi
ara ara rahatlıyorum ama sonra yine sıkıntı çıkıyo
cidden sabretmek gerekiyo maalesef

oske canim benim saol verdgin cvp icin ya bilsem su kadar zaman böle devam etcek beklerim beni korkutan sey hep böle kalcak korkusuopuyorumnanaktan

evet canım belirsizlikler insanı yoruyor maalesef :S
umarım biran önce bütün şişliklerin ödemlerin geçerde
rahat rahat nefes alabilirsin

bu arada resimleyine baktim nisanligin cok güzel allah tamamina erdirsin canim...burnunda muhtesem görünüyo

bugun amelıyattan sonraki 8. günün gecesi...

burun deeliklerim büyüdü, ama burnumun hâlâ kalkıklığı inmediği için domuz burnu gibi duruyor ve aynaya bakmak sinirime dokunuyor.

sabırla geçmesini bekliyorum.... bakalım yarın biraz daha inecek mi burnum?

9. gün... burun biraz daha indi gibime geliyor ama delikler hâlâ karşıdan bakınca gözüme batıyor......

canım eşitlenmesinden de geçtim, böyle karşıdan domuz burnu gibi deliklerim ortada duruyor ya, o işte ne zaman geçiyor, rahatlatmana ihtiyacım var :)

tammam canım farketmedim ben de olmayı düşünüyorum da ama başka bi dr.malatyada bilgetürk bey var fakat kararsızım anesteziden çok korkuyorum vs.riskli bi ameliyat geçen bi haberde antep araştırma hastanesinde merinosun müdürü ameliyat olmuş masada kalmış anesteziye karşı alerjisi olduğu için bu tetkitleri yaptırmadan ameliyatada alan var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…