dansoz Burun Estetiği Ameliyatı

hay allah, ölmüş yani ha?

anesteziden ben de korkuyordum. benim anestezi doktorum burak beyin kullandığı teknikte de genel anestezi gibi uyuyorsun ama solunumun, kalp atışların eskisi gibi kendiliğinden devam ediyor. tekniğin adı nörolep, nörolet gibi bir şeydi. bu daha güvenli bir yöntemmiş, ama her doktor yapmıyormuş.... ben hatta sözleşmede komplikasyonları, ölümü kabul ediyorum gibi bir maddeyi imzalayınca burak beye ölme ihtimalim var mı diye sordum. o da allah korusun, o sözleşme zorunlu, her ameliyatta yapılıyor, yoldan yürürken kafana bir şey düşmesi gibi bir ihtimal olarak düşün demişti... ama ben de cok korktum, doktorlara sorup durdum riskli mi, ölüm yazıyor burada ne ölümü falan demiştim sekretere de... o da "hani ya olursa diye" diye cevap vermişti :)) tövbe yarabbim, allah korusun.

Son düzenleme:
bugün bandajlarımı aldım ve sonra doktoruma gıttım. o da çok beğendi ben de gayet memnunum sonuçtan.... iki kanat arasında farklılıklar var ama şişlik inince geçeceğini ummaktayım. ama bir oh çektim kızlar! hem eziyet bitti, hem de her aynaya baktığımda gözüme takılan ve o yüzden görmemeye çalıştığım bozukluklar yok, yerine hoş bulduğum bir hava var...fotoğraf makinasını kardeşimden alır almaz fotolarımı ekleyeceğim, bekleyin :)

Son düzenleme:
ayy dansöz hadi atlatmışsın
süperr
umarım şeklide biran önce otururda dahada güzelleşir
resim ekle mutlaka :)

kızlar gecikme için çok özür dilerim! fotoları ancak şimdi yukleyebildim kendi makinam olmadığı için. yorumlarınızı bekliyorum, eksik etmeyin...

fotolarım arkadaşlık talebı yollayanlara acık pırlantacım. bu arada kızlar albumume yorum yapamıyorum 100 mesaj sınırına takıldığım için. buradan yazayım; yorumlarınız benı cok mutlu etti sağolun :)) ve albume yorum yapamayanlarınd a buradan beklıyorum yorumlarını :))

bende fotolari görmek istiyorum cnm ark. talebini kabul edersen sevinirim
gecmis olsun güle güle kullan yeni burnusunuuuopuyorumnanaktan

geçmiş olsunn canımm.. çok hoşş olmuşş burnun kalkıklığı falan çok doğall duruyoo
:1rolleyes:

cok geçmiş olsun canım fotolarını gördüm cok değişmisin ve cok güzel bi burun olmuşş güle güle kullan

teşekkür ederim kızlar hepinize beğenmenize çok sevindim ve arkadaşlık taleplerini de kabul ediyorum geldikçe :)

cnm albüme yazdim burayada yaziyim
cidden sanki genclesmissin
cok dogal olmus yüzüne yakismis
kalkikligi fln cok hos cok begendim
güle güle kullan opuyorumnanaktan

sevgili ank32,
malesef 50 msg tamamlamadığım için özel mesaj atamıyorum onun için buraya yazmak zorunda kaldım.
zühtü bey'e 28 temmuzda ameliyat oldum, çok rahat geçti, hiç ağrım vs olmadı. görünüşünde de çoğu kişi anlamıyor bile ameliyat olduğumu. gayet memnunum yani.
hatırladığın için teşekkür ederim bu aradaa..

zühtü beyi bende revizyon için düşünüyorum.dansözcüm arkadaşlık teklifimi kabul edersen bende resimlerini görmek isterim.benim sadeca burun ucu düzeltilecek birçok ameliyat olan kişide görüyorum yandan güzel ama önden ya burun delikleri büyük görnüyor ya simetrisinde bir şey oluyor yada benimkisi gibi ucu uzun kalıyor.zühtü beye ameliyat olan arkadaşlar siz ön görünümden memlun musunuz?yardımcı olursanız sevinirim bu ikinci ameliyata karar verme süreci gerçekten çok yıpratıcı oluyor...

ben şuan için önden memnunum
tek şikayetim yan profilde görünen kemerimsi şey

oskecim senin resmini gördüm burnun gayet güzel ama hafif kemeri var.zühtü bey bu konuda ne diyor canım.inş o kemerimsiden küçük bir mudaheleyle kurtulursun.benim sorunum burun ucuyla ilgiliydi doktorum 15 dakikalık bir şey hemen düzelir dedi.ama benim ona hiç güvenim kalmamıştı ve bunuda bedava yapacaktı sonuçta kendi hatası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…