Dantel derdi

ben dantelleri yeşil siyah fona çerçevelettim, tablo yaptım yani. küçük küçük ayrı ayrı çerçevelerde. mükemmel oldu. yabancı bir dergiden esinlendim. sen de öyle yap dantel işte burda dersin haha

He deyıp geccem ona.Allahtan uzak oturcam da hep gelemez bana :)

Şart,yoksa dip bucağın boş kalır,hurçları öteye beriye aktarıp duramazsın.Annenin hevesidir,evden de çıkaramazsın.Nostaljik şeyleri severim,fakat pratikte kullanım sahaları yok.Kızına gösterirsin ancak,annanen özenip yapmıştı diye

Dantel önemli Bursadaysan vereyim ben de bi sandık var :))

Ben dantel seviyorum çok olmasada evde dantel kullanıyorum. Ama başkasının evi beni ilgilendirmez
Kullanmasamda bir sürü oyalı tülbentim var kenarı dantel havlularım var (havluları kullanıyorum) seviyorum kullanmayı
Ama siz sevmezsiniz veya seversiniz ama yoktur evinizde kimseyi ilgilendirmez

benim evde 1 tane dantel yok.. hiç sevmem.

Hayir hic de sart degil. Siz neyi seviyorsaniz odur olmasi gereken. O evi bir gun gelip gorecek insanlara gore duzenleyemezsiniz ki yasayacak olan sizsiniz.

Degil! Mevlut de sart degil. Sen ne istersen o.

Country tarzı evlerde dantel ve kaneviçe kullanılıyor. Hatta çok da beğenirim. Ancak evinize aldığınız mobilyalara uymuyorsa kullanmayın tabii. Benimkilere uymuyor mesela. Tabii bir de bakımı zordur dantel, kaneviçe, iğne oyası gibi el işlerinin. Hele ki çocuklu evde koruyamazsınız bile o el emeği, göz nuru örtüleri.
Ayrıca gelin mevlütünü ilk kez duyuyorum. İstemezseniz yapmazsınız. Doğrusu benim tarzıma uymadığı için çeyiz serme, bebek mevlütü, diş hediği vb. şeyleri hiç yapmadım. Ailem ve eşimin ailesi de tarzımı bildiği için hiç teklif etmedi böyle şeyleri. Kendi hayatınız bu, ayıp olur diye size uymayan etkinlikleri yapmak ya da onlara katılmak zorunda değilsiniz. Ağırlığınızı koyun. Herkes sizi öyle bilsin.

Allah Allah dantel olmayınca dua kabul olmazmıy mış.
6 tane bardak getirip bir de arkamdan laf edecekse etsinler.
zaten pilav da lapa olmuş tavuk da pişmemişti diye konuşurken danteli de yoktu desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…