Dantel derdi

Gelin mevliti hiç duymadım, şu an haberim oldu. Çevreniz böyle şeylere önem veriyor belli ki, eğer milletin ne diyeceği umurunuzda olmazsa ne dantel serin ne de tülbent ayarlayın, benim bildiğim zaten herkes yanında getiriyor örtüsünü. Hee ben laf söz istemem, önemserim diyorsanız annenize falan sorun, büyükler daha iyi bilir adetleri.

Tuvalette pasta mı gösteriş uğruna bildiğin rezillik ve pislik! Yakında ilk kakasına da pasta kesecekler ya.

Tuvalette pasta mı gösteriş uğruna bildiğin rezillik ve pislik! Yakında ilk kakasına da pasta kesecekler ya.
pastada tuvalette kaka yapan bir çocuk vardı üç boyutlu yapmışlar şeker hamurundan.birde kaka yapmışlar kenarına .tuvalette değil ama gerçi onuda beklerım artık =)

5 senelik evli olucam bu yıl bizim buralarda da çok vardır çeyiz muhabbeti serme olur falan ben yapmadım çünkü çocukluğumdan beri bana saçma gelen bişeydi eşimin işinden ötürü 2 düğün yaptık biri ailelerimizin olduğu şehir merkezinde salonda diğeride işinin olduğu ilçede yemekli oldu camide mevlüt okutuldu falan evide iş yerinin olduğu yerden tutmuştuk düğün günü çoğu insan kapıdan dönmüş çeyiz serili değil diye :) evime girmediler diye hiç eksikliklerini hissetmedim valla sende boşver nasıl istiyorsan öyle yap kimseyi de dinleme senin evin senin düzenin olucak keyfine bak

pastada tuvalette kaka yapan bir çocuk vardı üç boyutlu yapmışlar şeker hamurundan.birde kaka yapmışlar kenarına .tuvalette değil ama gerçi onuda beklerım artık =)

İnsanlar harbiden boyut atlamış artık ya. Şu anlattığınıza ağlayayım mı güleyim mi bilemiyorum, karikatür gibi :)

Amca kızın kafası 80'li yıllarda kalmış ne danteli artık yaaa.ören insanı bile görmüyoruz artık.çok demode.bıraksınlar şu eski kafaları artık.

Cok sagolun

Neden şart olsun ki, herkesin bi tarzı vardır, zevki vardır dantel olsa ne olur olmasa ne olur, siz bakmayın bu sözlere nasıl istiyorsanız öyle bir düzen kurarsınız ayrıca mevlide gelenler de başörtüsünü yanında getirsin ben o tarz bi yere gideceksem yanımda götürürüm, ancak misafirlere küçük bir anı, jest olsun diye yeni tülbentler alıp hediye verebilirsiniz illa dantelli olmak zorunda değil ama

Annem bana danteler yapti ve ceyizim icon verdi bende severek kullaniyorum. Amaaa su: Gelin evlerini gösteris sovuna cevirmeleri yok mu..görgüsüzlük resmen. Hem milletin baskasin yatak odasinda ne isi olabilir ki? Kulak asmayin. Mevlütlerin de özelligini su sonradan görme hareketlerinile bitiriyorlar. Kuran okumaya toplaniyor millet ama bir giybet bir ev esya dedikodusu...ondansa evde hic yapma da iyi

Tabiki şart değil.
Annemde benim çeyizime çok şey yaptı ama dantel değilde daha modern benim tarzımda şeylerdi, misafir geldiğinde yaymak için. Ayrıca yatak odamıda kimse kurcalamadı, kapıdan bakıp gittiler çeyiz görmeye geldiklerinde. Bazı insanlar çekmece falanda kurcalıyorda ne münasebet millet benim ve eşimin iç çamaşırlarını görecek. Evimin her tarafı misafirlerime açık ama yatak odama küçük çocuk dahi sokmam. Orası eşimle benim özelim, mahrem yerim. Siz doğru düşünüyorsunuz yani, kuzeniniz eskilerde kalmış sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…