- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
gelın mevludu, bebek mevludu, ilk diş partisi, doğum gunu partısı(bır nebze), 6 ay kınası ,40 çıkarması,zartı zurtu bunların hiç biri mecburi değildir..keyfı ve uydurmasyon seyler..yakında sunnet pastası falanda çıkarırlar.bırde ınst gormustum çocuğu tuvalete alışmış bir aile vardı pasta da tuvalet vardı.mevlud yapılacak kuran okunacak dantel partısı yapılmıcak.gelenler senın mutlu huzurlu bır yuvada yaşaman için duaya gelecek dantel tabak ne ya. tabak kırılır dantel yırtılır ınsanlık baki kalır.oyyyy
pastada tuvalette kaka yapan bir çocuk vardı üç boyutlu yapmışlar şeker hamurundan.birde kaka yapmışlar kenarına .tuvalette değil ama gerçi onuda beklerım artık =)Tuvalette pasta mıgösteriş uğruna bildiğin rezillik ve pislik! Yakında ilk kakasına da pasta kesecekler ya.
5 senelik evli olucam bu yıl bizim buralarda da çok vardır çeyiz muhabbeti serme olur falan ben yapmadım çünkü çocukluğumdan beri bana saçma gelen bişeydi eşimin işinden ötürü 2 düğün yaptık biri ailelerimizin olduğu şehir merkezinde salonda diğeride işinin olduğu ilçede yemekli oldu camide mevlüt okutuldu falan evide iş yerinin olduğu yerden tutmuştuk düğün günü çoğu insan kapıdan dönmüş çeyiz serili değil diye :) evime girmediler diye hiç eksikliklerini hissetmedim valla sende boşver nasıl istiyorsan öyle yap kimseyi de dinleme senin evin senin düzenin olucak keyfine bakDün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
pastada tuvalette kaka yapan bir çocuk vardı üç boyutlu yapmışlar şeker hamurundan.birde kaka yapmışlar kenarına .tuvalette değil ama gerçi onuda beklerım artık =)
Cok sagolunAh o ömür törpüsü danteller hepsini kaldırdım kurtuldum artık dantelmi kaldı bunu söyleyen hangi çağda yaşıyor söyle ona devir değişti azıcık zamana ayak uydursun dantel örtü mü kaldı yaw kim ne derse desin de o söyleyene hayatınızı başkalarına göre yaşamayın yoksa hep öyle gider tavsiyen şimdiden mutluluklar dilerim
Neden şart olsun ki, herkesin bi tarzı vardır, zevki vardır dantel olsa ne olur olmasa ne olur, siz bakmayın bu sözlere nasıl istiyorsanız öyle bir düzen kurarsınız ayrıca mevlide gelenler de başörtüsünü yanında getirsin ben o tarz bi yere gideceksem yanımda götürürüm, ancak misafirlere küçük bir anı, jest olsun diye yeni tülbentler alıp hediye verebilirsiniz illa dantelli olmak zorunda değil amaDün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Annem bana 'Sana ordugum dantelleri kullanmıyorsun ne emek verdim ben onlara 'dedi bende anne vereyim sen kullan dedim ,hayır ben sevmiyorum esyama gitmez dantel dedi
Annemin bile tarzı değişmiş yeni nesil nasıl dantel kullansin:)
Allahımmmm görgüsüzlükte ve iğrençlikte son nokta bupastada tuvalette kaka yapan bir çocuk vardı üç boyutlu yapmışlar şeker hamurundan.birde kaka yapmışlar kenarına .tuvalette değil ama gerçi onuda beklerım artık =)
Annem bana 'Sana ordugum dantelleri kullanmıyorsun ne emek verdim ben onlara 'dedi bende anne vereyim sen kullan dedim ,hayır ben sevmiyorum esyama gitmez dantel dedi
Annemin bile tarzı değişmiş yeni nesil nasıl dantel kullansin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?