• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldıımmm

Beni bsanmakla mi tehtd ediosun dedi bana. Kufur huyu her zmn vardi kugur etmesi bana okdr ck dokunuyoki kndmi degersz hssediorum hala daha da ole degersz hssedoorum onemim yoo sanki onun icin .. bunlari size yazdm birbirmzi tanimaskda dertlermz ortak guvenecehm dostmda yok icimi dokmk istedm. Bni cok sewiodu biliorum bunu ama sogudu benden artikk eminim hersey mecburi sanrm artk bu sabah geldi yemegni hazrladm uyuyo su anda :( hc bisi yokmus gbi dawraniyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insan eşinden okadar kolay soğumaz arkadaşım..
Oyuncak mı bu..
İletişiminiz kopmuş olabilir..
Yaşanmışlık olabilir..
Ama ortada okadar emek var..
Keske kavga ortamından çıkıp sakince konuşabilseniz....

bu erkeklerin nedir bu eşlerine karşı siniri?

kadın sorduysa sordu. kadının hiç mi hiç suçu yok.

o adam olsaydı. "canım akşam gelince konuşuruz. kafana takma lütfen" derdi. doğmamış bebeğe bile küfür etmezdi.

valla hem kendi eşimden hem bu duyduklarımdan feminist olup çıktım. çok sinirleniyorum ya. keşke böyle durumlarda devlet bişey yapsa. eşe küfür etmenin cezası olsa.

osmanlıda kadıya gidilirmiş. kadı da mutlaka bir çözüm bulurmuş. ama bizde elinde bıçakla kadını kovalıyorlar. polis kadınla adamla konuşup bırakıyor.
iç canımız kıymetli değil.

başbakan olsa önce bu aile içi iletişimi çözmeye çalışırım. aile toplumun masa ayağıdır. onu sağlam tutmak lazım ki toplum sağlam olsun.

ya canım kusura bakma eşine çok sinirlendim.

bak benim gördüğüm şu. sen eşini çok seviyorsun sevgini de belli ediyorsun. ama o seni yeterince sevmiyor. ya da seviyor ama sevmeyi bilmiyor.

en güzel çözüm ne biliyor musun? şuan benim eşime de yaptığım. ondan soğuduğunu çok değer vermediğini umursamadığını sabırla ve ısrarla göstermen.

Ya nasil paylasmadan durabilirim icim icimi yerdi adetim dort gun geckti zaten smdide stresten iyice gecikecek

paylaşman neyi değiştirebilir.....üstelik ortada bişey var mı yok mu sadece meraktan mı baktı bilemezsinki......söylemen bunlara cevap oldumu kuzum....

üzüldüm gerçekten yanlış anlama iyiliğin için dedim......bazen sakin olup gözlemlemek olayları daha sağlıklı sonuç verir......inan bunları kafadan atma

düşüncelerle söylemiyorum....:5::5::5::5:

şuan eşinle bu konuda tartışmak yerine neden merak etmiş olduğunu gözlemlemeye çalış....ardında yatan ne.....ona göre strateji geliştirirsin...

Hayor konusnamiss bn olesinne bi harektler dokumune bakayim dedm orda gordum facemiz ortak zaten ikimz kullaniorz ikmznde adi var facede :(( ya onu gectm amdi sakinlestim braz gece olay oldugu anda yazmstiimm .. onu gectm bn kufurlerne cok kiriliyorum :(

sizin evliliğinizde saygı ve güven bitmişşş..
Evlilik bunlardan ibarettir .. Ne düşünüyorsunuz..

Insan eşinden okadar kolay soğumaz arkadaşım..
Oyuncak mı bu..
İletişiminiz kopmuş olabilir..
Yaşanmışlık olabilir..
Ama ortada okadar emek var..
Keske kavga ortamından çıkıp sakince konuşabilseniz....

su an hıc konusmamayı tercıh edıyorum sorarsa cevap verıyorum ısterse getırıyorum ..

paylaşman neyi değiştirebilir.....üstelik ortada bişey var mı yok mu sadece meraktan mı baktı bilemezsinki......söylemen bunlara cevap oldumu kuzum....

üzüldüm gerçekten yanlış anlama iyiliğin için dedim......bazen sakin olup gözlemlemek olayları daha sağlıklı sonuç verir......inan bunları kafadan atma

düşüncelerle söylemiyorum....:5::5::5::5:

şuan eşinle bu konuda tartışmak yerine neden merak etmiş olduğunu gözlemlemeye çalış....ardında yatan ne.....ona göre strateji geliştirirsin...

hiç bişi bilmiyorum ki .. zaten haklı konuma cıktı kendısı..

face çıktı çıkalı eski sevgilisini aratmayan kalmadı keşke olayı uzatmasaydınız. eşiniz çok çok fena bir adammış insan daha olmayan çocuğuna küfür edermi hiç hangi yüreğe sığar. eşinizin vicdansız olduğunu düşünüyorum üzgünüm...

Çocuktan önce ettiği küfürlerin derdine düşmelisin. 3 cümlesinden 2 si küfür maşallah.

Suçunu bastırmak ve üste çıkmak için küfür ediyor.
Çok sinir bozucu.

Eski sevgilisini aratmış ve eli değmiş yani?
Bizim hiç değmiyor elimiz. Ne bu hem suçlu hem güçlü.

eski bi kaç konuna baktım da eşinle problemlerin varmış zaten.

boşanmakla tehdit mi ediyorsun demiş sana.

bak canım belliki seviyorsun ama sevmez. bu adam senin tırnağın etmez güzelim.

buraya yazıyorum. sen bununla böyle devam edersen, o da büyük ihtimalle değişmeyeceği için, daha çok başlık açlık açarsın.

az önce yine bişeyler yazdım. onları da dikkate almanı tavsiye ederim.

hiç bişi bilmiyorum ki .. zaten haklı konuma cıktı kendısı..

şuan senin bildiğini bildiği için bişey varsada dikkat edecek.....üzme kendini önce gözlemle biraz...asıl sebebi anlamaya çalış....birde eşini seviyor musun...

bu soruyu sorduğum için yanlış anlama seviyorsan kazanmak için oynuyacaksın taşları.....ama sevmiyorsan ona göre.......:34:

şuan senin bildiğini bildiği için bişey varsada dikkat edecek.....üzme kendini önce gözlemle biraz...asıl sebebi anlamaya çalış....birde eşini seviyor musun...

bu soruyu sorduğum için yanlış anlama seviyorsan kazanmak için oynuyacaksın taşları.....ama sevmiyorsan ona göre.......:34:

Ben de bunu anlamıyorum. Bu küfürleri eden bir erkek nasıl sevilir?
Ben kadın halimle ilk evlendiğim zaman eşimle tartışıyorduk da “ondan bir b.k olmaz” dedim.
3 gün konuşmadı benimle bu kelime yüzünden beni çok utandırdı.
Yani şu konuşulan şeyler çok sinir bozucu.

sevıyorum evet sevmesem umrumda bıle olmazdı kı ... sabaha kadar agladım neler yaptık kımlerı karsımıza aldk ewlenmek ıcın sonuc bu :S

eski bi kaç konuna baktım da eşinle problemlerin varmış zaten.

boşanmakla tehdit mi ediyorsun demiş sana.

bak canım belliki seviyorsun ama sevmez. bu adam senin tırnağın etmez güzelim.

buraya yazıyorum. sen bununla böyle devam edersen, o da büyük ihtimalle değişmeyeceği için, daha çok başlık açlık açarsın.

az önce yine bişeyler yazdım. onları da dikkate almanı tavsiye ederim.

daha oncede konu acmıstım evett :S:S sonra sakınlesıyo bırden yıne sınırlenıyo.. anlayamıyorum..

Suçunu bastırmak ve üste çıkmak için küfür ediyor.
Çok sinir bozucu.

Eski sevgilisini aratmış ve eli değmiş yani?
Bizim hiç değmiyor elimiz. Ne bu hem suçlu hem güçlü.

evet ve uste cıkmayıda basarıyo cunku benı algılamaya kapanıyo duyuları sankı sadece kendısı konusuyo har vurup harman savuruyo :(:(

bu erkeklerin nedir bu eşlerine karşı siniri?

kadın sorduysa sordu. kadının hiç mi hiç suçu yok.

o adam olsaydı. "canım akşam gelince konuşuruz. kafana takma lütfen" derdi. doğmamış bebeğe bile küfür etmezdi.

valla hem kendi eşimden hem bu duyduklarımdan feminist olup çıktım. çok sinirleniyorum ya. keşke böyle durumlarda devlet bişey yapsa. eşe küfür etmenin cezası olsa.

osmanlıda kadıya gidilirmiş. kadı da mutlaka bir çözüm bulurmuş. ama bizde elinde bıçakla kadını kovalıyorlar. polis kadınla adamla konuşup bırakıyor.
iç canımız kıymetli değil.

başbakan olsa önce bu aile içi iletişimi çözmeye çalışırım. aile toplumun masa ayağıdır. onu sağlam tutmak lazım ki toplum sağlam olsun.

ya canım kusura bakma eşine çok sinirlendim.

bak benim gördüğüm şu. sen eşini çok seviyorsun sevgini de belli ediyorsun. ama o seni yeterince sevmiyor. ya da seviyor ama sevmeyi bilmiyor.

en güzel çözüm ne biliyor musun? şuan benim eşime de yaptığım. ondan soğuduğunu çok değer vermediğini umursamadığını sabırla ve ısrarla göstermen.

aynen sana katılıyorum sanırım esım sevmeyıı bılmıyo ... :S senın esın nasıl bırı napıyo ?? nasıl tepkı verıyosun? o napıyo ?? ben suanda tepkısız eleman gıbı dolasıyorum ortalıkta... :S:S

Ve sen bu adamdan cocuk sahibi olmak icin dua mi ediyorsun?
Dogmamis bebege kufur ne ya? Ahlaksiz adam. Terbiyesiz, firlama, p.ç. Agiz dolusu ettigi butun kufurler g.tunde patlasin ins..

sevıyorum evet sevmesem umrumda bıle olmazdı kı ... sabaha kadar agladım neler yaptık kımlerı karsımıza aldk ewlenmek ıcın sonuc bu :S

Ben de bunu anlamıyorum. Bu küfürleri eden bir erkek nasıl sevilir?
Ben kadın halimle ilk evlendiğim zaman eşimle tartışıyorduk da “ondan bir b.k olmaz” dedim.
3 gün konuşmadı benimle bu kelime yüzünden beni çok utandırdı.
Yani şu konuşulan şeyler çok sinir bozucu.

haklısın ipekcim.....küfür konusu hassas bir konu.....tabi duygular zarar görüyor ama benim çalıştığım yerde hergün yüzlerce şiddet gören kadın başvuruları

oluyor....ve kadınlar eşlerini sevdiklerini buna katlandıklarını söylüyor....peki bu doğrumu.....tabiki hayır.....ama bizim toplumumuzda böyle empoze edilen

birşey var....eşin sever de döver de mantığıyla kodlanıyor kız çocukları....oysa tedavi görmesi lazım.....şiddeti uygulayanda şiddet görende.....küfür eden

bir adamdan Lilruba Benipek nefret edebilir.....ama diğer kadınlardan, bizim gibi düşünmeyenlerden aynı şeyi bekleyemeyiz.....kimbilir hangi kodlarla

sevgi denilen duygunun anlamını

değiştiriyoruz...konu sahibi arkadaş için eşini seviyor musun diye sormuştum...aslında vereceği cevabı tahmin ediyordum.....seviyorum.....saygı

duyuyorum..... ama küfreden bir adam yıpratır bu sevgiyi.... yapman gereken eşinle sakin bir ortamda bu yaşananlardan sakince rahatsız olduğunu

belirtmek, o bağırsada küfretsede sen tavrını değiştirme.....bağırma asla....gerekirse ortamı değiştir....eğer eşin bunu huy edinmişse uzmana

gitmeniz lazım....evli olmasanız ayrılın derdim....ama evlisiniz (hastalık gelince nasıl tedavi olmaya çalışıyorsak,önce evliliğinizi kurtarmaya çalışacak

yollar arayacaksınız.......) Allah yardımcınız olsun........:14::14::14:

Son düzenleme:
Esin seni sahipsiz zannediyor galiba ben ona istedigimi derim istedigimi yaparim o da bana katlanmak zorunda gibi bir dusuncesi var sanki. Daha once neler yasamissin bilmiyorum ama bence agzinin payini almasinin zamani gelmis. Ettigi laf ne oyle sen daha dogmamis bi bebege kendi kanina kendi canina hayatini paylastigin insana nasil oyle kelimeler kullanabilirsin anlamis degilim. Allah sana sabir versin buna dayanmak cok zor...

Back
X