Çok güzel analiz yapmışsınız. Evet eşim tam bir misilleme insanı. Eline de bir koz geçince güzelce kullandı, kullanıyor. Ve evet ben ailemle çok anlaşamıyorum, uzun süre vakt geçirmeye gayret ediyorum problem olduğu için. Telefon üzerinden mükemmel bir ilişkimiz var ve bana yetiyor.
Eğer ben öyle istiyorum 5 gün sonra dönücez deseydim aşırı baskı yapacaklardı. Daha önceki bi geldiğimde misafirim geleceği ve çok çok önceden belli olan özel bir durum olmasını bilmelerine rağmen annem gelecek misafiri arayıp iptal etmeyi falan teklif etti

o yüzden direk eşimle bu şekilde karar verdik diyip önünü kesmek istedim ama annemi kesemedim. Eşim de asla karışmıyor gelip gitmeme ama uzun kalmamızı istemiyor, özlerim diye bir açıklama getirince de bişey diyemiyorum. Zaten eşim makul yaklaşıyor gelip gitme konusuna. Uzun kalma yakın zamandi yine git diyor Allah var.