• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldım, nefes alamıyorum. Sen nasıl kocasın

Keske keske keske ailem yanımda olsa maddi bişey istemiyorum gidince surat yapmasalar o yeter.. Ama gidince lafları beni öldürür burda da hakaret orada hakaret.

Aslında el adamı laf edeceğine ailene gitmen daha iyi olmaz mı git ailene al yavrunuda çekme o adamı

Bebek büyütmek kolay değil hele uyku bilirim ama gece çalışmakta hic kolay değil inanın.
Uyuyarak mama yaptığımı da bilirim. Gecenin 4 ünde ise gittiğimide.Bebekle olunca evdesiniz sonuç olarak.
Eşinizin tepkisi tabiki fazla ama sabah 9 da isten gelmiş birine alt değiştir demekte fazla gibi bilemedim:KK64:

Canım en zor zamanlarınız şuan.. Anlıyorum tek başına bebeğe bakmak çok zor.. Anneleriniz gelemez mi destek için?

Eşinizde normalde yardım eden bir adammış.. Sabah 9.00 da eve gelen adama 11.00 de kalk demek biraz yanlış bence.. Gece çalışanlar, gündüz uykusunun gece uykusu gibi olmadığını söylerler hep.. Saat 15.00-16.00 olur, uykusunu biraz alır, rica edersiniz.. Tabi yaptığı hareketi asla onaylamıyorum..
Allah yardımcınız olsun, annelik bu yüzden zor.. Lütfen, kendinize ve bebeğinize bunu yapmayın..

Canım en zor zamanlarınız şuan.. Anlıyorum tek başına bebeğe bakmak çok zor.. Anneleriniz gelemez mi destek için?

Eşinizde normalde yardım eden bir adammış.. Sabah 9.00 da eve gelen adama 11.00 de kalk demek biraz yanlış bence.. Gece çalışanlar, gündüz uykusunun gece uykusu gibi olmadığını söylerler hep.. Saat 15.00-16.00 olur, uykusunu biraz alır, rica edersiniz.. Tabi yaptığı hareketi asla onaylamıyorum..
Allah yardımcınız olsun, annelik bu yüzden zor.. Lütfen, kendinize ve bebeğinize bunu yapmayın..
Gece ve gündüz uykusu cidden çok farklı.Gündüz kesik kesik rahatsız verimli olmayan bir uyku. Ben 15 te gelirdim eve 16 da uyurdum 23 te kalkp dus alıp yemek yiyip geri uyurdum.
Sersem gergin bir hayat:KK51:

Gece ve gündüz uykusu cidden çok farklı.Gündüz kesik kesik rahatsız verimli olmayan bir uyku. Ben 15 te gelirdim eve 16 da uyurdum 23 te kalkp dus alıp yemek yiyip geri uyurdum.
Sersem gergin bir hayat:KK51:
Cidden çok zor.. Allah yardımcımsı olsun gece çalışanların.. İnsan gündüz çalışıyor da, akşam eve gelip yemeğini yiyor, tv izliyor, ne istiyorsa yapıp uyuyor.. Gece çalışanlar birşey bile yiyemeden, eve gelince işe gidene dek yatıyor da yatıyor..

Bebekten önce ilişkiniz nasıldı?

Bi alt değiştir dediniz diye bu kadar olay çıkarması çok saçma. Ya çok kötü bir eşiniz vardı ya da atladığınız yerler var.
Nişanlı iken muhteşem biriydi ailem çevrem akrabalar böyle birirni nerden buldun maşallah inşallah bizede böyle bir damat diye dua ederlerdi ki iki sene nişanlı kaldık düşünün.. Evlenince sorunlar başladı ama ben çok agresif sinirli biriyim ondan galiba dedim şimdi agzımı açmıyorum durum böyle yani gerçek yüzü buymuş..

Anlıyorum, zor bir durum.Annenize gitseniz, beyninizi yerler bir de onun öfkesi ile uğraşırsınız...
Yani gidecek yeriniz varsa, samimi bir arkadaş vb. en azından 2-3 gecelik sizi misafir etse bi sinirler yatışsa, siz de biraz dertleşseniz bi nefeslenseniz diyeceğim ama; yani eşinizin tavrını da bilmediğimden eve dönüşünüzü soruna çevirir mi belli olmaz.

Gelince neler olur evden gittin diye kızmaz ama gidecek kimsem yok bu şehirde.. Aileme gitmeyi istiyorum ama maalesef ki çok uzak belki burada olsa yine gözümü karartır giderim ama çok uzaktalar.

Ailesi asla gelmez dört yıldır evliyim iki kez geldiler. Benim de okula giden kardeşim var annem gelmez.

Teşekkür ederim.. Ama bende 6 da uyudum evde tek olunca uyumaya zorlanıyorum. Korkumu tedirginlik mi bilmiyorum

Birşeylerin birikimi mi var yoksa hep mi böyle arada mı oluyor yoksa bu doğal hali mi ? Eğer doğal haliyse bu adam çekilmez . Ama işin de yokmuş ailende arkanda değilse işin zor :(

Bazen uykusuzluk ciddi anlamda sinir yapiyor öyle ki cinnet bile geçirebilir insan. Eşin normalde böyle değilse anlık öfkeden yapmış olabilir ama hemen boşanmayı düşünmeyin bence. Ayrıca ezik te durma yanında " senin evin kadar benim de evim. Bebek te ikimizin. Senin kadar ben de uykusuzum vs.. " de.

Hayır fiziksel şiddet yok hatta siniri geçince ben geldim elini çizdim dayanamadım çünkü.. Fakat o sinir halinde yapsam onu da yapar beklerim ondan. Böyle biri değilsi ki ayrılsam akrabalar ailem nasıl ayrıldın öyle birinden der. Aileme göre kendisi melek.. Ama ben dayanamam çıkmazdayım. Bebegimi alıp gitmek istiyorum. Sabah gelip beni evde görmesin istiyorum.

Yani evet adama hirslsnmissin ama sakin düşünmek lazım. Bence evde olduğu gün bebeği ona bırak dışarı çık. Bebeğin manasını suyunu sütünü artık ne vermen gerekiyorsa bırak burada de. 7--8 saat evden uzaklaş.

Benim de bebeğim var, çalışıyorum, birkaç saatlik uykuyla işe gittiğim oldu. ''Ne olur şunu şunu yap'' diyerek kimseden bir şey istemedim. Annem bakıyor çocuğa; ne ondan, ne eşimden. Minnet etmedim. sadece hafif gerginliğim olur ama onu da uzatmam. Ha bu değil ki göz yumarım. Herkes görevini bilsin. Yırtıcı olun.
Diğer taraftan Sabaha kadar çalışan, kendini yatağa zor atan birine yalvar yakar altını değiştir demek insaflı olmamış. O da öküzlük yapmış, edepsizlik yapmış. Her şey zincirleme... Baba olarak ilgili mi ilgisiz mi bilemem. İlgisiz birinden ilgi dilenmeyin ne kendiniz ne çocuğunuz için. Varsa var, yoksa haklarınızı söke söke alın ondan. Şambabasıyım diyorsa, hukuk ona yapması gerekenleri hatırlatır. Ağlamayın. Dik durun. Bebeğin size ihtiyacı var.

Okudum dayanamadım. Ne biçim bir yorum. Beğenen de var. Hay allahım ya.

cevap verip sinirimi bozmak istemedim siz yazmışsnz benim yerime teşekkürler

Bazen uykusuzluk ciddi anlamda sinir yapiyor öyle ki cinnet bile geçirebilir insan. Eşin normalde böyle değilse anlık öfkeden yapmış olabilir ama hemen boşanmayı düşünmeyin bence. Ayrıca ezik te durma yanında " senin evin kadar benim de evim. Bebek te ikimizin. Senin kadar ben de uykusuzum vs.. " de.

Siniri geçince yanına gittim bende bagırdım. Bagurma sırası bende nasıl bir insansın hiç ni terbiye görmedin. Sen kız çocugu yetiştiremezsn. Şerefli biri olsaydı şu laflar karşısında erirdi. Ama sende şeref yok. Dedim çok agur laflar dimi ama bu adam arsız olmuş. Umursamadı bile

Teşekkür ederim.. Ama bende 6 da uyudum evde tek olunca uyumaya zorlanıyorum. Korkumu tedirginlik mi bilmiyorum
Canım, cidden çok zor bir zamandan geçiyorsunuz.. Bu hamilelik ve lohusalık zaten araya bir mesafe koyuyor.. Annenin bebeğe bakması, uykusuzluk yapması da cabası oluyor.. Ama inan geçecek.. Bir anne, baba diyecek, ikinizin de dünyası değişecek..
Bak normalde, sende adamın elini çizmişsin.. Şiddetin kadını, erkeği, büyüğü, küçüğü yok ki.. Eşim elimi çizdi desen, neler derdik adama.. İkinizin de yanlışı var.. Sakinleyin bence..
Bu arada evlendiğinden beri uyuyamıyorsan bir doktora gitsen, vaktin olunca.. Uykusuzluk cidden sinir yapıyor, insanın tepkisi, dengesi değişiyor..

cevap verip sinirimi bozmak istemedim siz yazmışsnz benim yerime teşekkürler

Siniri geçince yanına gittim bende bagırdım. Bagurma sırası bende nasıl bir insansın hiç ni terbiye görmedin. Sen kız çocugu yetiştiremezsn. Şerefli biri olsaydı şu laflar karşısında erirdi. Ama sende şeref yok. Dedim çok agur laflar dimi ama bu adam arsız olmuş. Umursamadı bile
Gerçekten çok ağır konuşmuşsun. Söylediği lafı fazlasıyla iade etmişsin. Uzatmaya lüzum yok sen de kendi kendine takıl evde bebekle. Gıcık olsun

eşinizden değiştirmesini istemeseydiniz tabiki bu onu haklı göstermez bir öküzle yaşadığınızı bilin ve bundan sonra öyle davranın kusura bakmayın böyle söylediğim için

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.
İğneleyici yorum yapacak olanları bosver sen. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Uykusuzluk, yorgunluk birde bebeğinin sürekli ağlaması sinir yapıyor bu normal bişey bedenin yorgun düşüyor. O kocan olacak manda yaysın kendini yatsın işe gidip para kazanmakla babalık olmuyor. Hem neden sen gidecekmişsin evden o gitsin. Evin kilidini değiştir geldiğinde acamasın sinirle bağırınca polisi ara uzaklastırmada iste dinsizin hakkındam imansız gelir aman millet sesimzi duyacak komsuya rezil olacağız aman susayım huyunu biliyprum kızıp bağıracak diye diye ne ezildik arkadaş.

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.

Canim birincisi sen surekli agliyorsun agliyarak sut verilmez bebeginide strese sokucaksin ve inan ilerki yaslarda onu duz3ltmek daha zor
Ikincisi esin gece calisiyor sen su an calismiyorsun gece insan 3 saat gec yatsa normal sartlarda ertesi gun insan gergin olur esin de sizin icin ise gidiyor sen esinden cocukla ilgilennesini ve kendine zaman ayirmayi bekliyorsun bence cocuga bakmak oncelikli senin gorevin isterse bebegin sabaha kadar yatmasin erkek anne gibi ilgilenemez esinin uyku saatinde bence ona anlayisli davranip bebegi sen idare etmelisin

İğneleyici yorum yapacak olanları bosver sen. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Uykusuzluk, yorgunluk birde bebeğinin sürekli ağlaması sinir yapıyor bu normal bişey bedenin yorgun düşüyor. O kocan olacak manda yaysın kendini yatsın işe gidip para kazanmakla babalık olmuyor. Hem neden sen gidecekmişsin evden o gitsin. Evin kilidini değiştir geldiğinde acamasın sinirle bağırınca polisi ara uzaklastırmada iste dinsizin hakkındam imansız gelir aman millet sesimzi duyacak komsuya rezil olacağız aman susayım huyunu biliyprum kızıp bağıracak diye diye ne ezildik arkadaş.

Keske bu cesareti bulsam ama adı üzerinde manda kapıyı kırar... Polisi arasam napcak kendisi polis. Dha önce gür kez aradım çok sinirlendim polis geldi şikayetçi olma diye ikna etmeye çalıştı.. Gerçi kötü dedi diyemem ama neyse

Keske bu cesareti bulsam ama adı üzerinde manda kapıyı kırar... Polisi arasam napcak kendisi polis. Dha önce gür kez aradım çok sinirlendim polis geldi şikayetçi olma diye ikna etmeye çalıştı.. Gerçi kötü dedi diyemem ama neyse
Sizi sinirli tavrı ile bağırması ile sindirmiş. Polisse polis nabalım dokunulmazlıgı yok ya hadi bi cesaret kopar kıyamet silkelenip kendine gelir fino olur peşinde :)

Sen nişanlılık devresinde böyle değildi,yok herkes özenirdi,yok dua ederlerdi. Eee nişanlıyken ortak bir bebeğe baktınız mı sorumluluğunu hiç beraber deneyimlendiniz mi? Adam seni kandırmamış ki Nasıl yetişmişse öyle davranmış. Az buçuk şunu bilirsiniz Türk erkekleri için bu tür şeyler erkeklik Onur'unu ters gelir,alt değiştirmek gibi,sen ona alt değiştirme değilsde başka birşey rica etseydin mesela,hayatım benim için biraz bakarmısın ben iki dakika tuvalete gideceğim,veyahut üşüdüm üstümüze battaniye getirir misin deseydin sence bu Ada'm buna bu kadar küfür edermiydi? Eğer içinde ki ses hayır ses etmezdi, yapardı diyorsan birde burdan bak derim sana.Teklifin ona abzürd gelmiş ki uykusu olan, gece vardiyasından dönen birisine böyle birşey istemek bizim yetiştiğimiz toplum için hala olası bir geçerliliği yok Malesef.
dip not eşim yorgunken 8 yaşındaki oğlumu ödevlerine yardım etsin diye asla babasının yanına göndermem sonucu biliyorum çünkü. Bebeğinize ve kendinize iyi bakın

Back
X