• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldım, nefes alamıyorum. Sen nasıl kocasın

Çok bunalmışsınız ikiniz de... boşanma amaçlı değil de sizi çok özledim diye ailenizin yanına gidip bir süre mola verseniz. Hem bebeğin bakımına yardımcı olurlar , hem eşinizle gerginliğiniz hafifler biraz sakinleşirsiniz?

Bazen biriken gerilimle öyle saçma sapan şeylerden olaylar kopuyor ki... ne dedim ben şimdi diye çok düşünmeyin yani... konu ne dediğiniz değil , birikenler

Sizi sinirli tavrı ile bağırması ile sindirmiş. Polisse polis nabalım dokunulmazlıgı yok ya hadi bi cesaret kopar kıyamet silkelenip kendine gelir fino olur peşinde :)

Keske... Bundan sonra gerçekten sessiz kalmayı düşünmüyorm. Hatta en sakin yerlerde bile büyük tepki vermeyi düşünüyorum yani ben onu sindirmek istiyorum

Bebek bakımı çok yordu destek almak icin bir kaç gün sende kalmak istiyorum de annene
Eşine de biz bir kaç gün yok olalım sen rahat rahat dinlen çok yoruluyorsun işin çok ağır de

Ya bence işten daha yeni gelmiş ve uykusuna yeni dalmış bir adama çocuğun altını al demek çok çok yanlış. 10 saniyelik iş. Zaten kalkıcaksınız niye bi daha adamı kaldırıyorsunuz? Tepkisinde tabi ki haklı değil. Ama bunu tetikleyici ve bu aşamaya gelene kadar ki birikimlerde çok önemli

Kardeş bugünler için değil mi aç
Telefonu ve yanına git bu adamın burnunu sürt

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.
Benim de eşim gece çalışıyor sabah geliyor. Bebeğimiz var. Çok uykusuz olduğu için uyuduğunda odanın kapısını bile kapatıyorum güzelce uyusun diye. Uyanınca gayet zinde oluyor. O zaman her işi yaptırıyorum tatlı dille. Hatta kendisi yapıyor.

Size tavsiyem sadece sorun buysa birkaç saat uyumasına izin verin. Tabi bu davranışında haklı değil ama uykusuzluk bazı insanda sinir yapıyor.

kotu bisey istememissin ama ben olsam sormazdim bile sonucta ka saat calisip gelmis is hayati o gun ne kadar yoruldugunu bilemessin.

Keske kufur edip bagirmasaydi olmus artik.
Bi sureligine gitsen ailenin yanina biraz kafanizi dinlersiniz?

Nişanlı iken muhteşem biriydi ailem çevrem akrabalar böyle birirni nerden buldun maşallah inşallah bizede böyle bir damat diye dua ederlerdi ki iki sene nişanlı kaldık düşünün.. Evlenince sorunlar başladı ama ben çok agresif sinirli biriyim ondan galiba dedim şimdi agzımı açmıyorum durum böyle yani gerçek yüzü buymuş..

Gelince neler olur evden gittin diye kızmaz ama gidecek kimsem yok bu şehirde.. Aileme gitmeyi istiyorum ama maalesef ki çok uzak belki burada olsa yine gözümü karartır giderim ama çok uzaktalar.

Teşekkür ederim.. Ama bende 6 da uyudum evde tek olunca uyumaya zorlanıyorum. Korkumu tedirginlik mi bilmiyorum
Sizde sınırlı biriymissiniz yani kocanız küfür dışında haklı geldi bana .Hep onun sizi anlamasını istiyorsunuz peki siz onu anlayıp empati kuruyor musunuz?
Sizde onu mutlu edecek davranışlarda bulunuyor musunuz?
Yoksa hep böyle şikayetçi tavırlarla misiniz?

Konunuzu yanlış anlamadıysam sizi haksız buldum. Adam sabah 9 da uyumuş 11 de alay eder gbi altını değiş fln diyorsun.. tek yanlışı küfretmesi. Onuda uykusuna ver sarhoş gbi olmuştr artk.

Normalde erkeklerde yardımcı olmak zorunda tabi ama benm eşimde gececi ve çocuğu yanımıza dahi yatırmamaya özen gösteriyorum sabaha kadar çalışıyor rahat bi uyusun diye..

Sabaha doğru yattım diyorsun böyle şeyler yaşamamak için bebeğin 1 saat 2 saat artk ne kadar uyuyorsa sende onla birlikte gündüzleri uyu. Biraz daha dinç olursun..

Küfretmek, etrafa vurmak doğru değil. Ama sizin gece çalışan adama kalk demeniz de doğru değil. Muhtemelen eşinizde bir şeyler birikmiştir. yoksa hiç kimse durup dururken bağırıp çağırmaz. Yaşanan çok şeyi bilmiyoruz. Bırakıp gitmeniz çare değil bu durumda. bir kağıda "gece uyumadığını unutup sabah seni kaldırdığım için özür dilerim. Ancak bana verdiğin tepkiden dolayı da çok kırıldım." yazın bırakın.

Siniri geçince yanına gittim bende bagırdım. Bagurma sırası bende nasıl bir insansın hiç ni terbiye görmedin. Sen kız çocugu yetiştiremezsn. Şerefli biri olsaydı şu laflar karşısında erirdi. Ama sende şeref yok. Dedim çok agur laflar dimi ama bu adam arsız olmuş. Umursamadı bile

Çok ağır laflar. Siz de resmen tahrik etmeye çalışmışsınız. Çocuğum yok zorluğunu bilmem, ama hem evde olup (çalışmayan anneler için) hemde gece çalışmış birinden yardım istemenizi anlayamadım. Bunlar tabiki eşinize küfür etme hakkını vermez, ama son söyledikleriniz eşinizi arsız olarak yorumlamanız çok çirkin. Kavgaya devam edip küfür etse demekki yaranacaktı adam.

. Kocanızı yontmaya çalışacağınıza bebeğe uyku eğitimi verin. İkinizde hatalısınız altını değiştir diye yalvarmak nedir. Eşim ilgilidir fakat hiç altlarını değiştirmez bende yalvarmayı hiç düşünmedim. Uykulu olunca birçok erkeğin sinirli olduğunu dengesiz hareketler yaptığını birçok kişi söylüyor. Madem bu huyunu biliyorsun ya idare edecen ya da gidecen.
Yaptığı çok çok yanlış birşey inş hatasını anlar.

Gece hiç uyumamış adamı hem uyanmasına sebep olacaksın hemde altını değiştirir isin dicek sincan sonuçta 11 Ekvador sende yapmışsın ok eşimin tepkisi anormal ama seninde isteğin anormal

Bir arkadasinda falan kalsan burnu surter korkar mi? Bu korkmasa isin zor senin. Evde oturmaya devam edersen her seferinde ayni tavri gormen yuksek ihtimal uzgunum
Her kavgada herkes evi terk etsin arkadaşına gidince adam melek olacak sanki aksine gidip geri dönünce laçkalaşır ilişki

Canim kusura bakma da esinin kufur etmesi yanlis bi davranis ama adamda hakli bütün gece calismis dinlenip uyumasi gerekiyor bide ustelik siz calismayan bi bayansiiniz isteginiz saate uyuma imkaniniz var ama onun yok sizden de suç var kalkip iki dakka degitiriverseydiniz

Back
X