Bu kadar nefret dolu ve kindar olmaktan vazgeçin. Birazda boy aynasına bakın.
Herkes size pervane olmak zorunda değil
Aynen öyle .Hmm yani sana göre ben herkes pervane olsun bana istiyorum ilginç bir çıkarım
İlginçsiniz:) tavsiyeleriniz mantıklı olmadıgı için dikkate alamayacagım üzgünüm :)Aynen öyle .
Senin hiç mi kusurun hatan yok ?
Öyle bir yazmıssın ki ev kötü iş kötü sosyal hayat kötü bir sen iyisin
Arada bir insan kendine de sormalı acaba sorun bende mi diye
Senden biraz büyük olarak nacozane tavsiyem hatasız insan ararsan yanlız kalırsın..insanların iyi yönlerini kesfet ve olur olmadık seepler ile iliski kesme hemen
Hayat bazen yorucu oluyor herkes mi kötü ya diye düşünüyorsun ...Ee kötüler olmasa iyilerin kıymeti bilinmezmiş..herkesin sinavi farklidir kardesin daha cahil sen yol gosterici ol bence arkadsini da bosvrr takma kafana ..cok arkadasin olacagina az ve öz olsun .benimde pek arkadaşım yok iki tane var kardeşler ve 100 arkadasa degismem her sikintimi bilirler dertlesiriz bana yamuk yapanları sildim gitti sende takma kafana yani ..inşallah kalbine göre bi iste denk gelir üzülme
Canım dinlemiyorrrr.... Karakterlerimiz farklıKardeşiniz hakkında yazdiklariniz cok korkunc. Siz ablasiniz doğruyu yanlısı gostereceksiniz. Arada ciddi iletisim kopuklugu var iki tarafta bilinip durmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?