Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rehin alınmış
allah belalarını versinGebersinler insaAllah o darbe yapanlar
Yurt dışından saldırı yapiyorlarmis öyle diyorlarGirmek istediğim siteler açılmıyor, ben de genel internet sıkıntısı var sanıyorum.
Kalp ritmim bozuldu resmen korkudan.
Ins. Geberiri o darbe yapanlar Allah onlari kahri perisan etsinler..Tsk: Türk Silahlı Kuvvetleri; anayasal düzeninin, demokrasinin, insan hak ve özgürlüklerinin tekrar temin ve tesisi; ülkede hukukun üstünlüğünün yeniden hakim kılınması; bozulan asayiş düzeninin tekrar sağlanması; maksadıyla ülke yönetimine bütünüyle el koymuştur. haberler boyle yaziyor
Gebersinler insaAllah o darbe yapanlar
Hangi kanalı 1 miAsker trt'de yayına hazırlanıyormuş, biraz önce TRT'ye girip canlı yayını kesmişler, bant dizi koymuşlar birazdan yayın yapacak galiba TSK.
Genelkurmay başkanının rehin alındığı darbe mi olur ya. Var bir bit yeniği. Ayrıca arkadaşlar toplu ban yiyeceğiz siyaset konusu açmak yasakMune
Yok artık daha neler biliyo mudur ki?sabah haberlerde okudum ciddi şekilde korunuyormuş evden dışarı cıkmıyormus biliyormuydu acaba?
nasıl ya nerden duydunasker trt ye girmiş.