• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

darbe mi yapıldı şuan

Öf ya sinirlerim bozuldu suan başka şehirdeyim memleketim ank. bomba patladı polis akedemisi ailem tedirgin....evime dönmek istesem dönemem istanbulda fena.rabbim yardımcımız olsun..:cry::cry:

Bence pekala tiyatro da olabilir.

Hükümete yakın insanlar yüksek rütbelerde zaten, neden darbe yapsınlar ki? İyi adamların hepsi ya hapiste ya sürgünde ya emekli edildi, hükümet yanlısı ordu neden darbe yapsın? Kafama yatmayan çok şey var.
Ben direk başkanlık için oyun gibi düşünüyorum

e mail yoluyla darbe mi olur arkadaşlar, ilk ağızdan bi açıklama yok, halkı sokağa dökme derdinde hepsi.. normal bir darbe değil bu, resmen oyun oynuyorlar.. tsk yı da ele geçirip tamamen bir diktatörlük rejimi yolunda bir oyun bu..

polis ve asker catismasi olacagi solentileri var..

Hükümete yakın insanlar yüksek rütbelerde zaten, neden darbe yapsınlar ki? İyi adamların hepsi ya hapiste ya sürgünde ya emekli edildi, hükümet yanlısı ordu neden darbe yapsın? Kafama yatmayan çok şey var.

olayı paralele yıkmak için gk başkanı rehin alınmış olabilir..
aynen bir tiyatro sergileniyor sonumuz hayır olsun..

İlkten oyun desem de kendi kendime şuan darbe diyorum

polis ve asker catismasi olacagi solentileri var..
Olmasın ya olan vatan görevi diye askere giden küçüvük çocuklara,ailesi için ekmek parası peşinde koşan adamlara oluyor:KK43:( üzülüyorum yazık çok yazık..

Ordudan yaş kararıyla ihrç edilenlerin işiymiş bu darbe

genelkurmay baskanı esir alınmış silahli çatısma çıkmıs

Askeri personele dokunulmazlik isteği cumhurbaskani tarafindan bir kac gun once imzalanmış deniyor. Bunun hakkinda bilgisi olan var mi?

Back
X