• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dardayım...

Kayınvalidenizin evinde iş yapmak gibi bir sorumluluğunuz yok, siz kendi iyi niyetinizden yapıyorsunuz bunu. Ama görüldüğü kadarıyla kıymet bilinmiyor.

KV ve eşiniz ile konuşun deyin ki, dinimizde anne-babaya hizmet var. Kayınvalide ile kayınpedere yok. Ben kendi anne-babama hizmet ederim, hürmet gösteririm, size de kendi oğlunuz hürmet göstermek zorunda.

Bana iyi davranırsanız, siz de mutlu olursunuz. Yok siz benim huzurumu kaçırırsanız, sizin de huzurunuz kaçar.

Kayınvalide kayınpeder, anababaya saygıda kusur edilmemesi gerektiğini düşünürüm.
Ama böylesi bir iftirayı atabilen bir insandan her türlü kötülüğü beklerim.
Namusuma ahlakıma kimseye laf ettirmem.
Bu nedenle de mecbur kalmadıkça hele de yalnız başıma evine gitmem..
Eşime de aynen böyle söylerim.
Yok zorlarsa buyursun kendisi yaşasın annesiyle.

Daha napacakmışsın...Boşver sevmediyse sevmez bunu değiştiremezsin..
Saygını koru ama kendini mahvetme sevileceğim diye.

Gözleri fildir fildir cümlesi bu insanların size her turlu iftirayida pisliği de yapabileceklerinin en acik kaniti. Kesinlikle uzak durmalisiniz.

Aklim ermedi kizlar yapi olarak cok duygusal bi insanim bu kadinla ugrasacak gucumde yok anneme anlatsam babam cok tahammulsuz bi insandir inceldigi yerden koparir esimede kiyamiyorum odaarada kaldi nasil bi insan bu cozemedim anlamadm

eşin sana inanıyor güveniyor seviyorsa hiç üzülme. kv. ye karşı daha dikkatli olursun evde işi yaparsın. ben markete gitmezdim valla onunla :KK45: hatta dışarı bile çıkmazdım onunla:KK11:

peki annesi bunları söyleyince eşin ne demiş?
arada kalmak diye bişey yok annesini uyarabilirdi, işine gelmemiştir.
kötü evlat olmak istemiştir.

gözleri fıldır fıldır ne demek allah aşkına nasıl böyle bişey söyler oğluna :KK57::KK57: senin bu kaynanan tehlikeli biri bu lafı ettiyse seninle ilgili böyle çirkince birçok şey söyler. eşin senin tarafındaysa ve sana güveniyorsa hiç kendini bozma kaynananlada arana mesafe koy gerekmedikçe görüşme ve eşinle aranda geçen iyi yada kötü ne olursa olsun paylaşma en ufak bişeyde bile sana çok rahat iftira atar. eşinede annesini sürekli şikayet etme bırakta annesinin yanlışlarını oğlu görsün sen kendini uzak tutarsan ondan evliliğin tehlikeye girmez. sen yinede saygını esirgeme eşin senin onlara saygılı olduğunu görürse kaynanana malzeme çıkamaz .

Ya bu kaynanaların gelinleriyle ne zoru var.. Alıp veremedikleri bir oğulları. Evlendirmeselermiş o zaman ya. Kendi kızları yok mu bunların. Kızına aynı şey yapılsa kıyamet kopar.. Gelin hizmetçi mi ki neden senin evinin işini yapmaya mecbur olsun...

hersey bi yanada gözleri fıldır fıldır etrafa bakıyor ne demek.yeni evlisiniz hadi cicim aylarındasınız eşin belki ciddiye almadı ama kesinlikle bu konuyla ilgili sert bir sekilde uyarman lazım.deil kv namusunla ilgili ileri geri asılsız sekilde kim olursa olsun bu sekilde söyleyen birinei söyledigine pişman edip asla tekrarlatmaman lazım.olurda bi gün eşin ciddiye alırsa ozamn napcaksın bi düşün derim.suan bile emin ol biyere cıktıgınızda bakcaktır sana saga sola bakıyomusun diye tedbirini al şimdidin..kimseye seninle alakalı böyle şeyler konusabilme hakkını asla verme.

Aklim ermedi kizlar yapi olarak cok duygusal bi insanim bu kadinla ugrasacak gucumde yok anneme anlatsam babam cok tahammulsuz bi insandir inceldigi yerden koparir esimede kiyamiyorum odaarada kaldi nasil bi insan bu cozemedim anlamadm

canım eşinin seni anlaması çok güzel bişey o yüzden bunu çok büyütme herkez oğlunu kıskanıyo benimde kayın validem yeni doğum yaptıgımda dönemde bize gelmişlerdi bende yemek yapmıyoduum çorba içerdim hep onlar gelicek diye dışardan sipariş vericektim bana dediki biz yedik geldik bişey yapma dedi bizde siparişi iptal ettik çay kuruyemiş falan ikram ettim sonra da dediki biz size geldik karnnımız açtı kuru kuru bisküvi verdiniz demiş . eşim şikayetlerini bildiği için kendi bişey alsa annesine anne bak kızın sana aldı der yani azcık idare edin hasta ya huysuzluuk yapıyo kaynana maleseff

Allah akıl fikir versin bu kayınvalidelere.
Ben senin yerinde olsam gerçekten bu yaptığın hizmetlerin hiç birini yapmam ne hali varsa görsün terbiyesiz kadın.

esinde cok akilli davranmamis, annesiyle karisi arasinda dengeli bir iliski saglayabilmeye calisan bi adam olsa, annesinin sacma laflarini bu sekilde yansitmaz sana. gozleri fildir fildir demisse kv esin bunu neden anlatiyorki sana.

neyse, arada hasta ve ihtiyac sahibi bir insan var. sen gorevini bil, duasini al, dua etmezsede Allah bilsin yeter de kafana gore takil.

ne demek ya gözleri fıldır fıldır :KK57:

eli işte gözü oynaşta demeye getiriyor bunlar bayağı ciddi ithamlar.

hafife alınacak sindirilecek gibi değil.

Kendi hasta, eşİ hasta ve hala bunlarla uğraşıyor ne yazık şu insanlara. Sen de yapma gereğinden fazla kıymet yok, iftira bile atacak nerdeyse . Eşin sana inanıyor demekki sana söylemiş ama annesini susturamamış mı sen nasıl konuşursun eşim hakkında, gittiğini de bilirim geldiğini de diyememiş mi? İş eşte biter..

Kizlar mrb cok caresiz hissesiyorum kendimi ne olur bi akil verin bana nerden baslasam bilmiyorm gecen gun ku konumu biliyosunz kayinvalidem ile ilgili. Dun esimle doktora gittiler kv kalbinde sorun varms anjio falan olacakms kayinbabam kanser hastasi onlar doktordayken kayinababamla ben ilgilendim aksam geldiler esimle oturdk orda yemek cay herseyi yaptm meyvelerini hazirlayip evimoze geldk baktm esimin morali yok ustune dustum benm zorumla anlatti ben annesinn hastaligina bagladm ondandr diye dusunurken bana lorin annem bana eziyet yapiyor dedi neden dedm demiski annesi" babasi gile cok gidiyor geziyor buraya geldimi hic is yapmiyor markete gitsek bi yere gitsek gozleri fıldir fıldir etrafina bakiyor" bunlari duyunca kan gitti beynime ben daha 5 aylil evliyim nezaman oraya gtsem elimden gelen her isi yaptm kayinababamla ilgilendm evi temizledm yemek kahvalti herseyi yaptm evlrri sobali kovalarina kadar doldurdum benim napmam lazim esim ben seni biliyorm sen benm canimsn sana inaniyorm ama babam kanser napiyim ben hangi kolumi kesiyim arada kaldim diyor kimseye anlatamiyorm kayinvalidem sevmiyor beni ne yapsam sevmiyor hic gitmeyim desem karsimda oturuyor iki ucu b.. degnek akil verin ne olur

yapma sende.kabahat sende.yaranamazsın oğrnemedın mı daha.ayrıca o gozlerı fılfır fıldır cumlesı çok tehlıkelı.ALLAH korusun yuva yıkar bu kadından uzak dur soğk dur samımı olma

Gozleri fildir fildir abinin karisida oyleydi cahil daha ben egitirim demis ama aslinda eltimon adi hic dusmez agzindan sever bilirim esimde benim karim universite mezunu cocuk degil attigi adimi bilirim yanlis yapmaz bidaha da bu laflari demd demis der biliyorm bana anlatmadi ben zorladim insan kocasini bilmez mi morali bozuk olunca ben zorladim anlattirdm

Back
X