Darginim ama olgunluk göstermeye çalışıyorum

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Merhabalar .☺ Gorev yaptığım yerde üç dört aydır samimi olduğum bir arkadaşım var. Birlikte güler egleniriz .Çünkü etrafımızda herkes çift oldu.Biz tek kaldık diye dertlesiyiruz. Kafa dengu de .Birlikte iyi vakit geciriyoruz. Ben bu yüzden daha yakın buluyorum kendisini .Yaptığım espiriler hep sap tek olmak yönüne izlediğimiz filmler vs. Ama suan öğrendim ki 2 aydır konuştuğu birinden ayrılmış .Ayrıldıktan sonra soyledi . Hani adı komadan söylemeyim demiş. Tabi konuştuğu kişi ile ayni okulda iki yılıdır çalışıyoruz. . Belki bundan çekindi.Öyle olduğuna inanmak istiyorum. Herşeyi anlattı. Ama ben onunla yalnızlıktan dert yanarken arkadaşım biriyle mesajlaşiyormuş.Tuhaf hissettim.Tamam belki ilişkisi oturuna adını koyan kadar söylemeyeceki. Olgunlukla karşılıyorum .Kırıldığım sürekli kimse yok muhabetinde böyle birşey çıkınca garip hissettim.Napayım ? Büyütmek istemem. Bende ona göre mesafe koyarım. Belki yakın zamandır samimi olduk ama çok şey paylaştık . Çok yakınlarına yani 3 yıldır kadar tanıdığı kisilere söylemiş . İşte aynı okulda çalıştığımiz ya da ben tek olduğum için üzülüyorum o yüzden mi söylemedi ? Yoksa herşeyini anlatır.

Son düzenleme:
İş ciddiye binmeden kimseye açıklamak istememiş olabilir

Demek düşündüğün kadar yakın değilmişsiniz
Tabiki olabilir .Yıllık arkadaşım değil .Her şey zamanla . Kendi de diyo işte dalga geçiyor zaten aldattı seni diye geyik yapıyoruz. Ayrılmış ben fark etmedim bile hatta keyfi yokmuş . O kadar yalnızlıktan bahsediyoruz ki hiç aklıma gelmedi.Birde kendimi kötü hissettim fark etmedim diye

Boşver takılma. Sen de kendinle ilgili hiçbir şey anlatmazsın bundan sonra.

Ama ciddi ciddi rol yapmis yahu. Bu kadarda ketum olunmaz ki. Yani hem sap edebiyati yap, hem arkadan iş çevir. Bilmem samimiyetsiz bir hareket bence.

Bütün konularıniz aynı farkında mısınız? Yaptığınız espriler bile yalnızlık, ilişkinizin olmayışı üzerineyemiş sizinde dediğiniz gibi. Arkadaşlıklarıniz insanların medeni durumuna göre seçiliyor çünkü evli ya da ilişkisi olan birinden haz etmiyorsunuz. bence sizde medeni hal takıntı olmuş hayatı kendinize zindan ediyorsunuz bence öncelikle kendiyi ruh halinizi iyileştirmeye çaba harcamalisiniz. Arkadaşınız da bence ilişkisini sizin bu tarz düşüncelerinizden dolayı söylememiş olabilir.

Soylemek istemeyebilir ama barim yok demesin.

Ama yakin arkadas olsaydini sizin dusundugunuz kadar çıkmayı birak hoslansa bile soylerdi. En azindan bizler oyle idik samimi arkadaslarimizla.
Yani olsumu beklemeyi birak ihtimali bile konusurduk (genel olarak sirf erkek arkadas olarak değil)

Sizde ondan saklarsınız öğrenirsede açıklamanız onunkinin aynısı olur. Bu saatten sonra zaten onunla arkadaşlığınıza ister istemez bir mesafe koyacaksınızdır.

Evli çift arkadaşlarım da aslında gayet bir arada takikiyiruz. Olabilir ama ben sap muhabetone her ortamda her yerde yapmam.Kendisi sürekli bundan bahsediyordu . Napayım insan aynı duyguları yaşadığı insanlarla daha samimi olabilir daha ortak muhabet olabilir .Çoğu arkadaşım çift evli bir arada mutluyum. Birlikte Hollanda gidelim muhabeti buarada adam yok muhabeti yapıp bundan dolayı kendimi açan benim .Tuhafima giden bu.Hatta kendi bu konuda dertli olduğu için kendini iyi hissettin diye espri yapmaya çalışıyordum

Bilemiyorum sizin çok konunuzu okudum ve benim fikrim bu.. ilişkisi olan evlenme hazırlığı olanlardan uzaklaşıp sonradan yalnızım diye dert yanıyorsun halbuki evli ya da ilişkisi olan arkadaşlarının eşlerinin bekar arkadaşları olabilir. Ortam dediğin belli bir yaştan sonra böyle oluşuyor.. arkadaşına da darılma bence ilişkisine güvenmediği için de söylememiş olabilir. Kötü niyet olduğunu düşünmüyorum ben..

Peki teşekkür ederim .Bende büyük ihtimal öyle dusundum. Çevrem konusunda daha dikkatli olmaya çalışacağım inanın herkes mutlu olsun çiftini bulsun. Ben kaderime ağlıyorum İnanin kimse beni beğenmiyom. Hiç kimse güzel laf ve ilgisini göremiyor. Yasım 29 oldu.Benden küçükler aldı başıni gitti. İnanın Sanki sokakta çıplak otursam üzerime erkek sinek koymaz kendimi öyle hissediyorum.

ya çevrendeki insanlar niyetlerini saklayan tipte insanlar ya da sen niyetin temiz kalplisin insanlara çabuk güveniyorsun ya da ikisi birden

ya çevrendeki insanlar niyetlerini saklayan tipte insanlar ya da sen niyetin temiz kalplisin insanlara çabuk güveniyorsun ya da ikisi birden
Evet bu durum beni çok yıpratıyor .Kendimi aptal yerine konmuş hissettim. Tabi adını koyunca söyleyecektim diyor da keşke benle sap muhabeti yapmasaydi .

Burada tek kaldık .Bu tarz filmler seyrederken ve yanımda sürekli mesajlasirken haberim bile yokmuş . Tabiki soylemeyebilir bende ilişkim oturmadan söylemem artık .Çünkü hep söyledim olmadı. Ama bari yalnız muhabetı olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…