- Konu Sahibi jelibonxxx
-
bu soruyu şunun için sormuştum
"özel sektörde çalışan her insanı vasifsiz görüyor" dediniz.
ona neymis sizin vasfinizdan!!!!
kendi yetiştirdiği vasifliya bir baksın....tövbe estagfurullah
Rabbim sana kolaylıklar versin inşallah ....amin
Hayatta herkesin bir sınavı var. Yaşanan kötü şeyleri ya da talihsizlikleri alt etmek için insan gerekli melikelerle donatılmıştır zaten.
Mesela düşünün "onsuz" yaşayamam dediğiniz en sevdiğiniz kişiyi dahi kaybedince acılarla nasıl baş ediliyor.
Diğer olaylar da böyledir.
Sadece pes etmemek ve içinde olduğun durumu kabul etmemek önemli.
Ne olursa olsun mücadele etmek önemli.
Hem bakarsın sen acılardan daha güçlü olduğun için onlar seninle mücadele etmeyi bırakmış.
Ne olursa olsun adını "kötü kader" koymayın savaşın, bunda da bir hayır vardır.
bizler insanız hayatta karşımıza neler çıkacak bilemeyiz, siz yeni bir hayata başlamaya çalışıyorsunuz; kendinizi güçsüz, yorgun, bitmiş hissediyorsunuz ya aslında öyle değil şöyle bir silkelenseniz inanın kendinizi bulacaksınız...
size tavsiyem yeni hayatınıza başlamaya çalışırken eskileri unutun, yaşanmışlıklar geçmişte kalmıştır. bundan sonra kızınız ve kendiniz için yaşamaya başlayacaksınız, eskileri düşünüp her gün sil baştan yaşamak size bir şey kazandırmaz fakat çok şey kaybettirir...
eşinizden alacağınız ne varsa alın asla ona bırakmayın, kızınızda sizi anlayacak yaşta onun içinde üzülmeyin sonuçta babasından ayrılmayacak...
Hiçbir zaman geç değildir.Her zaman söylerim,zararın neresinden dönülse kardır.
Eşine ve evliliğine yeterince şans vermişsin.Kızının da yeteri kadar büyüdüğünü ve konuşmayla uzlaşılabilecek yaşa geldiğini düşünüyorum.
Önemli olan senin karar vermen.Yoluna eşinle mi eşin olmadan mı devam edeceksin ?
Eşinin tek artısı kızının babası olması ise,ayrıldıktan sonra da babalığına devam edecektir.
Bu arada,ailem arkamda değil demişsin ama eşinin borçlarını ailen ödemiş.
Buradan çıkardığım kadarıyla,ailen darda kalmana razı gelmez.
Selam canim...yaşadıkların gerçekten çok üzücü..sen gücünün farkında degilsin bence.eger gücünün farkinda olsaydin kendin icin ve cocugun icin derhal yeni bir hayata kollarini sıvardin....simdi kendine guvenilir olabilecegini dusundugun (gazetelerde birsuru ilanlar oluyo)baska bir sehirde iş ara.ancak yatılı olsun..sen ve cocugun icin sicak bir yuva acicak tertemiz kapli ton ton teyze ve dedeler var hala....ara bul.mutlaka bulursun...bakıcı olarak ise baslarsn...mesela benim bulundugyn sehirde siddetle guvenilir ve yatili kalicak birini ariyan zengin tipler cok...cocugun icin goz yumarlar artk....en az 1500 tl filan maas sigorta fln...hepsi konusulup anlasilir...yada yatili bir iş işte... anliyomusun. ..sonra cek git o seni bir dakika bile dusunmeyen adami sende dusunme...sonra o ariycak sizi..elinde bir mumla...dava acip bosan...7 yildir mutsuzsun.bundan sonra bir umut yok o evllikte bence . Yada sen hala guvenip inaniyorsan ki sana defalarca kez yalan solemis bir adam bir nevi aldatmiş sayiliyo..illa baska bir kadin olmasina gerek yok aldatmasi icin...sen haketmiyosun bunlari....herseyden once kendine deger ver...kendini nie uzduruyosun,cocugunun sürünmesinr nasil goz yumuyosn...onemli olan karar vermen terketmen icin..ben olsam bir dakika dusunmem.....kendi hayatini yeniden kurmayi yeterki icten iste...taa icinden iste. Sığın allaha.dua et...Allah ev almak ve yuva kurmak istiyeninde zor durumda kalip el ALlaha el acaninda yardimcidir.unutma...sonra tertemiz bir hayata baslayinca ole rahat ediceksinki...Allah kolaylik versin.....dediklerimi düşün mutlaka.aynaya bak ve ben cok degerliyim kimse beni uzemez de...yap bunu bak.guç alicaksin:))))haberlerink bekliyorm
hayat hep yeni başlangıçlar yapmaya itiyor beni bense tam tersi düzen ve alışkanlıklarını seven biriyim...yanlış seçimler yapıyorum öyle ya ufku geniş sağlıklı düşünen net kararlar veren bunu yaparsam ne olur yapmazsam ne olmaz diyemiyorummmm..bi türlü daha pişmedim herhalde
hatalardan ibaret hayatım yapmazsam olmaz sanki ille yapıcam ben bunu herkesin bir hikayesi var benim öyküm benim hikayem bu
işte hani o haketmeyen insanlar varya bizim zaaflarımızı buluyorlar ne kadar istemesekte haketmediğini alıyor bi şekilde
çok şükür sağlığım evet yerinde ama daha fazla yaşamak istemediğim şeylere maruz kalmamam gerekiyor ...
yeniden başlamak için biraz zamana ihtiyacım var kızım şuan okula gidiyor bitirmesi gerek kursum var bitmesi gerek ama o zamana kadar tabiki ben boşanacağım sadece eskişehirde kalmam gerek.bazen bahsettiğim gibi şartlardan dolayı ..
sonra düzen kuracağım ha bu arada kayın validem herhalde kurban keser bu habere hem oğlu yanına geldi hem boşandı daha ne olsun ballı kaymak kızmak yok ama içimden hep zaten bu yüzdende onlar sevinecekler ya sinir oluyorum inanın....istedikleri oldu ama sonra diyorum ki kendime asıl sevinç seninki kızın yanında ki beni dediğim gibi zorlu bir süreç bekliyecek kız çocuklarını annneye 7 yaşından sonra çocuğun kararı ile ve anennin geliri göz önüne bakılarak veriliyor.
ben kendime göre iyi biriyim zaten fena olsam çok herşeyi bilmiş olsam bu gün bunları yaşamazdım....bazen kızım okuldan gelmiş ben işten gelmişim kayınvalide yok eşim yok stres yok bu bile içime huzur gözlerime ışık veriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?