darma duman bu olsa gerek.....

bu soruyu şunun için sormuştum
"özel sektörde çalışan her insanı vasifsiz görüyor" dediniz.

ona neymis sizin vasfinizdan!!!!
kendi yetiştirdiği vasifliya bir baksın....tövbe estagfurullah

anladım şiimdi.yok çalışmamış ziraat bankasında ilk evlendiği yıl çaççlışmış sonra niye bırakmış bilmiyorum sanırım kayınvalidesi hastaymış galiba o nedenle..ama üst düzey ve zengin insanlara karşı bi zaafı var .

Hiçbir zaman geç değildir.Her zaman söylerim,zararın neresinden dönülse kardır.
Eşine ve evliliğine yeterince şans vermişsin.Kızının da yeteri kadar büyüdüğünü ve konuşmayla uzlaşılabilecek yaşa geldiğini düşünüyorum.
Önemli olan senin karar vermen.Yoluna eşinle mi eşin olmadan mı devam edeceksin ?
Eşinin tek artısı kızının babası olması ise,ayrıldıktan sonra da babalığına devam edecektir.

Bu arada,ailem arkamda değil demişsin ama eşinin borçlarını ailen ödemiş.
Buradan çıkardığım kadarıyla,ailen darda kalmana razı gelmez.

akşam eve geldi ve sanki ben bugün onca şey yaşamamışım kızımın ödevini yapıyordum odaya bişey almak için girdim yatağın üstünde aikiseksen uzanmış elinde telefon oyunoynuyor

sanki birini 22 yaında yalanlarıyla kandıran benim
sanki eşimi aileme ezdiren benim
sanki onca borcu ben yaptım
sanki sorunları bu zamana kadar elimin tersiyle itip görmezden gelen benim.

sabah
7.30 adliyeye gitmek için uyandım onun benmle gelmeyeceğini biliyordum hiç bi zaman böyle erkekçe davranamaıştır çünkü

ben şefimi bulamadım yok yok sen merak etme halletcez biz bu işi ifadesi aynen bu

VE YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ HAYATINIZI Bİ HİÇ UĞRUNA FEDA ETMENİZİN SİZE GERİ DÖNÜŞÜ ELİNİZİ SIKIP SİZE HELAL OLSUN OLARAK GERİ DÖNMÜYOR.MÜCADELE ETMİŞ OLDUĞUNUZ BORÇ SIKINTI YALNIZLIK TEK BAŞINA COCUK BÜYÜTME VE KAYINVALİDE EZİYETLERİ SİZİNLE BİRLİKTE KÖTÜ YAŞANMIŞLIKLAR OLARAK NEREYE GİDERSENİZ GELİYOR.Kİ NE ÇOK ŞEY YAŞAMIŞTIM BU YAŞADIKLARIM BAŞKA İNSANLARDAN KAYNAKLANAN SEBEPLERDİ VE BENİM HERGÖSTERDİĞİM TEPKİ BANA SEN DELİSİN OLARAK GERİ DÖNDÜ ....EVET ARKADAŞLAR AKIL SAĞLIĞIM FAZLASIYLA YERİNDE ANCAK TEPKİLER SİZİ HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMUNA DÜŞÜRÜYOR ÇÜNKÜ KARŞIDAKİ KENDİ HATASINI ANCAK ÖYLE ÖRTPAS EDİYOR.....NE TUHAF HERŞEYİN SUCLUSU OLAN KİŞİ EZİLİP BÜZÜLMÜYOR DİMDİK VE NE TUHAF YAPTIĞI HİÇ BİŞEYDEN PİŞMAN DEĞİL DEMEKKİ BEN DAHA Bİ ZAMAN DAHA DEVAM ETSEYDİM BU OYUNU OYNAMAYA HERKES SÜTTEN ÇIKMIŞ AKKAŞIKMIŞTA BEN YİNE FARKINDA OLAMIYCAKMIŞIM....TEZ ZAMNDA ÇOK HASAR BIRAKMADAN BENDE ÇÜNKÜ BEKLEMEDİĞİM ŞEYLER GÖREBLİRM AYNEN AZ ÖNCE YAZDIKLARIM GİBİ KURTULMAYI DİLİYORUM NE OLUR DUA EDİN LÜTFEN BENİM İÇİN....

bizler insanız hayatta karşımıza neler çıkacak bilemeyiz, siz yeni bir hayata başlamaya çalışıyorsunuz; kendinizi güçsüz, yorgun, bitmiş hissediyorsunuz ya aslında öyle değil şöyle bir silkelenseniz inanın kendinizi bulacaksınız...

size tavsiyem yeni hayatınıza başlamaya çalışırken eskileri unutun, yaşanmışlıklar geçmişte kalmıştır. bundan sonra kızınız ve kendiniz için yaşamaya başlayacaksınız, eskileri düşünüp her gün sil baştan yaşamak size bir şey kazandırmaz fakat çok şey kaybettirir...

eşinizden alacağınız ne varsa alın asla ona bırakmayın, kızınızda sizi anlayacak yaşta onun içinde üzülmeyin sonuçta babasından ayrılmayacak...

Hayatta herkesin bir sınavı var. Yaşanan kötü şeyleri ya da talihsizlikleri alt etmek için insan gerekli melikelerle donatılmıştır zaten.
Mesela düşünün "onsuz" yaşayamam dediğiniz en sevdiğiniz kişiyi dahi kaybedince acılarla nasıl baş ediliyor.
Diğer olaylar da böyledir.
Sadece pes etmemek ve içinde olduğun durumu kabul etmemek önemli.
Ne olursa olsun mücadele etmek önemli.
Hem bakarsın sen acılardan daha güçlü olduğun için onlar seninle mücadele etmeyi bırakmış.
Ne olursa olsun adını "kötü kader" koymayın savaşın, bunda da bir hayır vardır.

teşşekür ederim
evet büyük kayıplar kazanımlarda olur benim hayatımda en sevdiğim kızım allahım onunla sınamasın sonuçta herşey gelip geçici
mücadele bitmiyor elbette ancak duraksıyorsun yoruluyorsun bi bakmışsın yine dimdik durmuş kimseye eyvallah etmiyorsun benimkide o misal...
acılar güçlü kılar ancak sizden kopup gidenler kocaman kötü yaşanmışlıklar oluyor...
bu savaşın adı kötü kadermi bitmek bilmez işkencemi neyse ben artık kurtulmak istiyorum....
güçlüyüm olan oldu diyorum bundan sonra ne yapabililrm ve neyi yapmama gerekli diye düşünüyorum kendimin ve kızımın hayatı için bu güne kadar denemiş olduğum iyi yada kötü ne varsa attım herşeyi çöpe sildim hayatımdan çünkü onlarla yaşarsam olmuyacak olmuyor ...
bakalım anlaşmalı boşanma olucak zannedersem şefinden izin alalmış bugün erteledik benden bağırıp çağırmamaı bekliyor ama bugüne kadar sorunları çözmek adına anlatabilmek adına hep yaşadıklarıma tepkiydi çığlıklarım....şimdi mi sessizlik en iyisi en azından kendime geliyorum ...

teşşekür ederim...

karşıma ne çıkacak bilseydim yaşamak istermiydim bunca şeyii yok istemezdim çünkü huzur için hep mücadele ettimm sonuç hüsran oldu..
silkelenip kendime şöyle geldim baktım ki ben sorunu görüp konuşunca problem var ancak konuşmayıp görmezden gelince herşey süt liman doğrusu tabiki bu değil kendimden feragat ettim yıllarca.
tavsiyeniz için teşekkür ederim eskileri unuttum diyemem sadece sindirdim yaşandı yaşanması gerekiyormuş daha kötüleri vardır diye avunmuyorumda benim için ne yaşandıysa bana göre kötü olan odur ...
eşim yıllarca alıtınlarımda dahil tüm o nefret ettiğim ailemi ki biz boşanırız korkusuyla yardımcı olduklarından adım gibi eminim ..
ailesi evet maddi çok yardımcı oldu ki eşim karşılarında herşeye rağmen süklümpüklüm kaldı kendi hakkımı kendim sovundum ancak oda bi yere kadar
çalışıp yardımcı oldum kızıma baktım ihiyaçlarıımı karşıladım ama değmezmiş
üzlüyorum baba fgürü kızımda bambaşka bi yerde zaten bu güne kadar yaptığı tekşey azıcık baba olmaktı o bile kızıma yetiyordu ben mahrum etmek istemedim sonuçta buna hakkım yoktu...ancak büyüdü ve benim mutsuzluk nedenlerimi anlıyabilr onun seviyesinde yardım alarak inşallah anlatıcam...hayırlısı inşallah..

ailem henüz bilmiyor bilselerde zaten tepki şu olucak dikbaşlı ne vardı şurda çocuğun için kanaat edemezmiydin herkes yağlı ballımı sanıyorsun canımlı cicimlimi??senin niyetin belli kötü kadın olmak çocuğuda peşinden sürüklemek...biz o kadar yardım ettik boşanma diye bilseydim o paralarıda vermezdim sonuç bu olacaktıysa madem...
kararımı yıllar önce verdim ancak hep bi şans daha deriz ya ne kadar şans verdiysem o kadar kkarşımdakinin suçunu davranışlarını örtpas etmiş oldum...konuşsamda niye bunları yaşıyoruz sen topla kendini bak kız büyüyor böyle olunmaz olunmamalı azıcık sorumluluk sattın bitirdin herşeyi maaşta olduğu gibi kredilere azıcık el insaf bukadar düşüncesizlk yapma ama ne fayda ama ne faydaaaaaa.......
evet babalığına sözüm asla yok elinden geleni ne kadar yaptı bilmiyorum ancak kızım sever babasını ....zaten bu değilmiydi elimi kolumu bağlayan.

Selam canim...yaşadıkların gerçekten çok üzücü..sen gücünün farkında degilsin bence.eger gücünün farkinda olsaydin kendin icin ve cocugun icin derhal yeni bir hayata kollarini sıvardin....simdi kendine guvenilir olabilecegini dusundugun (gazetelerde birsuru ilanlar oluyo)baska bir sehirde iş ara.ancak yatılı olsun..sen ve cocugun icin sicak bir yuva acicak tertemiz kapli ton ton teyze ve dedeler var hala....ara bul.mutlaka bulursun...bakıcı olarak ise baslarsn...mesela benim bulundugyn sehirde siddetle guvenilir ve yatili kalicak birini ariyan zengin tipler cok...cocugun icin goz yumarlar artk....en az 1500 tl filan maas sigorta fln...hepsi konusulup anlasilir...yada yatili bir iş işte... anliyomusun. ..sonra cek git o seni bir dakika bile dusunmeyen adami sende dusunme...sonra o ariycak sizi..elinde bir mumla...dava acip bosan...7 yildir mutsuzsun.bundan sonra bir umut yok o evllikte bence . Yada sen hala guvenip inaniyorsan ki sana defalarca kez yalan solemis bir adam bir nevi aldatmiş sayiliyo..illa baska bir kadin olmasina gerek yok aldatmasi icin...sen haketmiyosun bunlari....herseyden once kendine deger ver...kendini nie uzduruyosun,cocugunun sürünmesinr nasil goz yumuyosn...onemli olan karar vermen terketmen icin..ben olsam bir dakika dusunmem.....kendi hayatini yeniden kurmayi yeterki icten iste...taa icinden iste. Sığın allaha.dua et...Allah ev almak ve yuva kurmak istiyeninde zor durumda kalip el ALlaha el acaninda yardimcidir.unutma...sonra tertemiz bir hayata baslayinca ole rahat ediceksinki...Allah kolaylik versin.....dediklerimi düşün mutlaka.aynaya bak ve ben cok degerliyim kimse beni uzemez de...yap bunu bak.guç alicaksin:))))haberlerink bekliyorm

samimiyet ve içtenliğiniz için teşşekür ederim
inanın gücümün farkındayım ancak değim gibi kızm için gözyumduğum birdünya sorun vardı kızım herşeyden kıymetli değer dedim onun için değer
atık iş işten öyle biir geçmişki beni mumla dahi armasın sesini duymaya tahammülüm yok
mutsuzum hemde tam dibini göre göre yaşadım mutsuluğun ancak ışığım kızımdır yüzümden gülümsemeyi yalandan dahi olsa hiç eksik etmedim çok şüküür ki pozitif bir çocuk.defalarca defalarca kez yalan söyledi ve inanın o yalanlara verdiğim tepkilerden dolayı artık öfkemi kontrol edemez haldeydim öyle bir o işten sıyrılıp konu bana dönüyordu onun yalanları sanki söylenmemiş hiç ailesiyle verdiğim savaşı hiç anlatamadım asıl
pısırk sünepe birde utanmadan ben erkeğim diyor erkek adam bi kere yanındaki kadına laf söyletmez çocuğunu ayaklar altına aldırmaz göz göre göre insan korur kollar bu işi yapmakta benim üzerime vazifeydi hep zaten kayınpeder birgün senin arkanda kocan olsa sen bizimle bu kadar yüz göz olmazdın dedi innılır gibi değil deği mi?
bırakın terketmek için yada ayrılmak artık salise dahi yok ben sıfırımı da sabrımıda insanlığımıda yittirdim..
kızım için 3 ay daha burda kalmam gerek henüz konuşmadık bakalım yarın yazıcam 1 sınıf ve sınıfını değiştrmek istemiyorum benim haziranda bitecek kursum var ozamna kadar anlaşmalı olarak boşanıcam en erken davayı 2 ay içinde görülürr öyle umut ediyorum...bu arada tabi planlar yapılmıştır kayınvalide kendi evini kiraya verip eip kocasıyla gözü kalmıştı zaten benim oturduğum yerde güle güle otururlar bunları istemdışı düşünüyorum otokontrolumu henüz çok sıcak olduğu için sağlıyamadığım anlardan biri bu...okullar kapanıncaya kadar boşanmış olurum inşallah ....ozamana kadarda kalacak yerimi ve işimi ayarlamış olurum sonuçta anlattığım gib gidecek bi ailem yok...kızımada alıştıra alıştıra sakin zamanlarımızda onunla başbaşa kaldığımda boşandıktan sonra söylemeyi düşünüyorum...

Super.tüm umutsuzluguna karsi hala umutlarin var,buna cok sevindim.hayatta tek tutunabilegin dal kızının dalı. O yuzden ne yapicaksan onun icin yapicaksn.ozman dedigin gibi 3 ay daha sabredip gerekeni yap.sen isini bilirsin cnm.bekliyorum guzrl mutlu haberlerini...sen onu ve kayinpederini filan takma kafana lutfen.

kendinize bir hedef koyun ve onu gerceklestirin, bosverin kvyi kendi calip oynasin, siz saglam adimlar atin bir ise girin hayat güvenceniz olsun
sonra devami gelir Allahin izniyle, yoksa böyle 8 yil daha gecer dahada mutsuz bir sekilde devam ediyor olursunuz, umarim
hakkinizda hayirlisi olur ve umarim kiziniz ve kendiniz icin en dogru kararlari verebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…