- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
Sebep ne olursa olsun hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez kaldı ki burda akıl vermek benim haddim de değil çünkü ben evli bir insan değilim hatta belki sizin kızınız yaşındayım fakat buna benzer bir durum yaşadığım için yorum yapmak istedim annem ile babam birbirlerini severek evlenen çiftlerden babam annemin gözlerinin içine bakar üzerine titrer bu halen böyledir fakat babamın anneme tam anlamıyla güven verememesinden dolayı annem babama karşı bazı konularda hep mesafelidir benim annemle babamda zamanında ayrılık dönemi yaşadılar fakat annem tekrar birleşti halbuki annem okumuş ve ekonomik özgürlüğü elinde olan, maddi durumu iyi olan ve varlıklı bir ailenin kızı olmasına rağmen tekrar birleşti üstelik aldatıldığını bildiği halde birleşti, sebebine gelince "Seviyorum ve kızım var onu babasız bırakamam" demişti şimdi ne olursa olsun o konu çoktan kapandı üzerinden yıllar geçti denilse bile en ufak bir olayda o konu tekrar açılır ve annem bazen birleştiği için pişmanlığını dile getirir ben bugün 23 yaşımda olmama rağmen bazen "Keşke annemle babam boşansaydı ya da keşke boşansalar" derim etrafımdaki kişilerde beni yadırgar hatta saçma bulurlar ama benim demek istediğim böyle bir aile ortamında olmaktansa boşanmaları her iki taraf içinde en sağlıklısı o yüzden sizde çok çok iyi düşünün ve sakın çocuklarınız için o adamı affetmeyin.
ah canim benim
benim buyuk kizim 19 yasina girdi ama babasina cok duskun ayrilmami istemiyor
diger kizim 17 yasinda ama bana surekli anne bu adami bosa deyip duruyor onlarda herseyin farkinda
babalarindaki degisikligi anliyorlar
kucuk kizim 4 yasinda oda baba delisi bir kac gu gormese hasta olucak cinsten
bende annen gibi bu olayi unutamam biliyorum
belki ilk basta canim aciycak ama zamanla alisicam belki acim hafifliycek
onu bir sokup atabilsem kalbimden beynimden gerisi kolay olucak
Son düzenleme: