- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Öyle bir adama aşık olmak da benim sansimmis ona üzülüyorum. ..ben atmıştım o değil o yüzden kafama takıldı. ..önemsiz bir ayrıntı belki ama üst üste karşıma çıkınca canım yandı sanırım. Ben çok güçlü durdum hiç o yazının ustundende laf sokması yada acimi gostermedimYaşım 26 keşke diyorum hayatımda yaşadığım tek acılar böyle şeylerden ibaret olsaymış.
O şeyi belki senden önce başkalarına da attı senden sonrakilere de atıyo ne önemi var?
Öyle olsa ne olmasa ne?
Adam beş para etmez biri işte üstüne konuşulup düşünülecek bişi yok.
Nefretim de gecti artik biriyle gorsemde uzulmem diyodum.Öyle bir adama aşık olmak da benim sansimmis ona üzülüyorum. ..ben atmıştım o değil o yüzden kafama takıldı. ..önemsiz bir ayrıntı belki ama üst üste karşıma çıkınca canım yandı sanırım. çok güçlü durdum hiç o yazının ustundende laf sokması yada acimi gostermedimNefrette bir histir. Böylelerine bu his bile fazla bence.
Bende artık o düşüncede oldugumu dusunuyodum ama yanıldım belki....önceden özellikle bakarken bulamamistim dün kendi kendine önüme geldi gariptirki...bırakcam desem yalan olur bana bu kadar cektiren, gozumde buyuttugum 'hic' ne yasiyacak merak ediyorum.benmle yasadiklari hiçbişey de geri kalan herkes kıymetli gibiAranızdaki özel şey neydi ki o kıza atmış dediğin?
Takip etmeyi bırakmalısın, unutma ki hayatta bir kere aşık olma hakkı yok doğru kişiyle tanışınca dönüp bu konuyu okuyup ne kadar safmışım 2 yılımı bu adama harcamışım gözyaşı dökmüşüm diceksin.
Umutsuz olma, takibi bırak.
Onun için kim kıymetli veya değil neden önemsiyorsun ki kendine yazık ediyorsun.Bende artık o düşüncede oldugumu dusunuyodum ama yanıldım belki....önceden özellikle bakarken bulamamistim dün kendi kendine önüme geldi gariptirki...bırakcam desem yalan olur bana bu kadar cektiren, gozumde buyuttugum 'hic' ne yasiyacak merak ediyorum.benmle yasadiklari hiçbişey de geri kalan herkes kıymetli gibi
Neyi anlatmış ki onlara?Beni aldattığı kadina da dün gördüğüm kiza da aramızdaki özel anlam ifade eden şeyi atmış.
Bana benzer birini bulmus, Benim gonderdigim şeyi konusmus fikri bir an mutlu ediyor beni.ama o zaman bana aşık olurdu hala.bana bu kadar benzeyen birine aşk şeyleri paylaşırken benden nefret etmesi zoruma gidiyor sanırımE tamam işte,eğer hissettiğin şey aşksa ,aşk oluşumunu tamamlamış.
Aşk dediğin can yakar.
Sizin tarzınızda kızlardan hoşlanıyor demek ki gidip aynısını bulmuş.
Bu süreç doğal yani,severiz,kavga ederiz ayrılır barışırız,koparız,ne kadar süre geçerse geçsin karşılaşınca bazı şeylerle canımız yanar.
Şansına kızma,bildiğin yolda ilerle.
Mutluluklar senin olsun.
Benim ona attığım birşeyi onlara atmış sanırım. 1paragraf yaziydi. O kızla ayrildigi süreçte beni bulmusta olabilir emin olamiyormki. Benim ask sandigim boslukmus hicmisNeyi anlatmış ki onlara?
Haklisin canim ama bi yalana asik olmusum ddmekkiSenin için ne düşünmüş sevmiş mi sevmemiş mi ne önem var artık. Sen kendi hayatına odaklanmalısın. Sende yoluna bakmalısın. İyi yada kötü bir şekilde yola devam etmen gerekiyor
Haklisin canim ama bi yalana asik olmusum ddmekki
Niye en degersiz hep benim ya neden
Zaten öyle yaptım hep .aldattigindan suphelendigimde bitirdim ama içim öyle değil işte. Bide aşık adammis da ben durduk yerr ayrilmisim gibi tavır almasida ayrı ironiCanım sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Bu yüzden üzme kendini ona göndermeli şeyler paylaşma hayatına devam ettiğini görsün. O da unutulmaya değer biri olduğunu bilsin
Zaten öyle yaptım hep .aldattigindan suphelendigimde bitirdim ama içim öyle değil işte. Bide aşık adammis da ben durduk yerr ayrilmisim gibi tavır almasida ayrı ironibaktimda hep o kıza gönderi yapmış aklında kalmış. Paylasimlarimiz benzer olunca garip hissettim.bana şımarık diye laf sokup aynı şeyleri yapanı unutmamasi
O erkek türüne kısaca y.vşak diyorlar ama neyseDaha nice güzel insanlarla tanışıcan boşver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?