- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Unutmus gibiydim görünce kötü oldum yeniden...çok teşekkür ederimİlişki başlarken ayaklarımız yerden kesilir, dünya gözümüze toz pembe görünür. Çiçekler, böcekler bizim için başkadır. İlişki bitince de o sevgi kelebekleri gider. hiç bir ilişki güzel bitmez. Bir taraf daha çok yara alır. Ama hayat devam ediyor. Ve aslında biten her ilişki de üzerimizdeki yüklerden kurtuluyoruz. o an öyle görmesek de. Bu bitti, demek ki hayatına daha iyi biri girecek. Bu saatten sonra yapılacak tek şey sosyal medyadan ya da her yerden onu engelleyip takip etmemek. Önünüze bakın, gelecek eminim daha güzel şeyler sunacaktır önünüze.
Yav bu erkekler hep böyle. Güvenmeyeceksin. Erkeğin gözünden dökülen yaşa bile güvenmeyeceksin. Yaşadım da söylüyorum. Aşk diye birşey de yok he. Acı, kuru kuru acı. İçi boş.
Geç oldu ama farkettimYav bu erkekler hep böyle. Güvenmeyeceksin. Erkeğin gözünden dökülen yaşa bile güvenmeyeceksin. Yaşadım da söylüyorum. Aşk diye birşey de yok he. Acı, kuru kuru acı. İçi boş.
Bu kadar uzuldukten sonra insan kaldiramiyor. ..Ego mu sadece diye dusunuyorum sonra keşke iyi biri olsaydı derken buluyorum kendimi garipGiden gitmis hala neyi takip edip ağlaniyorsun , boşver kimle ne yaşamak hoşuna gidiyorsa yaşasın paylaşsın . Sen de yoluna bak bence
bir arkadaşımın sevdiği vardı çocuk ona dolunayla ilgili güzel sözler vs artık aralarındaki muhabbet tam ne bilmiyorum romantik romantik dolunay muhabbeti yapardıEski sevgilim aldatmisti bilenler bilir.2yil oldu artık onu sevmiyorum ve yuzlesmek bile istemiyorum.tam iyileştim diye dusunurken benden sonraki sevgilsiini gördüm dün tesadüfen sosyal medyada ve yine darmadağın oldum.
Beni aldattığı kadina da dün gördüğüm kiza da aramızdaki özel anlam ifade eden şeyi atmış. Kızla benden sonra olduğuna yüzde 80 eminim diyelim sosyal medyadan anladığım kadarıyla.
Kendisi 1yil boyunca bu kızın dönmesini beklediğini belirten paylaşımlar yaparken banada nefret söylemleri paylaşmisti(aldatmanin üstüne saydığım laflardan dolayi).
Baktımda kızla Paylasimlarimiz tarzimiz çok benzer.bana simariksin diye laf sokarken ona sevgi duymasi beni garip duygulara sürükledi yeniden.
Benle ondan sonra ona benzedigim icinmi birlikte oldu yadaolduğu kadınlara aramızdaki şeyimi atıyor unutamadigindan?.evet benide çok sevdigini soyluyordu evet benide bırakmak istemedi hiçbi zaman.ama beni hiçbiri kadar sevmemis demekki.en değersiz benmiyim be su b.ktan hayatta! Diyorum kendi kendime...
Kız bırakmış ama hala gondermeli şeyler paylaşıyor. Ben acımı hep içimde yaşadım hep dimdik durdum. kendimle gurur duyuyorum bu yüzden. Ben kendi kendime kivranirken kimseye belli etmeden başka kızların hala sevdigini benim gonderdigim şey üstünden belirtmesi çok berbat hissettiriyor
Vefasız oldugunu dusunmuyorum kızda bizim aramizdaki şeyle ona gönderme yapıyor.Ki vefasız olsa bile bu benim yaşadıkları yanında hiç kalırdı.Beni hatirlayipmi kızla bağ kurdu yoksa benle sırf ona benzedigim icinmi oynadı bilmiyorum. Bu bir kez daha acitti canimiCogu kadin bi ayriliktan snra ' insallah benim cektigimi ceker, bnden beter olsun, sevsin ama sevilmesin" der.
Aslinda senin su an anlattigin durum bunun gercege burunmus hali.
Sen bi vefasiza asik oldun, oda gitti kendi belasini buldu ve bi vefasiza asik olmus.
2 sene uzun bi sure, neden onunuze bakmiyosunz?
Kızla da paylasimlarimiz o kadar benziyoki benden sonra gelenlere onlarimi anlatıyor yoksa sırf zevklerim ona benzedigi icinmi benimle oynadı çok merak ettim. Bi kez daha acitti benibir arkadaşımın sevdiği vardı çocuk ona dolunayla ilgili güzel sözler vs artık aralarındaki muhabbet tam ne bilmiyorum romantik romantik dolunay muhabbeti yapardı
çocuğun sonraki sevgilisi ile aralarındaki romantizm muhabbeti yine dolunay üzerine facete filan bi sürü paylaşımlar
erkek zekası işte anca o kadar
gerçekten aşık olunca karşılıklı güzel bir aşktan bahsediyorumKızla da paylasimlarimiz o kadar benziyoki benden sonra gelenlere onlarimi anlatıyor yoksa sırf zevklerim ona benzedigi icinmi benimle oynadı çok merak ettim. Bi kez daha acitti beni
Bu da bana yaptığı son pislik olsun
Bırak artık ne hali varsa görsün.Önüne bak lütfenEski sevgilim aldatmisti bilenler bilir.2yil oldu artık onu sevmiyorum ve yuzlesmek bile istemiyorum.tam iyileştim diye dusunurken benden sonraki sevgilsiini gördüm dün tesadüfen sosyal medyada ve yine darmadağın oldum.
Beni aldattığı kadina da dün gördüğüm kiza da aramızdaki özel anlam ifade eden şeyi atmış. Kızla benden sonra olduğuna yüzde 80 eminim diyelim sosyal medyadan anladığım kadarıyla.
Kendisi 1yil boyunca bu kızın dönmesini beklediğini belirten paylaşımlar yaparken banada nefret söylemleri paylaşmisti(aldatmanin üstüne saydığım laflardan dolayi).
Baktımda kızla Paylasimlarimiz tarzimiz çok benzer.bana simariksin diye laf sokarken ona sevgi duymasi beni garip duygulara sürükledi yeniden.
Benle ondan sonra ona benzedigim icinmi birlikte oldu yadaolduğu kadınlara aramızdaki şeyimi atıyor unutamadigindan?.evet benide çok sevdigini soyluyordu evet benide bırakmak istemedi hiçbi zaman.ama beni hiçbiri kadar sevmemis demekki.en değersiz benmiyim be su b.ktan hayatta! Diyorum kendi kendime...
Kız bırakmış ama hala gondermeli şeyler paylaşıyor. Ben acımı hep içimde yaşadım hep dimdik durdum. kendimle gurur duyuyorum bu yüzden. Ben kendi kendime kivranirken kimseye belli etmeden başka kızların hala sevdigini benim gonderdigim şey üstünden belirtmesi çok berbat hissettiriyor
Insallah canim bende cok istitorum artik sinir olmamayi hicbisey hissetmemeyi:)yanlis kisi oldugunu biliyorum ama ofkem gecmedigerçekten aşık olunca karşılıklı güzel bir aşktan bahsediyorum
adını bile anmıcaksın
o yüzden bi gün bunların acısının sana verdiği zararın etkisinin geçeceğini bilerek için rahat olsun
ve ne kadar basit bi insanmış inanki:) iyiki bitmiş
Baska birini sevemedim tekrar.onu beklemeiyirum ama ofkem gecmedi tam olarak orda bi yerde duruyo ama haklisiniz tesekkur ederimÖff 2 sene olmus bikmadin mi takipten? Baskalarini takip etmekten kendi hayatini yasamiyosun gencligin heba oluyor hici hicine
İçinde kalıyo biyerde haklisingelmis geçmiş bence hayatina bak artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?