Darmadağın oldum

Unutmus gibiydim görünce kötü oldum yeniden...çok teşekkür ederim

Yav bu erkekler hep böyle. Güvenmeyeceksin. Erkeğin gözünden dökülen yaşa bile güvenmeyeceksin. Yaşadım da söylüyorum. Aşk diye birşey de yok he. Acı, kuru kuru acı. İçi boş.

Yav bu erkekler hep böyle. Güvenmeyeceksin. Erkeğin gözünden dökülen yaşa bile güvenmeyeceksin. Yaşadım da söylüyorum. Aşk diye birşey de yok he. Acı, kuru kuru acı. İçi boş.

Canim sen daha 17 yasindasin dur bakalim hele bir erkekler ask hakkinda bu kadar emin konuşma.
Sadece cahillik edip davranmamak gerek.
Bu yaşlarda aile kiymeti bilmek gerek ailenin sozunu dinlemek gerek.
Ailenin sözü ters gelir cekemezsin gidersin hata yaparsın ama elin oglunu cekersin.

Giden gitmis hala neyi takip edip ağlaniyorsun , boşver kimle ne yaşamak hoşuna gidiyorsa yaşasın paylaşsın . Sen de yoluna bak bence

Cogu kadin bi ayriliktan snra ' insallah benim cektigimi ceker, bnden beter olsun, sevsin ama sevilmesin" der.
Aslinda senin su an anlattigin durum bunun gercege burunmus hali.
Sen bi vefasiza asik oldun, oda gitti kendi belasini buldu ve bi vefasiza asik olmus.
2 sene uzun bi sure, neden onunuze bakmiyosunz?

bir arkadaşımın sevdiği vardı çocuk ona dolunayla ilgili güzel sözler vs artık aralarındaki muhabbet tam ne bilmiyorum romantik romantik dolunay muhabbeti yapardı
çocuğun sonraki sevgilisi ile aralarındaki romantizm muhabbeti yine dolunay üzerine facete filan bi sürü paylaşımlar
erkek zekası işte anca o kadar

Vefasız oldugunu dusunmuyorum kızda bizim aramizdaki şeyle ona gönderme yapıyor.Ki vefasız olsa bile bu benim yaşadıkları yanında hiç kalırdı.Beni hatirlayipmi kızla bağ kurdu yoksa benle sırf ona benzedigim icinmi oynadı bilmiyorum. Bu bir kez daha acitti canimi
bi tane hayatımız var ilk elini tuttugum kişinin aldatması ve daha birsuru sey yapmasi cok koydu belki bilmiyorum...

Kızla da paylasimlarimiz o kadar benziyoki benden sonra gelenlere onlarimi anlatıyor yoksa sırf zevklerim ona benzedigi icinmi benimle oynadı çok merak ettim. Bi kez daha acitti beni
Bu da bana yaptığı son pislik olsun

Kızla da paylasimlarimiz o kadar benziyoki benden sonra gelenlere onlarimi anlatıyor yoksa sırf zevklerim ona benzedigi icinmi benimle oynadı çok merak ettim. Bi kez daha acitti beni
Bu da bana yaptığı son pislik olsun
gerçekten aşık olunca karşılıklı güzel bir aşktan bahsediyorum
adını bile anmıcaksın
o yüzden bi gün bunların acısının sana verdiği zararın etkisinin geçeceğini bilerek için rahat olsun
ve ne kadar basit bi insanmış inanki:) iyiki bitmiş

Bırak artık ne hali varsa görsün.Önüne bak lütfen

Insallah canim bende cok istitorum artik sinir olmamayi hicbisey hissetmemeyi:)yanlis kisi oldugunu biliyorum ama ofkem gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…