Darmadağın.....

pink_princes

Umrumdan Öte...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
784
451
123
Hayatımın umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Önceki konularımdan bilirsiniz. Eşimle ayrıldım. Ayrı bir evde oturuyorum. O o kadar rahat ki. Nasıl bir annesi babası ablası var insan boşan yuvanı dağıt diye teşvik eder mi? Biri çıkıp da sen yanlış yapıyosun karınla çocuğun kötü durumda demez mi? Yada Allahın sopası yok mu hiç mi ettiğim ahları dualarımı duymuyor? Yine içerledim, darmadağın oldum, toparlayamıyorum. Evin masraflarına yetişemiyorum. Oturduğum yerde yanlız olduğumu görenler tuhaf tuhaf bakıyor. Dul damgasını çoktan yedim bile. Adam o kadar umursamaz ki daha mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye bile gidemedik resmen beni oyalıyor. Herşey düzelsin diye adım da atmıyor. Boşanmıyor da. Bende anlaşmalı bitmesi taraftarıyım uzamasın diyorum. Bakalım bu hafta gideceğiz diyor. İnş bu hafta boşanırız. Yapayanlız hissediyorum kendimi. Oysa ki ne umutlarla evlenmiştim. Bir yuvam olsun bi dünyam olsun istemiştim. Şimdi yeniden nasıl bi yuvam olur? Bir çocukla beni kim kabul eder? Gencecik yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Yeniden mutlu olabilecek miyim?

Benim ablamin 2 cocukla o kadar cok talibi var ki... niye sizinde olmasin? Annesiniz kutsalsiniz niye kendinizi eksik kusurlu kabahatli goruyorsunuz?

Sadece simdiden yeni bir yuva dusunmek icin cok erken. Zamana birakin, her sey yoluna girecek. Once kendinizi toparlayin. Allah bu yuku kaldiramayacak olsaniz size yuklemezdi.

Bilmiyorum önümü göremiyorum. Hayatın bana karşı çok zalim davrandığını düşünüyorum. Bir yerde yaşanacak en kötü bir şey varsa onu ben yaşıyorum. Çevremdekiler o kadar mutlu ki. Hiç ben gibi herşeyi üst üste yaşayan yok. Talihsizim galiba. O yüzden mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Yeni bir yuva konusunda evet bekleyeceğim. Ama ondan da umudum yok ;(

Allah yardımcınız olsun , umutsuz olmayın.
Boşanmak da aklınıza gelmezdi belki. . Ama başınıza geldi.
İşte yeniden mutlu olmak da imkansız gibi görünse de mümkündür!
Çocuk olsun varsın, ne çıkar. Osizin teselliniz olmalı, anne olmak harika! Sizi çocuklu da sevecek insan vardır elbette, bunu düşünmeyin.

Herşey gönlünüzce olsun .
Aileden söz etmemişsiniz, maddi manevi destek olan aileniz de olsa çok daha güzel olurdu tabii ama yoksa yapacak birşey yok.
Siz güçlü olmaya çalışın ve asla ümit kesmeyin. . . Sevgiler

Eğer kulaklarınızı tıkarsanız,kafada da bu işi bitirmişseniz kısa zamanda geçer aksi şekilde bu süre uzar.
Ayrıca bir çocukla,yeni bir yuva kurdum.Ben (biraz eşşeklemesine) 10 yıl hayatıma kimseyi sokmadım ama siz öyle yapmayın.

Lütfen üslubunuza dikkat edin. Nasıl bir hayat yaşadığımı bilmeden yorum yapmayın. Zaten çocuğumu en güzel şekilde yetiştiriyorum. Sorun ben mutlu değilim.

Çocuğunuz olmasa da biriyle yeni bir yuva kuracağınızın garantisi olmayacaktı ki.Yani bunları düşünmeniz anlamsız.

Önce ayrılın resmi olarak eşinizden,ardından akışına bırakın her şeyi.Karşınıza size değer verecek birileri elbet çıkar.

Oncelikle cocugun icin guclu ol.ettigin ahlar tabiki yerini bulacak zamani geldiginde merak etme. Sen namusunla yasadikdan sonr cevrende sana dul gozuyle bakanlarin on yargilari kirilir merak etme sen. Seni cocugunla kim alir diye birsey yok. Once bi duzenini kur eskiyo unut sonra evlilik dusunirsun dusunursen. Sahsen ben bosansam birdaha evlenmeyi hic dusunmezdim.

Ama zor durumdasiniz.
Hangi aile buna goz yumar?
Bi haber verseniz durumunuzdan?
Hem neden destekleri yok? sebebi ne?

Maddi açıdan yardıma ihtiyacım var onlarında maddi olanakları yok ucu ucuna geçiniyorlar. Beraber yaşayamıyoruz çok sorunlar çıkıyor zaten ev ev üstüne olmaz diye düşünüyorlar

Lütfen üslubunuza dikkat edin. Nasıl bir hayat yaşadığımı bilmeden yorum yapmayın. Zaten çocuğumu en güzel şekilde yetiştiriyorum. Sorun ben mutlu değilim.
Olursun dur daha bismillah erkekle ,mutlu olamamissin erkeksiz dene bir de ? Şu an derdine düştüğün tek şey seni çocukla kimin alacağı mi ? Başka derdin yok mu hayata dair

Daha parlak bir fikriniz var mı?,mesela nasıl ortadan kaldırsın yöntemini de anlatın?

Olursun dur daha bismillah erkekle ,mutlu olamamissin erkeksiz dene bir de ? Şu an derdine düştüğün tek şey seni çocukla kimin alacağı mi ? Başka derdin yok mu hayata dair

Evet ondan da emin değilim aslında. Ya mutluluk nedir nasıl olunur onu da unuttum. Tabiki illaki biri olması gerekmiyor hayatımda ama tükendim ben artık ya

Cevrenizdeki insanların mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz.? Misal ben sana dertlerimi anlatsam yatıp kalkıp şükredersin haline canım

Evet ondan da emin değilim aslında. Ya mutluluk nedir nasıl olunur onu da unuttum. Tabiki illaki biri olması gerekmiyor hayatımda ama tükendim ben artık ya
Bunları şu an hissetmeniz çok doğal,emin olun çok zor günler geçiriyorsunuz ama geçecek,evladınız size çok daha fazla destek olacaktır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…