- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
- Konu Sahibi pink_princes
-
Aileniz nerde? onlar destek cikmiyormu?
Maalesef çok fazla destekleri yok.
Çocuğunu ortadankaldir belki gencecik yasin boşa gitmez koca bulursun yine. Bosanacaksin cocugumu nasıl daha ii yetiştirilir diyeceğine çocukla beni kim alır diyorsun. Ben çocuğuma bakacak adama nasıl güvenirim değil konu koca koca koca oldunuz koca diye
Bilmiyorum önümü göremiyorum. Hayatın bana karşı çok zalim davrandığını düşünüyorum. Bir yerde yaşanacak en kötü bir şey varsa onu ben yaşıyorum. Çevremdekiler o kadar mutlu ki. Hiç ben gibi herşeyi üst üste yaşayan yok. Talihsizim galiba. O yüzden mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Yeni bir yuva konusunda evet bekleyeceğim. Ama ondan da umudum yok ;(
Oncelikle cocugun icin guclu ol.ettigin ahlar tabiki yerini bulacak zamani geldiginde merak etme. Sen namusunla yasadikdan sonr cevrende sana dul gozuyle bakanlarin on yargilari kirilir merak etme sen. Seni cocugunla kim alir diye birsey yok. Once bi duzenini kur eskiyo unut sonra evlilik dusunirsun dusunursen. Sahsen ben bosansam birdaha evlenmeyi hic dusunmezdim.Hayatımın umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Önceki konularımdan bilirsiniz. Eşimle ayrıldım. Ayrı bir evde oturuyorum. O o kadar rahat ki. Nasıl bir annesi babası ablası var insan boşan yuvanı dağıt diye teşvik eder mi? Biri çıkıp da sen yanlış yapıyosun karınla çocuğun kötü durumda demez mi? Yada Allahın sopası yok mu hiç mi ettiğim ahları dualarımı duymuyor? Yine içerledim, darmadağın oldum, toparlayamıyorum. Evin masraflarına yetişemiyorum. Oturduğum yerde yanlız olduğumu görenler tuhaf tuhaf bakıyor. Dul damgasını çoktan yedim bile. Adam o kadar umursamaz ki daha mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye bile gidemedik resmen beni oyalıyor. Herşey düzelsin diye adım da atmıyor. Boşanmıyor da. Bende anlaşmalı bitmesi taraftarıyım uzamasın diyorum. Bakalım bu hafta gideceğiz diyor. İnş bu hafta boşanırız. Yapayanlız hissediyorum kendimi. Oysa ki ne umutlarla evlenmiştim. Bir yuvam olsun bi dünyam olsun istemiştim. Şimdi yeniden nasıl bi yuvam olur? Bir çocukla beni kim kabul eder? Gencecik yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Yeniden mutlu olabilecek miyim?
Ama zor durumdasiniz.
Hangi aile buna goz yumar?
Bi haber verseniz durumunuzdan?
Hem neden destekleri yok? sebebi ne?
Olursun dur daha bismillah erkekle ,mutlu olamamissin erkeksiz dene bir de ? Şu an derdine düştüğün tek şey seni çocukla kimin alacağı mi ? Başka derdin yok mu hayata dairLütfen üslubunuza dikkat edin. Nasıl bir hayat yaşadığımı bilmeden yorum yapmayın. Zaten çocuğumu en güzel şekilde yetiştiriyorum. Sorun ben mutlu değilim.
Daha parlak bir fikriniz var mı?,mesela nasıl ortadan kaldırsın yöntemini de anlatın?Çocuğunu ortadankaldir belki gencecik yasin boşa gitmez koca bulursun yine. Bosanacaksin cocugumu nasıl daha ii yetiştirilir diyeceğine çocukla beni kim alır diyorsun. Ben çocuğuma bakacak adama nasıl güvenirim değil konu koca koca koca oldunuz koca diye
Olursun dur daha bismillah erkekle ,mutlu olamamissin erkeksiz dene bir de ? Şu an derdine düştüğün tek şey seni çocukla kimin alacağı mi ? Başka derdin yok mu hayata dairLütfen üslubunuza dikkat edin. Nasıl bir hayat yaşadığımı bilmeden yorum yapmayın. Zaten çocuğumu en güzel şekilde yetiştiriyorum. Sorun ben mutlu değilim.
Oncelikle cocugun icin guclu ol.ettigin ahlar tabiki yerini bulacak zamani geldiginde merak etme. Sen namusunla yasadikdan sonr cevrende sana dul gozuyle bakanlarin on yargilari kirilir merak etme sen. Seni cocugunla kim alir diye birsey yok. Once bi duzenini kur eskiyo unut sonra evlilik dusunirsun dusunursen. Sahsen ben bosansam birdaha evlenmeyi hic dusunmezdim.
Cevrenizdeki insanların mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz.? Misal ben sana dertlerimi anlatsam yatıp kalkıp şükredersin haline canımBilmiyorum önümü göremiyorum. Hayatın bana karşı çok zalim davrandığını düşünüyorum. Bir yerde yaşanacak en kötü bir şey varsa onu ben yaşıyorum. Çevremdekiler o kadar mutlu ki. Hiç ben gibi herşeyi üst üste yaşayan yok. Talihsizim galiba. O yüzden mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Yeni bir yuva konusunda evet bekleyeceğim. Ama ondan da umudum yok ;(
Bunları şu an hissetmeniz çok doğal,emin olun çok zor günler geçiriyorsunuz ama geçecek,evladınız size çok daha fazla destek olacaktır!Evet ondan da emin değilim aslında. Ya mutluluk nedir nasıl olunur onu da unuttum. Tabiki illaki biri olması gerekmiyor hayatımda ama tükendim ben artık ya
Kinaye yaptım elbette. Ortada çocuk varken çocukla beni kim alır demek çocuğa haksızlık büyük haksızlık hemde. Daha boşanmamis bile ?Daha parlak bir fikriniz var mı?,mesela nasıl ortadan kaldırsın yöntemini de anlatın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?