- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.697
- 133
- Konu Sahibi pink_princes
-
bu söz çok doğru aslında.Bekarken talihsiz bir evlilik yaptığın gibi çocukla çok güzel bir evlilik yapman mümkün. .
hayattaki en buyuk mutluluk ve en buyuk mucizeniz zaten yaninizda benceHayatımın umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Önceki konularımdan bilirsiniz. Eşimle ayrıldım. Ayrı bir evde oturuyorum. O o kadar rahat ki. Nasıl bir annesi babası ablası var insan boşan yuvanı dağıt diye teşvik eder mi? Biri çıkıp da sen yanlış yapıyosun karınla çocuğun kötü durumda demez mi? Yada Allahın sopası yok mu hiç mi ettiğim ahları dualarımı duymuyor? Yine içerledim, darmadağın oldum, toparlayamıyorum. Evin masraflarına yetişemiyorum. Oturduğum yerde yanlız olduğumu görenler tuhaf tuhaf bakıyor. Dul damgasını çoktan yedim bile. Adam o kadar umursamaz ki daha mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye bile gidemedik resmen beni oyalıyor. Herşey düzelsin diye adım da atmıyor. Boşanmıyor da. Bende anlaşmalı bitmesi taraftarıyım uzamasın diyorum. Bakalım bu hafta gideceğiz diyor. İnş bu hafta boşanırız. Yapayanlız hissediyorum kendimi. Oysa ki ne umutlarla evlenmiştim. Bir yuvam olsun bi dünyam olsun istemiştim. Şimdi yeniden nasıl bi yuvam olur? Bir çocukla beni kim kabul eder? Gencecik yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Yeniden mutlu olabilecek miyim?
Bilmiyorum önümü göremiyorum. Hayatın bana karşı çok zalim davrandığını düşünüyorum. Bir yerde yaşanacak en kötü bir şey varsa onu ben yaşıyorum. Çevremdekiler o kadar mutlu ki. Hiç ben gibi herşeyi üst üste yaşayan yok. Talihsizim galiba. O yüzden mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Yeni bir yuva konusunda evet bekleyeceğim. Ama ondan da umudum yok ;(
Bazen sacma salak seyler yaziyorsunz kadin tabiki dusunecek ayrilmis cocugu var mutlu bir evlilik yaparmiyim diye dusunuyor hepsini dusunecek tabi insaniz sevmeye sevilmeye huzurlu olmaya hepimizin ihtiyaci var
boşanacak olmayı yada bosanmayı kabullenın... Bu da evlenmek gibi insan ömründe var olan bir süreç.. Siz değişmeyeceksiniz yaşadıklarınız değişecek.. Ve ömrünüz boyunca bunun gazabıyla yaşayıp cocuklara kötü hatıralar bırakmayın.. Basınız ve omuzlarınız dik olsun.. Cocuklarınıza örnek olun.. Mutlu olmalarını istiyorsanız önce siz mutlu olun..
Devrij cumleler romantik oluyor farkindayim. Ama halihazirda evli bir kadin konu sahibi. Sanirim daha 1 yasinda bebegi var yilda 3 defa agir saglik sorunlari gecirmis bir bebek. Maddi manevi sorunlari cabasi.Sizce insanin aklina cocukla beni kim alir ki sorusu gelir mi nasil gelir ne zaman gelir. Yoo gayette gelir cok normal diyorsaniz susuyorum. Soyleyebilecek baska hicbir cumlem yok.Kusura bakmayin ama ne kadar agir bir elestiri bu boyle.
Yazida ki yalnizligi kimsesiz kalinmisligi gecim derdi sikintisini nasil gormezsiniz.
Yeniden mutlu olma istegidir insani hayata baglayan. Mutlu olabilir miyim diye bunalimda olan birisinin once hayata bağlılığıni kuvvetlendirmek gerekir.
Gerekir ki cocuguna dogru psikolojiyle yaklassin.
Belliki yalnız kimsesiz etraftan rahatsiz eden kotu bakan. Bunlarin ustesinden gelecek umutlari cikartir insani.
Sarsmak istedim belki de.. bir baska konusunda cocugu kocama guvenerek yapmadim yazmis.sorumlulugunu almis kendine guvenmis demek ki kedi yavrusu degil bu.. ki evcil hayvani icin bile erkek ark ayrilani biliyorum. Evlat bu evlat.peki bosanirken insanin aklina gelen ilk bu mu olmali ? Sonsuza kadar bekar yasasin gun yuzu gormesin demiyorum ki. Daha bekar bile degil. Bu konu yuzunden ban yedim. Konu sahibinin de diger konulari hep tutarrsiz ifadeler iceriyor artik yazmak istemiyorum bu konuya.zaten üzgün bir insana yazdıklarınız ne kadar acımasız.
onun da derdi o olabilir size ne
nasıl üzgün bir insana böyle acımasız yorumlar yazabiliyorsunuz hayret ediyorm
destek olamıyorsanız köstek olmayın
Tek derdi beni kim alir mi ? Evet oyle bir cumle kurmus ama onun oncesinde kurdugu cumlelerde hayata karsi umutsuzluk korku hissetim.Devrij cumleler romantik oluyor farkindayim. Ama halihazirda evli bir kadin konu sahibi. Sanirim daha 1 yasinda bebegi var yilda 3 defa agir saglik sorunlari gecirmis bir bebek. Maddi manevi sorunlari cabasi.Sizce insanin aklina cocukla beni kim alir ki sorusu gelir mi nasil gelir ne zaman gelir. Yoo gayette gelir cok normal diyorsaniz susuyorum. Soyleyebilecek baska hicbir cumlem yok.
Butun konularini okumanizi istiyorum. Cok farkli detaylar var. Cimbizla cekip arkadasi ifsa ediyor gibi bir duruma dusmek istemiyorum. Tutarsizliklar çelişkiler var. Banlaninca tum konularini okudum : )Tek derdi beni kim alir mi ? Evet oyle bir cumle kurmus ama onun oncesinde kurdugu cumlelerde hayata karsi umutsuzluk korku hissetim.
Yaralarini sarmaya basladikca cocuguyla basbasa saglikli bir hayat kurdukca bu soyleminin yersizligini farknedecegini umuyorum.
Eger tek derdi hayatinda bir erkegin yokluguysa varsin bildigi gibi olsun
Hakli olabilirsiniz. Yorumun saglikli olabilmesi icin butun konularini okuyup anlamlandirmak gerek. Ilk firsatta okuyup yorum yapmaya calisacagim.Butun konularini okumanizi istiyorum. Cok farkli detaylar var. Cimbizla cekip arkadasi ifsa ediyor gibi bir duruma dusmek istemiyorum. Tutarsizliklar çelişkiler var. Banlaninca tum konularini okudum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?