Darmadağın.....

yetmiyo maddi imkanım diyorum anlamıyor musunuz? kötü yola düşmek galiba sizin için en mantıklısı. evet kötü yola düşmeliyim. çocuktan kurtulmalıyım. evet çok doğru çok mantıklı.

Butun konularini okumanizi istiyorum. Cok farkli detaylar var. Cimbizla cekip arkadasi ifsa ediyor gibi bir duruma dusmek istemiyorum. Tutarsizliklar çelişkiler var. Banlaninca tum konularini okudum : )

afedersiniz de nasıl bir tutarsızlık var??? Konular arası ay farkı var ya. Neredeyse ilk konumdan bu yana 1 sene geçmiş. maddi imkansızlık diyorum çekiyormusunuz?? Anlamadan dinlemeden yargısız infaz olayından vazgeçseniz belki anlarsınız.

mutlu olmak koca bulmayla bir evlilik yapmayla mı oluyor?
evlenmişsin ama mutlu olmamışsın farkında mısın ?

istersen mutlu olmayı farkı düşün,

birde kendi kendine mutlu olmayı düşün

Aile kavramı size nasıl bir şey ifade ediyor? Uzun süre yanlız olmak nedir biliyor musunuz? Peki 1 çocukla ortada kalmak nedir biliyor musunuz? Strateji uygulayacak durumda değilim belki... Temel gereksinimler (barınma, beslenme vs) bu kısımda zaten faul durumdayım

Tabı oglum 1.5 aylıkken eskı esımle bosanmıstım .
oglum 2.5 yasına yaklastıgındada yenı evlılıgımı yapmıstım

evet zor bir süreç geçiriyorsunuz ama hayatın neler getireceğini de bilemezsiniz.. etrafımda sizin yaşadıklarınızı yaşayıp şimdi çok mutlu olan arkadaşlarım var. psikolojik bir destek alın bu zamanda en çok ihtiyacınız olan şey dostlarınız ve aileniz kendinizi kimseden soyutlamayın, yalnız kalmamaya çalışın inşallah geçecek bu zor günler..

boşanmak demek ölmek demek değildir...bir çok ilişkiler böyle sonlanabiliyor...hayırlısı deyip geç...veee asla kendini bırakma unutma her bitiş yeni bir başlangıçtır.zaman iyi bir ilaçtır.kendine gel ve toparlan...kimse senden önemli değil unutma.

Allah her şeyi işitir ve görür.. Imtihandasin, sabretmen gereken durumlar yaşıyorsun.. Mutlaka gececektir bu gunler.. Tahmin edebiliyorum ruh halini.. Ama umutsuz olma lutfen, kimse bilemez ilerisinin ne olacagini.. Kendini de hor gormekten vazgec.. Namussuzluk yapmadin, calmadin cirpmadin, yuz kizartici suçun yok şükür.. Beni kim "kabul" eder dusuncesinde olursan herkes haddini aşma hakkini gorur kendinde..

herkes eş olamıyor baba olamıyor işte senin eski eşinde öyleymiş. neden mutlu olamayasın ki bir ömür yas tutacak değilsin sonuçta

Sağolasın arkadaşım. ya eşim ve ailesi beni o kadar değersiz hissettirdi ki (halada yapıyorlar) Kendimi hiçbirşeye koyamıyorum. Belli bir yerde uzun süre kalamıyorum. Biriyle çok uzun süre sohbet edemiyorum. Böyle sıkıntılarım başladı.

Ya birtek burası var biliyor musunuz? O kadar arkadaşım vardı ki hepsi iyigün dostuymuş. Biri de çıkıp da nasılsın bi ihtiyacın var mı diye sormadı. Yalnızlıktan ne düşüneceğimi şaşırdım.

burada rahatlıyorsan burada takıl ama bir derdim var var bölümünde değil daha mutlu bölümlerde :) hangi şehinrdesin bilmiyorum ama yakın olsak görüşmek isterdim seninle

burada rahatlıyorsan burada takıl ama bir derdim var var bölümünde değil daha mutlu bölümlerde :) hangi şehinrdesin bilmiyorum ama yakın olsak görüşmek isterdim seninle

özel mesaj at istersen bana. bakarsın burdan tanıdık biri falan çıkar diye bazı şeyleri yazamıyorum. daha yeni dertlerinden nickinden tanıdığım birine rastladım.

yetmiyo maddi imkanım diyorum anlamıyor musunuz? kötü yola düşmek galiba sizin için en mantıklısı. evet kötü yola düşmeliyim. çocuktan kurtulmalıyım. evet çok doğru çok mantıklı.
Pardon ? Ben size kotu yola mi dusun dedim ? Bosanan ve ikinci evliligini yapmayanlar kotu yola mi dusmus oluyor ? Memurum demissiniz baska konunuzda bende memurum. Nerede yasiyorsunuz. Ist dahi olsa 1 +1 ev tutarsinuz ailenizede para verirsiniz ? Yine de gecinirsiniz. Luks olmaz ama hayat devam eder. Ki nafaka da alacaksiniz daha madem ilerisini dusunuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…