- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi pink_princes
-
Ben de memnunum valla :)Sadece ben mi memnunum boşanmış olmaktan?
Devrij cumleler romantik oluyor farkindayim. Ama halihazirda evli bir kadin konu sahibi. Sanirim daha 1 yasinda bebegi var yilda 3 defa agir saglik sorunlari gecirmis bir bebek. Maddi manevi sorunlari cabasi.Sizce insanin aklina cocukla beni kim alir ki sorusu gelir mi nasil gelir ne zaman gelir. Yoo gayette gelir cok normal diyorsaniz susuyorum. Soyleyebilecek baska hicbir cumlem yok.
Butun konularini okumanizi istiyorum. Cok farkli detaylar var. Cimbizla cekip arkadasi ifsa ediyor gibi bir duruma dusmek istemiyorum. Tutarsizliklar çelişkiler var. Banlaninca tum konularini okudum : )
mutlu olmak koca bulmayla bir evlilik yapmayla mı oluyor?Bilmiyorum önümü göremiyorum. Hayatın bana karşı çok zalim davrandığını düşünüyorum. Bir yerde yaşanacak en kötü bir şey varsa onu ben yaşıyorum. Çevremdekiler o kadar mutlu ki. Hiç ben gibi herşeyi üst üste yaşayan yok. Talihsizim galiba. O yüzden mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Yeni bir yuva konusunda evet bekleyeceğim. Ama ondan da umudum yok ;(
İlk sayfadakı yoruma katılıyorum , bosandıgımda aklıma hıc benı bır cocukla kım kabul eder dememıstım.
Ben babasız bır cocugu nasıl buyutebılırım dıye cok uzulmustum.
Kusura bakmayın hayatı yanlıs yerden tutuyorsunuz, bu kadar ust uste gelmesınden ozellıkle hayatta degıl sızde stratejı degısıklıgıne ısaret degıl mıdır?
Tabı oglum 1.5 aylıkken eskı esımle bosanmıstım .Aile kavramı size nasıl bir şey ifade ediyor? Uzun süre yanlız olmak nedir biliyor musunuz? Peki 1 çocukla ortada kalmak nedir biliyor musunuz? Strateji uygulayacak durumda değilim belki... Temel gereksinimler (barınma, beslenme vs) bu kısımda zaten faul durumdayım
Tabı oglum 1.5 aylıkken eskı esımle bosanmıstım .
oglum 2.5 yasına yaklastıgındada yenı evlılıgımı yapmıstım
Allah her şeyi işitir ve görür.. Imtihandasin, sabretmen gereken durumlar yaşıyorsun.. Mutlaka gececektir bu gunler.. Tahmin edebiliyorum ruh halini.. Ama umutsuz olma lutfen, kimse bilemez ilerisinin ne olacagini.. Kendini de hor gormekten vazgec.. Namussuzluk yapmadin, calmadin cirpmadin, yuz kizartici suçun yok şükür.. Beni kim "kabul" eder dusuncesinde olursan herkes haddini aşma hakkini gorur kendinde..Hayatımın umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Önceki konularımdan bilirsiniz. Eşimle ayrıldım. Ayrı bir evde oturuyorum. O o kadar rahat ki. Nasıl bir annesi babası ablası var insan boşan yuvanı dağıt diye teşvik eder mi? Biri çıkıp da sen yanlış yapıyosun karınla çocuğun kötü durumda demez mi? Yada Allahın sopası yok mu hiç mi ettiğim ahları dualarımı duymuyor? Yine içerledim, darmadağın oldum, toparlayamıyorum. Evin masraflarına yetişemiyorum. Oturduğum yerde yanlız olduğumu görenler tuhaf tuhaf bakıyor. Dul damgasını çoktan yedim bile. Adam o kadar umursamaz ki daha mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye bile gidemedik resmen beni oyalıyor. Herşey düzelsin diye adım da atmıyor. Boşanmıyor da. Bende anlaşmalı bitmesi taraftarıyım uzamasın diyorum. Bakalım bu hafta gideceğiz diyor. İnş bu hafta boşanırız. Yapayanlız hissediyorum kendimi. Oysa ki ne umutlarla evlenmiştim. Bir yuvam olsun bi dünyam olsun istemiştim. Şimdi yeniden nasıl bi yuvam olur? Bir çocukla beni kim kabul eder? Gencecik yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Yeniden mutlu olabilecek miyim?
herkes eş olamıyor baba olamıyor işte senin eski eşinde öyleymiş. neden mutlu olamayasın ki bir ömür yas tutacak değilsin sonuçtaHayatımın umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Önceki konularımdan bilirsiniz. Eşimle ayrıldım. Ayrı bir evde oturuyorum. O o kadar rahat ki. Nasıl bir annesi babası ablası var insan boşan yuvanı dağıt diye teşvik eder mi? Biri çıkıp da sen yanlış yapıyosun karınla çocuğun kötü durumda demez mi? Yada Allahın sopası yok mu hiç mi ettiğim ahları dualarımı duymuyor? Yine içerledim, darmadağın oldum, toparlayamıyorum. Evin masraflarına yetişemiyorum. Oturduğum yerde yanlız olduğumu görenler tuhaf tuhaf bakıyor. Dul damgasını çoktan yedim bile. Adam o kadar umursamaz ki daha mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye bile gidemedik resmen beni oyalıyor. Herşey düzelsin diye adım da atmıyor. Boşanmıyor da. Bende anlaşmalı bitmesi taraftarıyım uzamasın diyorum. Bakalım bu hafta gideceğiz diyor. İnş bu hafta boşanırız. Yapayanlız hissediyorum kendimi. Oysa ki ne umutlarla evlenmiştim. Bir yuvam olsun bi dünyam olsun istemiştim. Şimdi yeniden nasıl bi yuvam olur? Bir çocukla beni kim kabul eder? Gencecik yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Yeniden mutlu olabilecek miyim?
Allah her şeyi işitir ve görür.. Imtihandasin, sabretmen gereken durumlar yaşıyorsun.. Mutlaka gececektir bu gunler.. Tahmin edebiliyorum ruh halini.. Ama umutsuz olma lutfen, kimse bilemez ilerisinin ne olacagini.. Kendini de hor gormekten vazgec.. Namussuzluk yapmadin, calmadin cirpmadin, yuz kizartici suçun yok şükür.. Beni kim "kabul" eder dusuncesinde olursan herkes haddini aşma hakkini gorur kendinde..
evet zor bir süreç geçiriyorsunuz ama hayatın neler getireceğini de bilemezsiniz.. etrafımda sizin yaşadıklarınızı yaşayıp şimdi çok mutlu olan arkadaşlarım var. psikolojik bir destek alın bu zamanda en çok ihtiyacınız olan şey dostlarınız ve aileniz kendinizi kimseden soyutlamayın, yalnız kalmamaya çalışın inşallah geçecek bu zor günler..
burada rahatlıyorsan burada takıl ama bir derdim var var bölümünde değil daha mutlu bölümlerde :) hangi şehinrdesin bilmiyorum ama yakın olsak görüşmek isterdim seninleYa birtek burası var biliyor musunuz? O kadar arkadaşım vardı ki hepsi iyigün dostuymuş. Biri de çıkıp da nasılsın bi ihtiyacın var mı diye sormadı. Yalnızlıktan ne düşüneceğimi şaşırdım.
burada rahatlıyorsan burada takıl ama bir derdim var var bölümünde değil daha mutlu bölümlerde :) hangi şehinrdesin bilmiyorum ama yakın olsak görüşmek isterdim seninle
Pardon ? Ben size kotu yola mi dusun dedim ? Bosanan ve ikinci evliligini yapmayanlar kotu yola mi dusmus oluyor ? Memurum demissiniz baska konunuzda bende memurum. Nerede yasiyorsunuz. Ist dahi olsa 1 +1 ev tutarsinuz ailenizede para verirsiniz ? Yine de gecinirsiniz. Luks olmaz ama hayat devam eder. Ki nafaka da alacaksiniz daha madem ilerisini dusunuyoruz.yetmiyo maddi imkanım diyorum anlamıyor musunuz? kötü yola düşmek galiba sizin için en mantıklısı. evet kötü yola düşmeliyim. çocuktan kurtulmalıyım. evet çok doğru çok mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?