Darp davası açtım yardım edin lütfen.

o istediği kadar inkar etsin tabi inkar etcek ben yaptım diyebilecek biri olsa böyle yapmaz.
o adam mı ki zaten.
sen davandan vazgeçme sakın git sonuna kadar.
mesaj felan atarsa yada önceki mesajları tehditleri varsa onları sakla mahkemede anlat her şeyi olduğu gibi şahitlerinde var .
inşallah bu sefer adaleti sağlarlar da cezasını alır.
ama sonra yine başına musallat olabilir.
burdan da konun herkese ibret olsun ne piskopat mahluklar var çok dikkatli olmamız gerek bayanlar.
canımız Allah'a emanet yaşıyoruz resmen böyle hayvan bile demek istemiyorum yaratıklar yüzünden.

Olanları anlatmanız yeter
Ekstra birşey söylemenizi gerektirecek birşey yok ki
TÜRETECEK halinizde yok neyse o

Cok gecmis olsun Allah boylelerinden korusun herkesi.

Neden bi avukattan yardim almadiniz ,keske alsaydiniz ..

Hapis cezasi almaz gibi geliyo ama hakimin takinacagi tavir onu korkutabilir.

Siz attigi tum tehdit mesajlarini yaninizda bulundurun,surekli evinize gelip sizi rahatsiz ettigini ,tehdip ettigini,korkuttugunu hakime tum samimiyetinizle anlatin hatta komsulariniz sizin icin sahitlik yapmaz mi ,var mi oyle samimi komsunuz?

Evet kesinlikle bir avukat tut, karşı tarat avukat tuttuysa suçlu bile çıkartabilirler seni.

Ücretli öğretmenim.maddi durumum avukat için yok.babamda bana destek olmuyor.annem ev hanımı yanımda ama maddi imkanı yok.
Olay birkaç sokak ötede oldu ordan tanımıyorum kimseyi.

Son düzenleme:
ablanız avukat sanırım, öyle yazmışsınız.o sizi yönlendirmiyor mu? Bu anlattıklarınız çekilir dert değil.Önce o pislik kan emici psikopat yavrusu sevgilinizden, sonra da babanızdan bi an önce kurtulmanız dileğiyle.

Ablam Marmara mezunu ama mesleğini yapamıyor.psikolojik destek görüyor.ilaçlar yüzünden sağlıklı konuşup yönlendiremiyor.

Baro avukat atar size nasil yok?

Avukat ablam var dedin, kendi savunamazda da arkadasi yok mu?

Bulundugun ilin barosunu ara. Yardim iste.

İlk onun ters karekterini gördüğünüzde bırakmanız gerekirdi 3 yıl ilişkiye devam etmeniz hataymış niye bitirmediniz , ondan hediye ve para mı talep ettiniz , o esnada paranız mı yoktu insan bile bile 3 yıl bir piskopata nasıl dayanır anlamadım açıkca

Ücretli öğretmenim.maddi durumum avukat için yok.babamda bana destek olmuyor.annem ev hanımı yanımda ama maddi imkanı yok.
Olay birkaç sokak ötede oldu ordan tanımıyorum kimseyi.

Anladim.
Bulundugunuz ildeki baroya gidip adli yardim talebinde bulunabilirsiniz ,ordaki avukatlar size yardimci olacaktir.

İlk ay aldattı.hep ayrılmaya çalıştım ama hiç rahat bırakmadı. İnkar etti yalanlar söyledi inanmıştım o Zaman.Hep takip etti ısrar etti her ayrılmak istediğimde.peşimde koştu seviyorum diye affettim ilk sevgilim diye affettim.babama vile ben tanıştırmadım pat siye aradı ben kızının sevgilisiyim Dedi ayrıldığım bir kavgamızda.babamlar öğrenince barıştım gözlerinde kötü görünmemek için.hediye alıyordu Çiçek veya ucuz şeyler.bir tek telefon aldı fiyatı yüksek olarak.Onuda arkadaşıma borcu vardı vermedi bu ayrılık sürecinde.inkar etti borcunu bende arkadaşıma verdim telefonu borcu karşılığı.karşılamadı o borcu bile.arkadaşım hatırıma ses etmedi.benim üzerimde borç yapmıştı hiçbir banka kredi vermiyordu ona borçları yüzünden.ödicem demişti ödemiyor onuda. Fikir ve tavsiye istiyorum sizlerden dava günü için.

sizin kendinizle zorunuz neydi de ilk aydan aldatan adamla 3 yıl beraber oldunuz. bu gidişle evlenirdiniz de, iyi ki canınıza tak etmiş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…