Darp davası açtım yardım edin lütfen.

Babama msjlar atıyordu ama babam destek değil bana.Parada istedi benden 8 milyar.harcadıgı para bahanesiyle.vermeyince ben babama ne biçim erkeksin sözün geçmiyor ailene diye mesaj atmış en son.mesajdan sonra hala yüzsüzce yine babamın iş yerine gitmiş. Babam kovmuş bir daha gelme sakın diye. Babamın ifade vereceği mahkemeye geleceğini düşünmüyorum

Neyseki anneniz var arkanızda.

Babanıza attığı mesajları da saklayın. Olayın olduğu yerdeki kişilerden tanıklık isteyin. Tanimasanizda şahitlik yapmasını isteyebilirsiniz .

Buradaki bir avukat arkadaştan savunmasız için öneri alın. Mutlaka yardımcı olacaklardır.

Canim uzaklastirma farkli bu dedigim farkli
. Tehtid mesajlariyla karakola git can guvenligimden endise ediyorum de. Dedigim gibi ise giderken sana polis eslik ediyor gelirken de.. Allah yardimcin olsun.. yolda ici rahat yuruyememek ne demek ben bilirim o donemde psikiatrik destek almak bana cok yardimci olmustu ihmal etme sende

Siz babanızı şahit olarak yazdırın mahkeme babanızı zorla getirtir.
Ayrıca babanıza attığı mesajlardan ve babanızın durumundan da bahsetdin mahkeme babanızın telf. Numarasının sms dökümelerini istetim aldırır.
Mahkemeden Ve Hakimden hiçbir şey saklama canım.
Babanın sana destek olmamasıda zaten apayrı bir dava konusu.
Mahkemeye çık dediğim gibi davran ve herşeyi usulünce anlat ve bekle.
Ne kadar mazlum durursan Hakim senin için herkesten intikamını alır

Anlattıklarınızın abartısız söylüyorum aynısı hatta bir tık daha kötüsünü benim başıma geldi. Ve ben şuan 17 yaşındayım. Psikolojim alt üst oldu. İntiharı düşünür hale geldim. Hayat doluydum oysaki.. Hayat gerçekten çok zor.

Şikayetçi olmadın mı ?

Mahkememe 2 gün kaldı.çok tedirginim aynı ortamda bulunacağım için.

o pek ceza almaz eğer öncesinde cezası yoksa onu söyleyeyim. uzaklaştırmayı uzatabildiğin kadar uzat. ama şöyle bir şey olur mu bilmiyorum ünideyken arkadaşım yaptırmıştı iş hayatında ne kadar olabilir bilmiyorum ama mahkeme kararıyla güvenlik amaçlı yer değiştirme bunu isteyebiliyorsan yap. onunla muhattap olma katiyen para mevzusunda parayı versende devam eder. boşver tayin iste başka bir şehre bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…