Çok kopuk bir aileyiz yok malesefYok mu şöyle ailede bu adamın gözünü korkutacak bir büyüğünüz ?
Tam okumamışsınız şikayette bulundum uzaklaştırma aldı mahkeme 10 gün sonra.canim benim de cok davalarim oldu hala devam eden de var gecen gun bir tanesinin mahkemesine gittim gecen sene bir adamla kavga etmiştim yanimda rott cinsi kopegim vardi falan adam fellik fellik kacmisti ama ifadesinde neler neler demiş şok oldum sozde ben kopegimi saldirtmişim ki oyle bisey yok adamin montunu yirtmiş ben de hakime dedim ki ben saldirtsam kopegimi sadece mont yirtmasiyla kurtulamazdi soylediklerinin hepsini yalanladim ama hakim cok ukala ve terbiyesizdi ilk defa boylesine denk geldim statu olarak bir yere gelmiş ama insan olarak sinifta kalanlardan.ben olayi tam o ne dedi ben ne dedim hatirlamadigimi cunku uzerinden zaman gectigini soyledim sonra adami yalanlayinca eee hani hatirlamiyodun falan gibi ukala ukala konustu. ama o anda sabirli olmak lazim cunku tamamen keyfi iceri de attirabilir. her neyse yani olay bambaskayken adam beni taciz etmisken bambaska daha neler neler soylemis. sen zaten hemen mahkemeye cikmayacaksin uzun suruyo bu isler.poliste ifade verirken sana yardimci olurlar guzel kilifina gore onun ceza alacagi sekilde ifadeni yazarlar senin merak etme ama alacagi ceza o pisligi frenler mi onu bilmiyorum
Ablamın hiç arkadaşı yokÖncelikle geçmiş olsun.Ablanızın arkadaşı felan vardır elbet size yardımcı olur bence.
Ablam rahatsız psikolojik tedavi görüyor bilgilerini hatırlamıyorablan neden avukatin olmuyor anlamadim
ben yazıcaktımda susyaım dedim,ağzına sağlıkkusura bakmayın ama belayı çağırıyo bazı kadınlar.
ders olsun okuyanlara. 3 sene adamın yüzü suyu hürmetine mi sabrettiniz... pes doğrusu.
Raporum var olmasa savcı davayı açmaz.ben okuduğunuzu daha dikkatli anlayarak okumanızı tavsiye ediyorumsen hiç bir şeyi ispatlamak zorunda değildin kusura bakma ama destek verici konuşamayacağım sen eğitimcisin okumuş bir insan olarak nasıl böyle düşünceler içinde olabilirsin yok affettim yok şikayet etmeyecektim bilmem ne canını mı almasını bekliyorsun ? hiç mi bir yerde okumadın polis gelmedi mi neden şikaywetçiyim diyip hastaneye gidip darp raporu almadın madem elin kolun kanadı tırnak izi vardı. bu adam sana mesaj atıyordur ortak tanıdık arkadaşlar vardır bunlara şahit olan tehdit ediyor darp ediyor senin avukata ihtiyacın yok ki bu durumda şahitlerin var kanıtların var neyi düşünüyorsun bizden nasıl bir yardım bekliyorsun anlamadım
Ben dikkatli okudum elinizde bir darp raporu varsa zaten siz haklısınız.Raporum var olmasa savcı davayı açmaz.ben okuduğunuzu daha dikkatli anlayarak okumanızı tavsiye ediyorum
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız inşaAllah en kısa zaman da geçer ve biter.3 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım.3 sene bekledim aldatmasına tehditlerine kötü davranmasına sabrettim ama evlenmek için ne ailesi ne o birşey yapmadı.bende bıçak kemiğe dayanınca ayrıldım. Sürekli takip etti rahatsız etti günde 200 kere arıyordu mesajlar attı.evimi hergün birkaç kere aradı babamın yanına sürekli gidip iftiralar attı.ayrıldığım istemediğim için onu kullandığımı da söyledi.o lise mezunu ben öğretmenim.
işsizdi güçsüzdü sabrettim istemeyince suçlu ben oldum.
Hafta sonları kursa gidiyordum.sürekli gelip takip ediyordu.birgün yine geldi konuşmak istemediğimi söyledim.konusucaz seni bırakmicam hep gelicem hep takip edicem diye konuştu.
hemen annemi aradım beni takip ediyor anne beni gelip alın dedim.elimdeki telefona yapıştı birden almaya çalıştı boğuştuk elim kan içinde tırnak izleriyle doldu.telefonu o hediye etmişti bana.can havliyle imdat diye bağırmaya başladım.etraftaki insanlar camlara çıktı bırak kızı diye bağırdılar.dizlerim titremeye başladı orada yığılıp kalmışım.beni orada öylece bırakıp koştu ve kaçtı.seni evinin orda beklicem diyormuş giderken.3 4 gören ev polisi aramış.bir ailenin evinde polisin gelmesini bekledik annem erkek kardeşim geldi o arada da.şikayetçi olmicaktım ama herkes ol deyince oldum.3 yılda beni hep tehdit ediyor kucaklayıp kaçırıyor sürekli baskı yapıyor bir yere gezmeye götürse sonradan onu bak ailene söylerimle tehdit ediyordu.Karakola hastaneye darp raporu derken eve geç döndük.olay öğlen 12de olmuştu gece 12de hala evimin etrafındaydı.
ifadeye gidince inkar etmiş.o günden sonra haftada 2 3 kere babamın iş yerine gidip beynini yıkadı onun.cok seviyorum cok para harcadım beni kullandı bilmem ne diye.babamın yüzünden annem ve avukat ablam evden çıkmıyor psikolojik destek görüyorlar.yıllarca dövdü ve baskı yapan bir baba.cahil ve geri kafalı.yoldan geçen bir Adam iftira atsa ona inanan biri.yani ona inandı benim arkamda durmadı.eve gelip üzerime yürüdü baskı yaptı barış diye.annem erkek kardeşim (17 yaşında) bana destek oldu.erkek kardeşime bıçak cekti babam bu yüzden.aile huzurumu herkesin herkesle arasını bozdu babamı kışkırtıp durdu o adi.
aşıktım gözüm kördü tanıyamadım.sonunda babamda eve gelip kavgayı bıraktı nedeni de madem barışmıyor harcadığım paramı ona aldıklarımın parasını verin demesiymiş.
8 milyar istemişler o ve ailesi babamdan.şok olduk biz annemlerle.benim ona verdiğim emeği harcadığım parayı nasıl karşılayacak ilk sevgilimdi 25 yaşında tanışmıştık.ben ayrılırken bana aldıklarını attım gelip almadı dediğimizde çünkü.ayıcık falan kalmıştı.koşa koşa gelip aldı onları kapımdan.
attıklarımın parasını istemeye başladı bu sefer.sürekli evimize gelip zile basıp sürüyordu evi arayıp duruyordu annem bizde birşeyi kalmadı diyordu sürekli.ailesine benim için kredi çektiğini söylemiş halbuki benden önce bir sürü yerden kredi çekip borç yapmış tatillere gitmiş içkiler içmiş.ben sonradan öğrendim.benle birlikteyken hep bunları ödemeye çalıştık.1 milyar kazanıyordu.yarısı borca gidiyordu zaten bana ne harcadı da istiyor?
3 ay uzaklaştırma aldı ama alana kadar sürekli beni ailemi rahatsız etti ve süre bitti bir ay önce.annem işe götürüp getiriyor beni.korkuyoruz çünkü ne kadar takıntılı ve psikopat oldugunu gördük.anneme telde hakaretler etti yüzüne kapattı.
yolda yürürken dönüp dönüp arkama bakıyorum bir yere çıkamıyorum biber gazı taşıyorum korku ve baskı içindeyim.daha büyük iftira atacak üzerime diye korkuyorum.babam inanır çünkü.
Kısaca 10 gün sonra mahkeme var.Darptan yargılanacak ve inkar ediyor.Avukatım yok annem ve erkek kardeşim gelecek benimle şahit olarak.onun avukatı var mı bilmiyorum.ceza almasını istiyorum hayatımı zindan etti huzurumuz kalmadı psikolojim iyi değil.Mahkemede nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalıyım neler söyleyeyim ki ceza alsın.yapabileceğim neler var lütfen akıl verin yardımcı olun.
Allah razı olsun. Beklediğim cevap geldi sonunda.Kötü bir tecrübe yaşamışsınız inşaAllah en kısa zaman da geçer ve biter.
Karşı tarafın avukatının olup olmaması önemli değil.Size mahkeme de ne tapmanız ve yapmamanız gerektiğini yazayım.
Öncelikle mahkeme de çok sakin sessiz ve saygılı olacaksınız.
Size konuşma hakkı verilmeden asla konuşmayın karşı taraf ne derse desin ne iftira atarsa atsın sadece susup konuşma sıranızı bekleyin.
Karşı taraf paramı yedi bana borcu var gibi şeyler saçmalarsa bırakın saçmalasın çünkü elinde senet olsa dahi siz darp ve tehditten dava açmışsınız mahkeme şifayen yapılan yani sözlü hiçbir kelimeyi ciddiye almaz.
Ben öyle yaptım böyle yaptım asıl o benim paramı yedi gibi savunma yapmayın.
Sizin sakince anlatmanız gereken geçmişte bir flörtünüz olduğunu ve sizi sözlü ve elle taciz etmeye başladığı için de kendisinden ayrıldığınızı ancak bunu kabullenmeyip sizi sürekli takip ettiğini tehdit ettiğini izzeti nefsinizi zedeleyip kızlık ve insanlık onurunuzu incitecek kanıdı mümkün olmayan iftiralar atarak aile düzeninizi psikolojinizi bozduğunu ve can güvenliğinizin olmadığı beyan edip yüce "Türk adaletine güvendiğim için buradayım" demeniz kafi.
Sizin amacınız mahkemeye geçmişinizi yada size atılan iftiraları ispatlamak değil bu psikopattan kurtulmak.
Ve mahkemeye mutlaka başınıza bir iş gelirse kendisinin sorumlu tuulmasını istirham ediyorum demeyi de unutmayın.
Mahkemede hakim kadınsa Sayın Hakime hanım erkekse Sayın Hakim Bey diye hitap edeceksin.
Allah işini rast getirsin kardeşim.
Uzaklaştırma olmuştı.3 ay süreliydi fakat bitti. Uzaklaştırma süresi içerisindeyken evime geldi yolda beni talip etti. Şahit görüşmediğim için kabul edilmedi yeni uzaklaştırma kararı çıkmadı.Can guvenligi karari cikartamadiniz mi? Karakolda sikayet ettigimde bana sormuslardi can guvenligi talebi ediyomusunuz diye evet demistim kaymakamlik karariyla cikmisti.. is yeri guzergahinizda eslik ediyor polisler size sabah giderken aksam gelirken
Biraz sabırlı ol metanetini ve mantığını asla kaybetme kardeşim.Allah razı olsun. Beklediğim cevap geldi sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?