- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi damladamlasu
-
hanımefendi konum bu değil ama kısaca cevap vereyim şu şaçma şüphenizden kurtulun olay babamın şimdi ki eşi ve kızı tarafından yapıldı. konu sizin düşündüğünüzden baya farklı yorumunuz için teşekkürler. ayrıca düşündüğünüz olaylar için bile bu yapılan insanlık değil
Böyle hemcinsim olmaz olsun. Mazoşistim sadistim demiyor da dayağa karşı değilim diyor. Dayak yerken kafana fazla darbe aldın galiba? Ya da yuvanı yıkmaya çalışan bir kadını dövemedin gelip konu sahibinden sinirini çıkartmaya çalışıyorsun.Bazende dayak lazım ozaman hallolur şiddete karşı değilim
Böyle hemcinsim olmaz olsun. Mazoşistim sadistim demiyor da dayağa karşı değilim diyor. Dayak yerken kafana fazla darbe aldın galiba? Ya da yuvanı yıkmaya çalışan bir kadını dövemedin gelip konu sahibinden sinirini çıkartmaya çalışıyorsun.
Söyle canım rahatsız olmuyorum eğer biri birinin canını çok yaptıysa konu karı koca ilişkisinden ziyade geçen Müge anlıdaki anne babasının evini satan kişi gibi ozaman hakeder aferin böyle stalkla beniSizde eşinizden dayak yemişsiniz. Hak etmiş miydiniz ? Madem şiddete karşı değilsiniz buyurun yemeye devam edin....
Tövbe estağfurullah... Zorla söyletiyorsunuz insanı...
Konu sahibi çok geçmiş olsun... Özelden de alın raporunuzu, dosyanızda bulunsun her ihtimale karşı...
Hiç bir ilişkide dayak normal değildir. .. sizde normal değilsiniz... acil şifalar diliyorum...Söyle canım rahatsız olmuyorum eğer biri birinin canını çok yaptıysa konu karı koca ilişkisinden ziyade geçen Müge anlıdaki anne babasının evini satan kişi gibi ozaman hakeder aferin böyle stalkla beni
Konu ben değilim 1Böyle hemcinsim olmaz olsun. Mazoşistim sadistim demiyor da dayağa karşı değilim diyor. Dayak yerken kafana fazla darbe aldın galiba? Ya da yuvanı yıkmaya çalışan bir kadını dövemedin gelip konu sahibinden sinirini çıkartmaya çalışıyorsun.
Kardeşim ben kadını dövmekmi gerekir yazdımHiç bir ilişkide dayak normal değildir. .. sizde normal değilsiniz... acil şifalar diliyorum...
Benim bir kişiliğim var ve kendi doğrularım
Hayatımda böyleyim yapım bu ve bunu heryer de paylaşırım herkese doğru gelen bana gelmeyebilir eğer ben doğrularımdan vazgeçersem kişiliğimi sorgulamam lazım çoğunlukçu değilim
Şiddete karşı değilim dediniz mi ?Kardeşim ben kadını dövmekmi gerekir yazdım
Sen benim hayatımın ufacık zerre bilgisine sahip değilken hakkımda bu yorumları yapabilme cüretini nerden buluyorsunSöylediğiniz şey "ben tecavüzü haksız bulmuyorum, buda benim fikrim çoğunlukçu değilim" demek kadar abes.
Konu sadece karı koca değil, muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, ilkel kabileler de değiliz, kafına, erkeğe,çocuğa,hayvana kısacası hiçbir canlıya hiçbir sebepten şiddet medeniyetle örtüşmez.
Üstelik şiddete maruz kalmış birisiniz, buna en çok karşı çıkması gereken sizsiniz.
En çok üzüldüğüm de sizin gibi kadınların erkek çocuklarını yetiştirecek olması...
Umarım çocuğunuzuda çok canın yanarsa döv,kır, parçala ve hıncını al,çoğunlukçu olma! Diye eğitmezsiniz.
Siz radikal olmayı çok yanlız anlamışsınız. Bazı durumlar da fikir ayrılığı olmaz, dorğu sabittir insanlık adına...
çıplakta gezse kimsenin taciz etmemesi gibi mesela...
Sizin gibi kadınlar oldugu sürece siz de dahil bu ülkede kadına şiddet bitmez, eminim sizin kayınvalideniz de sizin gibiydi ve kocanızı böyle yetiştirdi. Yazık! Utanmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?