- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Hayir suan aöf se ogrenciyimKadın sığınma evlerine gidebilirsiniz geçici olarak
Mesleğiniz var mı?
Ailenize de diyecek hiçbir şey yok!
Kadın sığınma evlerine gidinHayir suan aöf se ogrenciyim
Kendime guvenim yok yanimda bebegim carken ortada kalirim diye korkuyorum tek olsam bir sekilde yapardim ac da kalirim susuz da kalirim ama bbegim varken korkuyorumKadin sığınma evine gidebilirsin bir süre ..iş bulur ,kendi düzenini kurarsın .sanırım 6 ay kalabiliyorsun orda , para biriktirisin çıkana kadar ,sonra da bakarsın yoluna ..öyle aile düşman başına ,sakın kocana geri dönme .
Kadin siginma evinde ne kadar kalinabiliyor ce prosedurleri nadil isliyor bir bilginiz var miKadın sığınma evlerine gidin
Bir an önce kendinize iş bulun, düzeninizi oturtana kadar kalırsınız orada
Oradan da yönlendirirler ve yardımcı olurlar
Sakın ha ailemden kaçayım diye o adama dönmeyin
Hayir aöf de ogrenciyimCalisiyor musunuz?
Tesekkur ederim birazdan arayacagimCanım güçlü ol,ilk devlete sigin kadın için 183 muydu neydi o pek bı bilgim yok.
183’ü arayın hemen, tüm detayları verirler sizeKadin siginma evinde ne kadar kalinabiliyor ce prosedurleri nadil isliyor bir bilginiz var mi
Korkma ! Korku insanı geri çeker , başarısızlığa iter . Bi cesaret ,kendi geminin kaptanı ol !Kendime guvenim yok yanimda bebegim carken ortada kalirim diye korkuyorum tek olsam bir sekilde yapardim ac da kalirim susuz da kalirim ama bbegim varken korkuyorum
En kotusu de psikolojik siddet hemde bu durumdayken aileden gelen psikolojik siddet canimi cok yakiyor kendimi cok caresiz yalniz hissediyorum cok cok uzuluyorumAilenizin de eşinizden eksik yanı yokmuş. Ha fiziksel ha psikolojik şiddet.
Diğer arkadaşların da dediği gibi tek çare kadın sığınma evi gibi görünüyor.
Üzülmeyin, güçlü olun. Aileniz de olsa kimse sizden ve bebeginizden değerli değil.
Evet hep cekinirdim ama bu sefer bi cesaret aradim gittim aldim raporu insallah yapabilirimKorkma ! Korku insanı geri çeker , başarısızlığa iter . Bi cesaret ,kendi geminin kaptanı ol !
Kadin siginma evinde ne kadar kalinabiliyor ce prosedurleri nadil isliyor bir bilginiz var mi
Ailemin tavri cok daha canimi yakiyor arkamda dursalar asla uzulmem boyle vir adamdan kurtuldum derim ama olmuyorAllahım ya bu şiddet uygulayan insanlar yetmiyormuş gibi bide ailelerin psikolojik şiddetleri var nasıl ya nasılll ben anlayamıyorum. Sığınma evlerine gidin işiniz yoksa iş bulun. Minicikte bir bebe var Allahım yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?