Darp raporu

Mahkemede manevi tazminat ve ayrıca çocuk ve kendiniz için nafaka isteyin. Mahkeme sonuçlanana kadar sığınma evine gidebilirsiniz.

Neden kabul etmiyolar seni Allahım ya...Arkadaşların dediği gibi sığınma evine başvur umarım Allah kolaylıklar verir

B
Neden kabul etmiyolar seni Allahım ya...Arkadaşların dediği gibi sığınma evine başvur umarım Allah kolaylıklar verir
Bavaanne anneannelerimizde olan kocandir ne yapsan kabulundur gibi bir kafa yapisinda olduklari icin benim buyuttugumu aile icinde olan seyi diaari yansittigimi soyluyorlar ve kocama geri gitmemi istiyorlar

B

Bavaanne anneannelerimizde olan kocandir ne yapsan kabulundur gibi bir kafa yapisinda olduklari icin benim buyuttugumu aile icinde olan seyi diaari yansittigimi soyluyorlar ve kocama geri gitmemi istiyorlar
Güzelce konuşsan da mı aynılar. Eziyet gördüğünü bile bile nasıl yaa..

Kocandan çok ailene kızdım.Hadi kocan el oğlu.Annene babana ne demeli.Nasıl bir insan evladının ona ihtiyacı varken ona kol kanat geremez onu ve bebeğini yük görür anlayamıyorum.Şiddet gördün işte daha ne olsun,illa öldürsünmü bu adam seni.Maddi anlamda tek başına yaşamak kolay değil.Ev,ihtiyaçlar v.s.bunları karşılayamayacağın için kadın sığınma evine gitmen en mantıklısı gibi görünüyor.Allah yardımcın olsun,yavrunu da senide korusun canım.

Dava acmak icin nereye basvurabilirim ne gibi haklarim var

Bir avukatla görüşmeniz lazım. Sığınma evinde yönlendirirler belki. Devletten ücretsiz avukat talep edebilirsiniz. Aslında, elinizdeki darp raporuyla savcılığa gidip, suç duyurusunda bulunup, evinizde kalmayı istediğinizi belirtip, uzaklaştırma çıkartabilirsiniz. Siz evinize gidersiniz, o gelemez. Ayrıca mahkemeden tedbir nafakası bağlanmasını talep edebilirsiniz. Mahkeme sonuçlanana kadar o nafakayla idare edebilirsiniz belki. Buradaki avukat arkadaşlara da danışın.

Buradaki avukatlara nasil ulasabilirim

Buradaki avukatlara nasil ulasabilirim

Tam bilmiyorum ama forumda öyle bir bölüm var sanırım. Bir konuda okumuştum, konu sahibi burada yazan bir avukata danıştığını söylüyordu. Veya “Darp sonrası: Avukat arkadaşlar bir bakabilir misiniz?” gibi başlıklı bir konu açıp, durumunuzu ve sorularınızı madde madde yazabilirsiniz.

Ailenize “o adama asala geri dönmeyeceğim. Bu evden gidersem sokakta yaşamaya gideceğim. Çocuğunuzu ve torununuzu sokağa atmaya yüreğiniz elveriyorsa atın” diyebilirsiniz. Kararlı olduğunuzu anlarlarsa belki tavırları değişir.

En kotusu de psikolojik siddet hemde bu durumdayken aileden gelen psikolojik siddet canimi cok yakiyor kendimi cok caresiz yalniz hissediyorum cok cok uzuluyorum
Kabul çok zor bir durum ama çaresiz değilsiniz. Yalnız olma lüksünüz yok çünkü sizin çaresiz bırakamayacağınız bir yavrunuz var.
Üzülmeyin demeye dilim varmıyor; hakkınız üzülün ama kendiniz için yılmayın ayakta durmak için kendinizi telkin edin.

Ciddiye alnazlar bile beni

Cok tesekkur ederim

Gercekten o kadar aci o kadar zor bir durum ki Allah dusmanima bile yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…