Darp raporu

En kotusu de psikolojik siddet hemde bu durumdayken aileden gelen psikolojik siddet canimi cok yakiyor kendimi cok caresiz yalniz hissediyorum cok cok uzuluyorum

ya vallahi çok çok çok kızıyorum böyle ailelere
kızım elin adamından dayak yiyecek, of pof edip git diyeceğim, bebeğiyle ortada bırakacağım
yahu evlat kaç yaşında olursa olsun evlattır

konu sahibi Allah yardımcın olsun; sana da bebeğine de güç kuvvet versin inşallah
ailen tamamen kovana kadar o evden gitme bence
isteseler de istemeseler de seni dünyaya onlar getirdi, sen kendin istemedin
söylediklerine kulak tıka, davranışlarını umursama
bir an önce iş bulmaya çalış
ne zaman ki açık açık kovarlar veya eşin gibi şiddet uygularlar, o zaman gidersin sığınma evine

madem ailen bu kadar bencil
sen de bencil ol, umursama
ailenin yanında kalabildiğin kadar kal
eşine de geri dönme
belki bir süre sonra alışır ailen sana, kabullenirler

Bunlari okudukca agliyorum beni hic tanimayan kisiler boyle dusunurken dunyaya getiren kisiler ise boyle yapiyor ortada birakiyorlar. Dedifinizi uygulayabilsem keske ama kulak tikamak la olmuyor istenmemek cok kotu

Bunlari okudukca agliyorum beni hic tanimayan kisiler boyle dusunurken dunyaya getiren kisiler ise boyle yapiyor ortada birakiyorlar. Dedifinizi uygulayabilsem keske ama kulak tikamak la olmuyor istenmemek cok kotu

ya şöyle düşün
istenmemek kötü, tamam
dayak yemek daha mı iyi? hadi dayak yemeye dayandın ya ölürsen? ya bebeğin annesiz kalırsa? ya kocan veya yeni evleneceği kadın da senin çocuğunu döverse?
hangisi daha kötü?
sığınma evi kapısı hep açık zaten, dilediğin zaman gidebilirsin
ama şu anda hayata karşı güçlü durmadan kazanamazsın!
güçlü durmaya da seni umursamayan insanları umursamayarak başlayacaksın!
ne derlerse desinler umursama! istemiyorlar mı? istemesinler, sen de onları kullan o zaman, evlerini kullan, yiyeceklerini kullan

biliyorum bunlar kulağa çok itici geliyor ama şu anda içinde bulunduğun durum sebebiyle, sana karşı bencil olanlara sen de bencil olmalısın
sana değer vermeyenlerin söylediklerine değer vermemelisin
şu anda değer vereceğin 2 şey var. sen ve bebeğin

en son çare sığınma evine gidersin, sona sakla onu

Bu dusunceniz bile yeter cok tesekkur ederim
Sizden tek ricam denize düşen yılana sarılır misali olmayın aileniz size sahip çıkmazken eşiniz size ve çocuğunuza acımazken yarın birgün boşanırsınız karşınıza biri çıkar çocuğunuza baba olmaya kalkar size de kol kanat germeye saaakııınn ha sakıınn inanmayın hayatınıza uzuunnncaaa bir süre kimseyi almayın suan duygu boslugundasınız kişilere kolay inanabilirsiniz bu hataya düşmeyin neolur beni yanlış anlama ama yatılı bayan arayan hem kalacak yer veren hemde maaş veren sayısız aile var yaşlı bakımı hasta bakımı çocuk bakımınfalan neolur yanlış anlamayın beni ama bu şekilde hem kendiniz hemde yavrunuz için sıcak bır yuvanız olmuş olabilir bu Arada nerde yasıyorsunuz benim taşınma ihtimalim var engelli çocuğum var suan için net bir şey söyleyemem ama o ailelerden biri bile olabilirim ama benim hayatımda suan karmaşa içerisinde yanı düşünürmüşsünüz

Bence de kalabildiginiz kadar ailenizle kalın. Istenmediğiniz yerde durmak cok zordur tahmin edebiliyorum ama yine de lütfen disinizi sıkabildiginiz kadar sıkın. Bosandiginizda alacağınız nafaka ile birlikte bir iste çalışarak kendinize ve cocugunuza yeni bi hayat kurarsınız. Hic bir sey kolay olmayacak ama su anda cok güçlü olmak zorundasınız

Kadin siginma evinde ne kadar kalinabiliyor ce prosedurleri nadil isliyor bir bilginiz var mi
4 ay ile 6 aya kadar kalabiliyorsunuz. Bulundugunuz bolgenin yogunluguna bagli olarak degisir. Darp raporu alabilirseniz alin mutlaka. Sadece sizin ve cocugunuzun nufus cuzdani yeterli basvuru icin.

Kendime guvenim yok yanimda bebegim carken ortada kalirim diye korkuyorum tek olsam bir sekilde yapardim ac da kalirim susuz da kalirim ama bbegim varken korkuyorum

Hiç korkma. Hiç olmadı bebeğin için belli bir miktar para yardımı alırsın. Sırf o parayla bebeği ile yaşayabilen çok bekar anne biliyorum ben.

Ekleme: bu arada 6 ay en fazla kalınabilir denir ama devlet kimseyi hadi git diye kapının önüne koymaz. İş bulana düzen oturtana kadar destek olur.

gitme yaşadığın son olmayacak... gelirse ayaklarına kapanırsa bırdaha yapmıycagını sana vaad ederse kendin bılrsın...

çok tesekkür ederim uygulamaya calısacagım yapab,ldiğim kadarıla

kesinlikle birini hayatma sokmayı düşünmüyorum hatta uzunca bir süre düşünmüyorum çünkü ayrılacagım eşimle çk severek çok büyük zorlukları atatarak evlenmiştik bir daha birine güvenebilecegimi hiç sanmıyorum

Ailem çalişmama da izin vermiyor

4 ay ile 6 aya kadar kalabiliyorsunuz. Bulundugunuz bolgenin yogunluguna bagli olarak degisir. Darp raporu alabilirseniz alin mutlaka. Sadece sizin ve cocugunuzun nufus cuzdani yeterli basvuru icin.
aldm şuanda elimde darp raporu var
ama korkuyorum oraya gitmeye hep çok kötü bir yermiş gibi canlanıyor zhnimde
bi yandan da bu durumda oldugum için çok utanıyorum kendimden nefret ediyorum

aldm şuanda elimde darp raporu var
ama korkuyorum oraya gitmeye hep çok kötü bir yermiş gibi canlanıyor zhnimde
bi yandan da bu durumda oldugum için çok utanıyorum kendimden nefret ediyorum
Kotu bir yer degil. Esasen psikolojik ve fiziksel siddet gordugunuz yer en kotu yerdir,zaten su anda oradasiniz. Siginma evinde boyle bir sey yok en azindan. Cocugunuz da siz de guvende oluyorsunuz ve siz paylasmadiginiz surece hic kimse yerinizi yakinlarinizla paylasmiyor. Ama unutmayin,gizliligi ihlal ederseniz siginma evinden gonderilirsiniz bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…