• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporu

Papatya3131

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
5
-2
1
38
Merhabalar
Eşimden şiddet gördüm. Darp raporu alıp şikayetçi olmak istemiyorum. Raporu boşanma söz konusu olursa dosyaya sunmak için ve eşimin gözünü korkutmak için elimde delil olsun istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı. Şikayetçi olmasam, ona bi bilgi vs gider mi

Neden şiddet görmenize rağmen şikayet etmek istemiyorsunuz şuan?
Sinirine hakim olamayan bir insan. İşler dahada büyür diye. 2 çocugum var. Çocuklarım için sabrediyorum. Boşanmak istiyor, ortada gözle görülür elle tutulur sebep yokken boşanmak istiyor. Yuva yıkmak kolay değil. Bu hayatta kadın olmak çok zor

Sinirine hakim olamayan bir insan. İşler dahada büyür diye. 2 çocugum var. Çocuklarım için sabrediyorum. Boşanmak istiyor, ortada gözle görülür elle tutulur sebep yokken boşanmak istiyor. Yuva yıkmak kolay değil. Bu hayatta kadın olmak çok zor
Ortada bir sebep yokken değildir o. Sizi aldatma ihtimali var mı? Ne yazıkki ortada bir yuva kalmamış sizi üzmek istemem. Uzaklaştırma aldırsanız ? Çocuklar kaç yaşında? Aile evine dönüp çalışma imkanınız var mı acaba? Korkmayın lütfen, gidin şikayet edin.

Merhabalar
Eşimden şiddet gördüm. Darp raporu alıp şikayetçi olmak istemiyorum. Raporu boşanma söz konusu olursa dosyaya sunmak için ve eşimin gözünü korkutmak için elimde delil olsun istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı. Şikayetçi olmasam, ona bi bilgi vs gider mi
Hastaneye gidip darp raporu alırsanız otomatik olarak doktorlar polisine durumu bildiriyor diye biliyorum. Çünkü adli bir süreç oluşuyor.

Ortada bir sebep yokken değildir o. Sizi aldatma ihtimali var mı? Ne yazıkki ortada bir yuva kalmamış sizi üzmek istemem. Uzaklaştırma aldırsanız ? Çocuklar kaç yaşında? Aile evine dönüp çalışma imkanınız var mı acaba? Korkmayın lütfen, gidin şikayet edin.
Ailemle görüşmüyorum. Gidemem aileme. Hukuki süreci biliyormusunuz. Şikayetçi olmadan darp raporu alınır mı

Ailemle görüşmüyorum. Gidemem aileme. Hukuki süreci biliyormusunuz. Şikayetçi olmadan darp raporu alınır mı
Burda darp raporu ile ilgili birçok konu gördüm ve bildiğim kadarıyla şikayetçi olmadan olmaz bu işler. Önce şikayet edeceksiniz hastaneden darp raporu alınır ve dosya açılır. Tutanak falan tutulur. Eşinize uzaklaştırma aldırın, kendinizi de korumaya alın. Kimsem yok diyorsunuz devlete sığının yapacak başka bir şey görünmüyor... Çok geçmiş olsun yaşadıklarınıza üzüldüm. O rezil herife katlanmak zorunda değilsiniz.

Benim ellerim titriyor bu şiddet konularına yazarken. Hem cinslerimin böyle kötü şeyler yaşamasını ve sessiz kalmasını istemiyorum. Kalbim bu kadar acıya, üzüntüye dayanmıyor. Ben burda bunları okurken sizin yaşadıklarınızı düşünüp empati kurup daha çok üzülüyorum. Lütfen kendi hayatınıza, çocuklarınıza sahip çıkın.

Peki siz şikayetçi oldunuz mu. Durumunuz nasıl ilerledi
öğrenciydim o zaman şikayetçı olmadım çunku bende darp etmıştım karşılıklı göz boyamak için aldı iki tarafta. Halam darp raporu alıp dava açtı eşine,boşanma davası sonra barıştı eşiyle kamu davasına döndü olay gidip geldiler sürekli sonra dava düştü sanırım onların

Back
X