darp raporu

erson

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
32
3
6
35
Ankara
Artik darp raporunu aldim!! bugun de siddetli kavga ettik ve evi terketti bu isin sonu da yok sicagi sicagina karar vermek istemiyorum ama sonu belli darp raporunu gidip karakoldan almam gerekiyormus peki ya sonrasi? Bilenlerden yardim rica ediyorum

Son düzenleme:
en yakınınızdakı devlet hastanesine gidin, acil bolumune darp raporu almak ıstediğinizi söyleyin, hastahanelerde 24 saat polis vardır nobet tutan, onu cagırıp işlem yaparlar size, darp raporunuzu alırsınız, oradaki poliste işlem yapar emniyete götürür. evden uzaklaştırma alır eşiniz, boşanmaz sürecinde de size buyuk artı olur darp raporu

Aldim darp raporunu dun aksam ayri evlerde kaldik darp raporunu karakoldan almam soylendi ama almadim henuz bosanma davasi acmadan once karakola gitsem nasil bir surec izlemem gerekiyor cezai yaptirimi var mi

Aldim darp raporunu dun aksam ayri evlerde kaldik darp raporunu karakoldan almam soylendi ama almadim henuz bosanma davasi acmadan once karakola gitsem nasil bir surec izlemem gerekiyor cezai yaptirimi var mi

Evden uzaklaştırma alır.

Para cezasi oldugunu duydum evden uzaklastirma ve nezarette gecirilen sure oldugunu duydum dogru mudur

Para cezasi oldugunu duydum evden uzaklastirma ve nezarette gecirilen sure oldugunu duydum dogru mudur

Şikayetci olduysanız iceri alırlar ama ne kadar tutarlar bilemem, hukukcu arkadaşlara sormak lazım. Para cezası da; bosanma davası actıgınızda darp icin de tazminat isteyebilirsiniz, ancak böyle olur.

benim yaşadığım durum canım öncelikle geçmiş olsun;şimdi hemen bağlı bulunduğun karakola gidiyosun şikayetçi oluyosun seni alıp hastaneye götürüyolar darp raporunu yazıyolar,şikayetçi oluyosun,ardından eşinide çağırıyolar onunda ifadesini alıyolar nezarete atarlar bir müddet ama sonra çıkar,sende yakınlarının yanına git yalnız kalma,sonra mahkeme günü geliyor duruşma oluyo sicili temizse sana dokunma yasağı veriyolar bir kaç sene,ama değilse hapis cezası alıyo,şuan eski eşimin bana 5 yıl dokunma yasağı var...

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.

2 ay önce darp raporu aldım. Özel hastaneye gitmiştim. Darp raporu istediğimde, adli vaka polis çağırmamız gerekir dediler. Çağırın o zaman dedim. Tutanak tutuldu. Şikayetci olduğum için asayişe götürdüler beni ifade için, sevgili kocamıda! karakola aldılar. Özel hastane raporumu yanlış düzenlediği için polisler devlet hastanesine götürdü. Direk devlete gitmeniz daha doğru,çünkü orda sürekli polis mevcut. Bir kaç hafta sonra aile mahkemesinden tebligat geldi, eşime uzaklaştırma verilmiş 1 ay. Sanırım bunla ilgili dava açılmadı henüz bir şey gelmedi, savcı karar veriyormuş olayın ve darpin boyutuna göre!

Uzaklaştıma süresi içerisinde, sizin yakınınıza gelirse yada telefon yada internet ile sizi rahatsız ederse (tehdit vs.) 3 gün hapis cezası var. Birden fazla tekrarlarsa 10 gün. Hepsi bu kadar!

Kızlar kardeşimden dayak yediysem ve darp raporu alırsam onu evden uzaklaştırırlar mı?

Back
X