- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun demek istiyorum umarım her şey gönlünüzce olur
burada yüzlerce donanımlı kadın arkadaşlar var şimdi size yardım ederler
bebişinizi çok öpüyorum
allah bebeğine ve sana güç versin inşallah hakkında hayırlısı olsunGeçen konumda belirtmiştim. 7 yıllık eşim tarafından darp edildim. Ailesine yaptığı sonu gelmeyen maddi yardımlara itiraz ettiğim için. Darp raporu ve karakol ifadesi sonrası 2 ay önce eşimin işi nedeniyle taşındığımız yerden 15 aylık bebeğimle birlikte ayrıldım. Daha doğrusu o kardeşimi aradı gelin ablanızı alın diye. Şimdi kardeşimin evindeyim. 5 gün oldu. İşi nedeniyle taşınmadan önce yaşadığımız şehre ve evime döneceğim. Kardeşim ve eşi göndermiyor. Hadi arkandan gelirse diye. Ama ömür boyu onlarda yaşayamam. Kendi yolumu çizmem lazım. İlk iş ortak evimize aile konutu şerhi koydurmak. Ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Onun aramasını mı beklemeliyim. Ya da bir avukat tutsam o mu arasa. Ortak bir arkadaşı mı arabulucu yapayım. Küçücük bir bebekle hiçkimsemin olmadığı bir şehirde yaşamak da korkutuyor beni. Ama doğduğumdan beri o şehirdeydim. Kardeşimin yaşadığı şehre de taşınmak istemiyorum. Çok şükür ki işim var. Herşey yoluna girdiğinde ücretsiz iznimi bozup geri döneceğim. Kafam çok karışık. Bundan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor?
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Gideceğiniz şehrin artılarını eksilerini iyi düşünün. Doğup büyüdüğüm şehir demişsiniz ama zorda darsa kalsanız size yardim edecek birileri var mı orda? Kardeşinizin olduğu şehirde düzen kurarsanız en azından aklınız biraz daha rahat olur.
Boşanmayı kafanıza koyduysaniz vakit kaybetmeyin derim. Yaşadığınız eve dönün aile konutu şerhi düşün sonra , uzaklaştırma kararı alın ki gelmesin. Malum darp mevzusu da var o yüzden uzaklaştırma alırsınız. Sonra bir avukatla görüşüp protokol hazirlatin.Geçen konumda belirtmiştim. 7 yıllık eşim tarafından darp edildim. Ailesine yaptığı sonu gelmeyen maddi yardımlara itiraz ettiğim için. Darp raporu ve karakol ifadesi sonrası 2 ay önce eşimin işi nedeniyle taşındığımız yerden 15 aylık bebeğimle birlikte ayrıldım. Daha doğrusu o kardeşimi aradı gelin ablanızı alın diye. Şimdi kardeşimin evindeyim. 5 gün oldu. İşi nedeniyle taşınmadan önce yaşadığımız şehre ve evime döneceğim. Kardeşim ve eşi göndermiyor. Hadi arkandan gelirse diye. Ama ömür boyu onlarda yaşayamam. Kendi yolumu çizmem lazım. İlk iş ortak evimize aile konutu şerhi koydurmak. Ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Onun aramasını mı beklemeliyim. Ya da bir avukat tutsam o mu arasa. Ortak bir arkadaşı mı arabulucu yapayım. Küçücük bir bebekle hiçkimsemin olmadığı bir şehirde yaşamak da korkutuyor beni. Ama doğduğumdan beri o şehirdeydim. Kardeşimin yaşadığı şehre de taşınmak istemiyorum. Çok şükür ki işim var. Herşey yoluna girdiğinde ücretsiz iznimi bozup geri döneceğim. Kafam çok karışık. Bundan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor?
O aramazsa ben hiçbir şekilde iletişim kurmayayım mı sizce? Direkt avukatım hazırladığımız protokolü mü göndersin?Boşanmayı kafanıza koyduysaniz vakit kaybetmeyin derim. Yaşadığınız eve dönün aile konutu şerhi düşün sonra , uzaklaştırma kararı alın ki gelmesin. Malum darp mevzusu da var o yüzden uzaklaştırma alırsınız. Sonra bir avukatla görüşüp protokol hazirlatin.
Umarım çok çirkinleşmez bu süreçte.Bosanmak kesin kararinsa sen degil avukat konussun kuzum o izah eder (o dolansin pesinde) darp raporun var belki kufur edecek belki tehtid edecek şahitlerini hazirla ve ondan gelebilecek yalanci sahitlere ve yalanlara hazirlikli ol
Evet ayrıca adam arayıp ne diyecek. Üzgün olan adam şimdiye kırk kere kafasını vurmuştu. Sizin kararlı olduğunuzu görsün. Herhangi bir geliriniz yoksa kadın dernekleri var bu tip durumlarda ücretsiz danışmanlık ve avukatlık hizmeti veriyolar. İsterseniz protokolü hazirlatip adresi biliyosaniz postalarsiniz isterseniz de arkadaşınız aracılığıyla gonderirsiniz. Ancak eğer kabul ederse yanyana gelmeniz lazım. Çünkü anlaşmalı boşanmada hakim karşısına birlikte çıkıyorsunuz .her ikimizde baskı altında olmadığınızı falan göstermek içinO aramazsa ben hiçbir şekilde iletişim kurmayayım mı sizce? Direkt avukatım hazırladığımız protokolü mü göndersin?
Evet ayrıca adam arayıp ne diyecek. Üzgün olan adam şimdiye kırk kere kafasını vurmuştu. Sizin kararlı olduğunuzu görsün. Herhangi bir geliriniz yoksa kadın dernekleri var bu tip durumlarda ücretsiz danışmanlık ve avukatlık hizmeti veriyolar. İsterseniz protokolü hazirlatip adresi biliyosaniz postalarsiniz isterseniz de arkadaşınız aracılığıyla gonderirsiniz. Ancak eğer kabul ederse yanyana gelmeniz lazım. Çünkü anlaşmalı boşanmada hakim karşısına birlikte çıkıyorsunuz .her ikimizde baskı altında olmadığınızı falan göstermek için
İşte biz kadınların hatası bu .özür dilerse ne olacak? bir çiçek bir dandik hediye ve iki gozyasiyla affedecez dimi.cogumuz böyle beklemedikmi el alem ne der ,konu komşuya karşı , düzenim bozulmasın , çocuklar için dedikte dedik ....Arayıp özür dilemesini bekliyorum sanırım. 7 yıllık bir evlilik, iyi kötü yaşanan günler, minicik bir bebek. Yine boşansaydık ama medeni bir şekilde olsaydı. Çok üzgünüm.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunGeçen konumda belirtmiştim. 7 yıllık eşim tarafından darp edildim. Ailesine yaptığı sonu gelmeyen maddi yardımlara itiraz ettiğim için. Darp raporu ve karakol ifadesi sonrası 2 ay önce eşimin işi nedeniyle taşındığımız yerden 15 aylık bebeğimle birlikte ayrıldım. Daha doğrusu o kardeşimi aradı gelin ablanızı alın diye. Şimdi kardeşimin evindeyim. 5 gün oldu. İşi nedeniyle taşınmadan önce yaşadığımız şehre ve evime döneceğim. Kardeşim ve eşi göndermiyor. Hadi arkandan gelirse diye. Ama ömür boyu onlarda yaşayamam. Kendi yolumu çizmem lazım. İlk iş ortak evimize aile konutu şerhi koydurmak. Ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Onun aramasını mı beklemeliyim. Ya da bir avukat tutsam o mu arasa. Ortak bir arkadaşı mı arabulucu yapayım. Küçücük bir bebekle hiçkimsemin olmadığı bir şehirde yaşamak da korkutuyor beni. Ama doğduğumdan beri o şehirdeydim. Kardeşimin yaşadığı şehre de taşınmak istemiyorum. Çok şükür ki işim var. Herşey yoluna girdiğinde ücretsiz iznimi bozup geri döneceğim. Kafam çok karışık. Bundan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor?
İnsanın bir yani hep karşı tarafın hatasını anlayıp düzeltme çabasını bekliyo tabi ama en azından şerh koydurup uzaklaştırma kararı alın ki kararlı olduğunuzu görsün. Belki kararlı olduğunuzu görürse kendisi evlilik için çaba sarf edebilir ama hemen tam düzelme bekleyip affetmeyin . Belli ki bir şans daha vermeden vitirirseniz içinizde bir keşke kalacakArayıp özür dilemesini bekliyorum sanırım. 7 yıllık bir evlilik, iyi kötü yaşanan günler, minicik bir bebek. Yine boşansaydık ama medeni bir şekilde olsaydı. Çok üzgünüm.
Çok korkuyorum nasıl bir insanla karşılaşacağım diye.Umarım kolay halledilir herşey ama eşinizin gerçek yüzü ile bu evrede karşılaşacaksınız.
Belki beni kınayacak burdaki herkes ama evet içimde bir yerde acaba düzeltebilir miyiz umudu var. Tabi bu teklif ve çaba ondan gelmezse yapabileceğim birşey yok. Belki de ondan bana bir boşanma protokolü gelecek. Belki boşanma aşamasında çirkinleşecek. Kendimi herşeye hazırlamak istiyorum. Bir psikoloğa gitsem onu da aleyhime kullanabilir diye gitmiyorum.İnsanın bir yani hep karşı tarafın hatasını anlayıp düzeltme çabasını bekliyo tabi ama en azından şerh koydurup uzaklaştırma kararı alın ki kararlı olduğunuzu görsün. Belki kararlı olduğunuzu görürse kendisi evlilik için çaba sarf edebilir ama hemen tam düzelme bekleyip affetmeyin . Belli ki bir şans daha vermeden vitirirseniz içinizde bir keşke kalacak
Kinanacak bi durum değil . Her boşanan kişi genel olarak bu hissiyatı yaşar az çok her şeyin duzelebilecehine olan inancı içinde taşır. Yani indani bi duygu. Neticede bi yuva kurulmuş emek verilmiş . Bekleyecekseniz de en azından şerh mevzusunu ertelemeyin .Belki beni kınayacak burdaki herkes ama evet içimde bir yerde acaba düzeltebilir miyiz umudu var. Tabi bu teklif ve çaba ondan gelmezse yapabileceğim birşey yok. Belki de ondan bana bir boşanma protokolü gelecek. Belki boşanma aşamasında çirkinleşecek. Kendimi herşeye hazırlamak istiyorum. Bir psikoloğa gitsem onu da aleyhime kullanabilir diye gitmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?