datça kiralık ev apart vb önerisi olan

ida_

ins: esrasek
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
104
12
298
kızlar merhaba biliyorum biraz erken davrandım önümüzdeki senenin tatil planı için ama datça bu seneki hedefim :) çok güzel olduğunu duydum sakin bir yermiş ailemle gideceğim için ben de öyle bir yer istiyorum
ancak kaldığım yerin denize yakın olması şart ayrıca plajının kum olması denizinin dibinin pis olmaması falan gibi seylere cok takılıyoruz .. eğer gidenler varsa bu özelliklere sahip olan bölgenin neresi olduğunu ve bir kaç kalacak yer önerisinde bulunursanız sevinirim :)

önümüzdeki yaz bizde datçaya gideceğiz:)daha hiç görmedik ama ben çok araştırır öyle giderim.araştırayım senide haberdar ederim canım.

Biz bu yaz gittik datçaya. Mükemmel bir yer. Anlatılamayacak kadar güEl. Denizi tertemiz. Koyları çok güzel.

önümüzdeki yaz bizde datçaya gideceğiz:)daha hiç görmedik ama ben çok araştırır öyle giderim.araştırayım senide haberdar ederim canım.
araştırdınız mı acaba ben marmarise gittim bi arkadaşıma ziyarete o datça nın belli bi yerden sonra sıkıcı olabileceğini söyledi siz ne yaptınız kalacak yer falan buldunuz mu?

merhaba, bizde gitmek istiyoruz araştırdınız mı acabaa? nereye gideceksiniz :)
yani tam olarak araştırmadım netten otellere baktım ama çok süper oteller yokmuş o yüzden apart en güzeli bence henüz netleştirmedik ama oraya gittiğimizde de bulabiliriz bi apart die düşünüyorm :) siz ne yaptınız

araştırdınız mı acaba ben marmarise gittim bi arkadaşıma ziyarete o datça nın belli bi yerden sonra sıkıcı olabileceğini söyledi siz ne yaptınız kalacak yer falan buldunuz mu?

yani tam olarak araştırmadım netten otellere baktım ama çok süper oteller yokmuş o yüzden apart en güzeli bence henüz netleştirmedik ama oraya gittiğimizde de bulabiliriz bi apart die düşünüyorm :) siz ne yaptınız
Merhaba, datca da tatil yapabildiniz mi? Otel, apart oneriniz var mi?

Back
X