Date deneyimi

Benim ay burcum boğa. Yemeğe ,içmeye, keyfine düşkün olurlar. Benim tanıdıklarımın takıntılı yönleri vardı özellikle erkekleri. Boğa erkekleriyle hiç anlaşamam. Kadını bir tane tanıdım bildiğin kadarıyla fazla agresifti ama iyi kızdı zararsız ama güzel para kazanmasına rağmen çok savruktu tabiki tek bir kişi de koca burcu yorumlayamam. Sen benim gözümde gayet akıllı mantıklı bir boğasın seviyorum seni biliyorsun❤️
Bende bende benim eşim akrep ben zaten buldum Allah'tan iyiligimi :) Her gün hayat ayrı macera :)

Bende bende benim eşim akrep ben zaten buldum Allah'tan iyiligimi :) Her gün hayat ayrı macera :)
Ha bu arada boğalar akrepleri çok sever😂😂😂 anlaşabiliyor musunuz bilemem. Akrep burcu sıkıntı ya düz bir çizgi çok sabitimdir ben bildiğimi okurum hep.

Selamm kızlar.Ben biriyle tanıştım 3 / 4 hafta oldu neyse başlarda gayet düzgün beyefendi konuşmaları vardı.37 yaşında mühendis işinde gücünde biri.ama sonra onunla ilgili içime sinmeyen bişiler vardı ve böyle olunca çıkar neyse biz görüştük sadece bi kahve içtik kısa sürdü sonra bir hafta tekrar görüştük güzel karşıladı yemeğe falan gittik ama hiç nazik değil koç burcu bi kere :) işte hesap geldi bende ekleyim dedim böyle farketmez sorun değil dedi ne alaka dedim sonra kahve içmeye başka bi yere gittik onu da böyle çekinerek ödedi ordaki tavır davranışları da hoşuma gitmedi bi de instagram hareketlerinde açık seçik kadın fotoğrafıları beğenileri bi de flörtten öteye geçemiyoruz hani öyle ilişki halkında düşünceleri falan ciddi hiç bişi anlatmıyor.bende görüştükten 2 gün sonra mesaj attım arkadaş kalalım diye o da acele karar veriyorsun bi düşünmek gerek demiş bende gerek yok dedim.ben bunun hesap öderken bi zorla öder gibi halini gördüm ben kimseye borçlu kalmak istemem sizce böyle söylesem yani ben o günkü hesabı sana ödemek istiyorum desem saçma mı olur ama gerçekten cimri biri şimdi bi de devam etmeyelim diyince hesabı da o ödedi borçlu hissettim kendimi:)

Öff 37 yaşında bi de ya direkt çöp bırak allah aşkına ne konuşuyorsun burada para mara da atma senin gibi onurlu kızların sayısı azaldı daha da karşılaşamaZ zaten ona saysın

Selamm kızlar.Ben biriyle tanıştım 3 / 4 hafta oldu neyse başlarda gayet düzgün beyefendi konuşmaları vardı.37 yaşında mühendis işinde gücünde biri.ama sonra onunla ilgili içime sinmeyen bişiler vardı ve böyle olunca çıkar neyse biz görüştük sadece bi kahve içtik kısa sürdü sonra bir hafta tekrar görüştük güzel karşıladı yemeğe falan gittik ama hiç nazik değil koç burcu bi kere :) işte hesap geldi bende ekleyim dedim böyle farketmez sorun değil dedi ne alaka dedim sonra kahve içmeye başka bi yere gittik onu da böyle çekinerek ödedi ordaki tavır davranışları da hoşuma gitmedi bi de instagram hareketlerinde açık seçik kadın fotoğrafıları beğenileri bi de flörtten öteye geçemiyoruz hani öyle ilişki halkında düşünceleri falan ciddi hiç bişi anlatmıyor.bende görüştükten 2 gün sonra mesaj attım arkadaş kalalım diye o da acele karar veriyorsun bi düşünmek gerek demiş bende gerek yok dedim.ben bunun hesap öderken bi zorla öder gibi halini gördüm ben kimseye borçlu kalmak istemem sizce böyle söylesem yani ben o günkü hesabı sana ödemek istiyorum desem saçma mı olur ama gerçekten cimri biri şimdi bi de devam etmeyelim diyince hesabı da o ödedi borçlu hissettim kendimi:)
Siz de vakit harcamış ve umduğunuz tavrı bulamamışsınız, artık görüşmeyin, sakın hesap ödeme muhabbetine de girmeyin.

Ha bu arada boğalar akrepleri çok sever😂😂😂 anlaşabiliyor musunuz bilemem. Akrep burcu sıkıntı ya düz bir çizgi çok sabitimdir ben bildiğimi okurum hep.
Yuvarlaniyoruz zaten yükselen gecerliymiş onun yukselenide akrep o arada beni sokuyor ben onu arada tepiyorum öyle iyi yani iyidir iyi :)Ay çok güldüm .Dur okur falan Şaka şaka yazdım .:)

Konu sahibi bana yanıt vermedi demekki yanılmışım ben tekrar görmek iletişime geçmek istiyor sanmıştım .

Yuvarlaniyoruz zaten yükselen gecerliymiş onun yukselenide akrep o arada beni sokuyor ben onu arada tepiyorum öyle iyi yani iyidir iyi :)Ay çok güldüm .Dur okur falan Şaka şaka yazdım .:)
Kocalarımız iyi iyidir harikalar mis enişteye selam😂😂😂

sosyal medya her şeyin ayarını bozdu. büyümemiş oğlan çocukları buluşmaya çıkıyor. kız ödemek istiyor ödetmiyor. kız daha fazla görüşmek istemeyince arkasından konuşuyor paramı yedi diye.

Hiç hesap muhabbetine girmeyin. Araya mesafe koyarak iyi yapmışsınız, ki bence hiç görüşmeyin, iletişimi kesin.
37 yaşında adam, hâlâ hesap öderken naz yapıyor olacak iş mi?

o zaman boşverin. ısrar eden adamın size gelmesi gerekirdi. valla hanımlar biraz daha nazlı olması gerek sanki. erkekler gerçekten iyice prenses olmuş.
Israr eden gelmeli bence de.Yok ya her halükarda gitmeli.Gitsinler yani iyice prenses olmuş bu erkekler.

2 gün sonra mesaj attım arkadaş kalalım diye o da acele karar veriyorsun bi düşünmek gerek demiş bende gerek yok dedim
Eşimle yeni görüşmeye başlamıştık (2-3 ay olmuştu heralde.)Baktım soğuk yapıyor pek görüşmek istemiyor gibi.Dedim bu ne.Sanki silah zoruyla görüştürüyorum.Mesaj attım.Dedim sen benden hoşlanmadın herhalde.Benimle görüşmek istemeyen adama ayıracak vaktim yok dedim.İletişimi devam ettirmenin anlamı da yok dedim.Beni yanlış anlamışsın biz daha yeni görüşüyoruz deyip 180 derece dönüş yapmıştı.
Erkeklerin peşinden koştukça kendilerini bi halt sanıyorlar.

Hiç hesap muhabbetine girmeyin. Araya mesafe koyarak iyi yapmışsınız, ki bence hiç görüşmeyin, iletişimi kesin.
37 yaşında adam, hâlâ hesap öderken naz yapıyor olacak iş mi?
Evlenmeden önce bir arkadaşım aracılığıyla biriyle görüşmüştüm.Gittik cafeye oturduk.Nerdesyse 3 saat oturmuştuk.Ve hep kendinden okuduğu üniversite lerden bahsetti.O 3 saat içinde sadece bir bardak çay ısmarlamıştı.Çayın parasını öderken de bu sefer ben ödüyorum bir dahaki sefere sen ödersin demişti.Normalde böyle birine bir dakıika bile ayırmazdım ama aracı olan yakın bir arkadaşım dı.Onun hatrına oturdum.Eve dönerken de dolmuş parasını ben ödedim.Çayın karşılığı olsun diye.İlçeye gittiğimiz için dolmuş parası normal şehir içi fiyatı değildi yani.

Eşimle ikinci görüşmemizde kalbimin yeterince çarpmadığını, kendisini oyalamak istemediğimi söylemiştim. Zamanınızı aldım, çayınızı içtim hakkınızı helal edin demiştim. İçiniz rahat değilse böyle bir son konuşma yapabilirsiniz. Gerçi o barzo hak etmemiş ama maksat iç rahatlığı…

Evlenmeden önce bir arkadaşım aracılığıyla biriyle görüşmüştüm.Gittik cafeye oturduk.Nerdesyse 3 saat oturmuştuk.Ve hep kendinden okuduğu üniversite lerden bahsetti.O 3 saat içinde sadece bir bardak çay ısmarlamıştı.Çayın parasını öderken de bu sefer ben ödüyorum bir dahaki sefere sen ödersin demişti.Normalde böyle birine bir dakıika bile ayırmazdım ama aracı olan yakın bir arkadaşım dı.Onun hatrına oturdum.Eve dönerken de dolmuş parasını ben ödedim.Çayın karşılığı olsun diye.İlçeye gittiğimiz için dolmuş parası normal şehir içi fiyatı değildi yani.
Vay anasını, erkekler kadınlardan nazlı olmuş. Kendinizi kurtarmışsınız resmen. Bir de utanmadan almış dolmuş parasını. İnanılmaz.

Hem de ne utanmaz.Gelip evde anneme anlatmıştım.Annem şok olmuştu.
Ay durun bir şey anlatayım. Bizim de tanıdığımız bir adam vardı buluşmadan önce kızlarla teyitleşirdi yemek ısmarlayacak mısın diye karnını doyurup kesene bereket bebeğim deyip ayrılırdı 😬

Bende ödeyim dedim şöyle farketmez .hani ne demek olur mu öyle şey demek yok.o yüzden borçlu hissettim zaten bi de olmuycağını ben söyledim
Şu dikkatimi çekti açıkçası;siz hesabı ben ödeyeyim mi dediniz yoksa gerçekten cüzdanınızı çıkarıp ödemeye çalıştınız mı, yani biraz blöf müydü? Neden soruyorum başıma benzer bir olay gelmişti:)
İlk buluşmalarda ben hep alman usulü ödemeyi teklif ederdimhatta kartımı çıkarıp hazırda beklerdim. Özellikle elektrik almadıysam ve bir daha görüşmeyeceksem daha da ısrar ederidim ki hakkı bana geçmesin diye.Şimdiye kadar bunu kabul eden olmadı ama bir gün biri bana; ya helal olsun, genelde kızlar sadece laf olsun diye yalandan teklif eder, cüzdan bile çıkarmaz. İlk defa gerçekten hesap ödemek isteyen birini görüyorum demişti. O geldi aklıma:)

Birisi daha olumlu ya da olumsuz bir durumun sorumluluğunu almak yerine burçlara yorarsa artık burayı ateşe vericem.
Güneş aslan yükselen akrep olarak sana bu yorumu yakıştıramadım :KK53:

Back
X