Date'e çıkıp ertesi gün bıraktım.

Ahuasya923

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
33
6
1
29
Merhaba kızlar. İçimi dökmek istiyorum. Ben 2 hafta öncesine kadar bi çocukla konuşuyodum. Sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk çocuk çok konuşkandı. Gayet eğlendik. Keyifli bi dateydi. Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken. Nedenini bende bilmiyorum ama bi anda konuşurken soğuk yapmaya başladım. Bir kaç gün sonrada konuşmayı tamamen bıraktım. Ben konuşmayınca o da bıraktı. Bu arada bizim ortak arkadaşlarımız vardı ama yüzyüze hiç görüşmemiştik. İnstagram sayfasında da çok yüzü gözükmüyodu. Ama ben zaten tipini çok da umursamamıştım. Onu bıraktığımdan beri başka kimseyle konuşmamaya başladım.
Sanki boşluktaymışım gibi gelmeye başladı. Yalnızmışım gibi. Bilmiyorum. Geçen bi arkadaşımla kojuşuyordum. Bu çocuğu anlattım. Bana yanlış yaptığımı söyledi. Ben çocuğu ilk buluşmadan bi gün sonra bırakınca çocuk doğal olarak onu tipini beğenmeyip bıraktığımı sanmış. Bunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Bunu duyduğumdan beri vicdanazabı çekiyorum. Tekrar yazmak istiyorum ama bilmiyorumda. Size danışmak istedim sizce napıyım.

Yasiniza 26 yazmissiniz ama olay lise 2 olayi

Hareketinden cocugun zaten ne düsünecegi asikar ki.Boslukta kaldın simdi ve sırf can sıkıntısından yazmak istiyorsun cunku;

Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken
Zaten soguma gelmis zaten bosuna yazıp edip aklını karıstırma cocugun.

Çocuk musunuz yahu

Sevgili konu sahibi; aşağıda yazacaklarımın sizinle hiçbir ilgisi yoktur.

Keyifli bir date'ydi.
Sonra soğuk yaptım...

Uyum sorunu yaşıyorum, bilen varsa beni ne olur aydınlatın, yeni nesil böyle mi Türkçe konuşuyor gerçekten?
Ona göre doğum kontrol yöntemleri araştıracağım.

Bir kere buluşmuşsunuz sonra elektrik alamamış görüşmeyi kesmişsiniz karşı taraf da kesmiş konuşmayı. Bir sorun göremedim ben ortada flörtlerde oluyor böyle şeyler. Tipine karşı yüzüne veya arkasından herhangi bir aşağılamada bulunmadıysanız özür dilemenizi ya da suçluluk duymanızı gerektirecek bir şey yok diye düşünüyorum.

Dateee..
Dateee keyifli olduğundan senin bunyen kaldırmamıs belli ki..
Demek ki alışkın değilsin böyle hoş ve kibar tavirlara..
Dosu kıllı bir ayıya denk gelmedigin için soğuma gelmis olabilir mi ?
Sen bu çocuğun peşini bırak,daha hayvansisina daha hanzosuna bak..
Bir date'de onunla yap ama bu çocuğu bırak.
Çünkü bu çocuk sana uygun değil..
Çise çıkarmış gibi dateye çıkardım demek ise ayrı bir skandal..

Date, yani randevu. Yeni neslin bir kısmı böyle konuşuyor evet.

Yani herhangi bir sebeple soguma gelmis demek ki belki de enerjiniz tutmadi . Artik yazmana gerek yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…