- Konu Sahibi Ahuasya923
-
Merhaba.Merhaba kızlar. İçimi dökmek istiyorum. Ben 2 hafta öncesine kadar bi çocukla konuşuyodum. Sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk çocuk çok konuşkandı. Gayet eğlendik. Keyifli bi dateydi. Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken. Nedenini bende bilmiyorum ama bi anda konuşurken soğuk yapmaya başladım. Bir kaç gün sonrada konuşmayı tamamen bıraktım. Ben konuşmayınca o da bıraktı. Bu arada bizim ortak arkadaşlarımız vardı ama yüzyüze hiç görüşmemiştik. İnstagram sayfasında da çok yüzü gözükmüyodu. Ama ben zaten tipini çok da umursamamıştım. Onu bıraktığımdan beri başka kimseyle konuşmamaya başladım.
Sanki boşluktaymışım gibi gelmeye başladı. Yalnızmışım gibi. Bilmiyorum. Geçen bi arkadaşımla kojuşuyordum. Bu çocuğu anlattım. Bana yanlış yaptığımı söyledi. Ben çocuğu ilk buluşmadan bi gün sonra bırakınca çocuk doğal olarak onu tipini beğenmeyip bıraktığımı sanmış. Bunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Bunu duyduğumdan beri vicdanazabı çekiyorum. Tekrar yazmak istiyorum ama bilmiyorumda. Size danışmak istedim sizce napıyım.
O kadar haklısın ki. Pişmanlığınıda çektim ama başkasının boşluğunu doldurduğumu sonradan fark ettimBen o
Cocuk olsam dengesiz oldugunu dusunurumbirden boyle davranmak
Nedir yabaya bosluklarini doldurdugun biriymis iste
Date yerine buluşma yazmadım diye bu kadar büyütmenize gerek yoktu ama siz bilirsinizaslında şöyle anlatması gerekiyordu hanım kızımızın:
bi çocukla 2 haftadır chatleşiyorduk. date'e çıkmaya karar verdik. buluştuk, drinklerimiz eşliğinde eğlendik, epey konuşkan bi çocuktu. very delicious bi dateydi. evlere dağıldığımızda ben çocuğa sebepsiz soğuk yapmaya başladım. görüldü attım o da görüldü attı. sonra ortak arkadaştan check ettim, onu cool bulmadığımı düşünmüş. üzüldüm, on gündür kimseyle konuşmuyorum ve i feel so alonetekrar yazsam, yeniden chatleşsek "she is a maniac" diye düşünür mü acaba??
Havalı olmak için ingilizce kelime kullanmaya gerek yok ama siz bilirsiniz. Devam ettirmedim zaten ama bi anda bıraktığım için pişmanlık çektim sadece. Yorumun için sağol.Türkçe’nin arasına İngilizce kelime karıştırınca havalı (ay pardon cool mu demeliydim) olduğunu düşünmek saçmalığı da apayrı….
Çocuktan elektrik alamamışsanız devam ettirmenin anlamı yok.
Vardı. Naneli.Ağzında da sakız var mıydı bunları yazarken.
İngilizce kullanmak bu kadar batmamalı. Dil ırkçılığı yapmazsak.DATE mi? Yok ya ben gerçekten bu şekilde konuşmaları anlamlandıramiyorum. Date, efso,muko, adını sayamayacagim tonla saçma kelime. Sadece yeni nesil diye yaftalayamayacagim çünkü koca koca insanlardan da "change yaparız, check ederiz" cümlelerini duyuyoruz. Yapmayın ne olur. Güzel dilimizi düzgün kullanalım,hakkını verelim,bozmayalım.
Niye problemli misin?Keyifli bir dateydi den sonrasına odaklanamadım.
Absürt çok türkçe bi kelime çünkü o yüzden date yazmama takıldınız değil mi? Bi tdk ya bakın isterseniz.Var da o zaman havalı(!) olmuyor.
Bu gençlik nereye gidiyor diyen yaşlılardan olmayayım ama sahiden de saçmalık.
Özentilik, absürt.
Adam koşmamış peşinden
Öyle sandın dimi ?
Valla kızım bu devirde kimse kimsenin peşinde koşmuyor.
İstemiyorum deyince sen oda yol almış çok da iyi yapmış.
Yazıp kendini düşürme bence.
Bu seferde senle çıkar o bırakır gider.
Bir kere kalpler kırılmış
Date buluşmak, çıkmak demek.Merhaba.
Tekrar yaz bence, görüş çocukla.
Ama date ne demek Türkçede, onu bilmiyorum.
İngilizcede "tarih" anlamına gelirdi biz gençken.
Benim gibilerin anlaması amacıyla, alt kısma, bilinmeyen kelimeler icin Türkçe sözlük koysaydın keşke
"Keyifli bi dateydi." Ne demek acaba çatlıycam, sözlük bulayım.
57 yaşyaş kaç
içiniz ısınmamış çok açıklama yapmayada gerek yok bence
ÜzdünNiye problemli misin?
İngilizce insanlara bu kadar batmamalı gerçekten. Düz bi pencereden hayata bakmayın. Binlerce dil var dünyada. İçimizde öğrenme çabası falan olsun birazcık. LütfenNe second udumuzu harcamamis gereken adamsilara hours verdik olmadi date oldular yetmedi week ...yearslarimiz oldular
Date yazmama takılanlardansın diye öyle dedim.
Tamam.Adam koşmamış peşinden
Öyle sandın dimi ?
Valla kızım bu devirde kimse kimsenin peşinde koşmuyor.
İstemiyorum deyince sen oda yol almış çok da iyi yapmış.
Yazıp kendini düşürme bence.
Bu seferde senle çıkar o bırakır gider.
Bir kere kalpler kırılmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?