Date'e çıkıp ertesi gün bıraktım.

Kusura bakmayın ama herkesin derdi kendine sonuçta bunu paylaşıyorum. Saçma sapan yorumlar geliyor. Sinirlenmemek elde değil.
Empati yoksunusun, bu mu saçma yorum? Ne desek hoşuna giderdi? Bir liste yap, bundan sonra tüm üyeler benzer yorumlar yapalım.

Hiç böyle düşünmemiştim. Haklı olabilirsiniz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Aynen öyle. Buluşmadayken her şey çok güzel ama sonrasında farkına varıyor insan.

O an keyifli vakit geçirmiş olabilirsiniz ama demek ki hoşlanmamışsınız. Bence bunda yanlış birsey yok. İçinize sinmedigi halde ayıp olmasın diye devam edilmesinden her türlü iyi bence.

what is this Date e çıkmak, bacım ?

İngilizce kullanmak bu kadar batmamalı. Dil ırkçılığı yapmazsak.
Dil ırkçılığı mı? E siz de Türkçe katılisiniz o zaman

İngilizce kullanmak sorun değil, Türkçenin içine ingilizce olmuyor. Biraz kendimiz olalım. Hiç duydunuz mu İngiliz birinin how are sen bebişim dediğini

Sag olunuz canim.
Derdimiz tam olarak bu.

İngilizceyi kendi başına kullanırız biz.
Türkçemizi kendi başına kullanırız.

Date'i Türkçenin içine koyarak kullandığınız dil, sosyal medya ağzı ise onu da diger platformlarda kullanırız.
Zira Kadınlar Kulübümüzün ilk ve en önemli kurallarından biridir dilimizi doğru kullanmak (yazıda bile olsa).

Üyelik kurallarını bi açıp okuyunuz genç kardeşimiz, sevgiler. A Ahuasya923

Düzgün bir dille kendimi ifade ettiğini düşünmüştüm ama hanım kizimiz herkese tabiri caizse ağzının payını vermiş.

Bilemiyorum ben dil konusunda fazlaca hassasım ama bunun dışında da alisamadim bu duruma. Belirttim de koca koca insanlar da yapıyor sadece gençler değil diye, check ettim, şöyle yaptım, böyle yaptım.
Hatta ingilizce kullanmadan da katledebiliyoruz canım dilimizi. Herkesin ağzında muk, efso,aşko, gunaydinlarcaaa
Bilmiyorum ya üzücü buluyorum bu durumu. Dilimizi de sahip çıkıp evlatlarımıza hakkıyla anlatamayacaksak ne işe yarariz.

İngilizce insanlara bu kadar batmamalı gerçekten. Düz bi pencereden hayata bakmayın. Binlerce dil var dünyada. İçimizde öğrenme çabası falan olsun birazcık. Lütfen
Rendez-vous'dan indim beybi, ne volem, ja, ich bin wunderschön, bana dedi ki call me tonight, ben de dedim ki pourquoi tu m'appelles pas con? Binlerce dil var, icinde ogrenme cabasi olsun diye ortaya karışık yaptim annem.

Bi an aman iyi yapmışsın diyesim geldi, hep erkekler mi yapacak :))
Bu arada soruldu mu görmedim ama yazdınız mı tekrar merak ettim.

3,5 yaşındaki yeğenim, teyze bugün okulda arkadaşımla kahve içme oyunu oynadık. Evde buluştuk çünkü dedi. Yani çocuk yapabilirsiniz. Kitap okuyun ona, ilgilenin yeter. Konu sahibinden ala Türkçe konuşuyor kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…