- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi Ahuasya923
-
Empati yoksunusun, bu mu saçma yorum? Ne desek hoşuna giderdi? Bir liste yap, bundan sonra tüm üyeler benzer yorumlar yapalım.Kusura bakmayın ama herkesin derdi kendine sonuçta bunu paylaşıyorum. Saçma sapan yorumlar geliyor. Sinirlenmemek elde değil.
Hiç böyle düşünmemiştim. Haklı olabilirsiniz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Gayet keyifli vakit geçirdiğin insandan ayrıldıktan sonra sebepsiz yere içine gelen soğuma senin değersizlik duygun yüzünden olabilir. Sana değer veren dateni, değer görmeye alışkın olmadığın için itici bulabilir ve soğuyabilirsin. Hatta benim gibi değersiz bir insanı nasıl sever diyip karşındakinin sorunlu olduğunu bilinçaltında düşünebilirsin. Valla daha yeni bir psikologtan dinledim bunları. Ayrıca bir anda 'soğuk yapmaya başlamak' kendi davranışlarının sebebini bilmeden yaşamak psikolojinizin çok sağlıklı olmadığını gösteriyor. Bence bi danışmanlık alın
Aynen öyle. Buluşmadayken her şey çok güzel ama sonrasında farkına varıyor insan.Burada nedense herkes eleştirmeye çok meraklı bende randevu yerine date yazmanızı çok mantıklı bulmadım 26 yaşındayım bunlar daha sosyal medya ağzıbulusmadayken çok farkında olmuyorsun buluştuktan sonra aslında çekim hissedip hissetmediğini anlıyorsun.
Rica ederim ne demek.İngilizce diline gayet hakimim,teşekkür ederim.
Olmaz. Daha büyük dertler edinip gelicem sizin içinÖnemli degil birdaha olmasin please
Merhaba kızlar. İçimi dökmek istiyorum. Ben 2 hafta öncesine kadar bi çocukla konuşuyodum. Sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk çocuk çok konuşkandı. Gayet eğlendik. Keyifli bi dateydi. Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken. Nedenini bende bilmiyorum ama bi anda konuşurken soğuk yapmaya başladım. Bir kaç gün sonrada konuşmayı tamamen bıraktım. Ben konuşmayınca o da bıraktı. Bu arada bizim ortak arkadaşlarımız vardı ama yüzyüze hiç görüşmemiştik. İnstagram sayfasında da çok yüzü gözükmüyodu. Ama ben zaten tipini çok da umursamamıştım. Onu bıraktığımdan beri başka kimseyle konuşmamaya başladım.
Sanki boşluktaymışım gibi gelmeye başladı. Yalnızmışım gibi. Bilmiyorum. Geçen bi arkadaşımla kojuşuyordum. Bu çocuğu anlattım. Bana yanlış yaptığımı söyledi. Ben çocuğu ilk buluşmadan bi gün sonra bırakınca çocuk doğal olarak onu tipini beğenmeyip bıraktığımı sanmış. Bunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Bunu duyduğumdan beri vicdanazabı çekiyorum. Tekrar yazmak istiyorum ama bilmiyorumda. Size danışmak istedim sizce napıyım.
İngilizce kullanmak bu kadar batmamalı. Dil ırkçılığı yapmazsak.
Sag olunuz canim.Dil ırkçılığı mı? E siz de Türkçe katılisiniz o zaman
İngilizce kullanmak sorun değil, Türkçenin içine ingilizce olmuyor. Biraz kendimiz olalım. Hiç duydunuz mu İngiliz birinin how are sen bebişim dediğini
Düzgün bir dille kendimi ifade ettiğini düşünmüştüm ama hanım kizimiz herkese tabiri caizse ağzının payını vermiş.Sag olunuz canim.
Derdimiz tam olarak bu.
İngilizceyi kendi başına kullanırız biz.
Türkçemizi kendi başına kullanırız.
Date'i Türkçenin içine koyarak kullandığınız dil, sosyal medya ağzı ise onu da diger platformlarda kullanırız.
Zira Kadınlar Kulübümüzün ilk ve en önemli kurallarından biridir dilimizi doğru kullanmak (yazıda bile olsa).
Üyelik kurallarını bi açıp okuyunuz genç kardeşimiz, sevgiler. A Ahuasya923
Date olsa öp basina koy, date'e čikmakdate’e mi
GÜN dedin cok banalsin beybisuDate bu durumda ne amlam tasıyor.
Şimdi görüştünüz konuştunuz dateniz çok keyifli geçti vs vs.
Keyifli bir gündü demek yerine date ne la..
Altın günü diyeydim iyi olacağıdıGÜN dedin cok banalsin beybisu
Rendez-vous'dan indim beybi, ne volem, ja, ich bin wunderschön, bana dedi ki call me tonight, ben de dedim ki pourquoi tu m'appelles pas con? Binlerce dil var, icinde ogrenme cabasi olsun diye ortaya karışık yaptim annem.İngilizce insanlara bu kadar batmamalı gerçekten. Düz bi pencereden hayata bakmayın. Binlerce dil var dünyada. İçimizde öğrenme çabası falan olsun birazcık. Lütfen
3,5 yaşındaki yeğenim, teyze bugün okulda arkadaşımla kahve içme oyunu oynadık. Evde buluştuk çünkü dedi. Yani çocuk yapabilirsiniz. Kitap okuyun ona, ilgilenin yeter. Konu sahibinden ala Türkçe konuşuyor kuzum.Sevgili konu sahibi; aşağıda yazacaklarımın sizinle hiçbir ilgisi yoktur.
Keyifli bir date'ydi.
Sonra soğuk yaptım...
Uyum sorunu yaşıyorum, bilen varsa beni ne olur aydınlatın, yeni nesil böyle mi Türkçe konuşuyor gerçekten?
Ona göre doğum kontrol yöntemleri araştıracağım.
Yok ben yazmadım da o bana neden konuşmayı kestin dedi ama bida konuşmadık sonra.Bi an aman iyi yapmışsın diyesim geldi, hep erkekler mi yapacak :))
Bu arada soruldu mu görmedim ama yazdınız mı tekrar merak ettim.
Yok kaçmaz aynende öyle yaptımNe yapmak istiyorsan onu yapmalısın desem ayıp mı kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?