- 28 Ekim 2022
- 33
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ahuasya923
-
Türkçeye kötü demedim. Birde bu kadar tek fikirli olmayın lütfen. Yeni diller öğrenmek sandığınız kadar kötü değil. Deneseniz sizde seversiniz .Date yazınca daha havalı olmuyorsun,aksine daha şey oluyorsun.Neyse,Türkçe çok güzel bir dil.Kullanalım,kullandıralım.
Davet yazdım teyze sen öyle oku.Date neymiş kızlar
Ben yanlışlıkla davet yazarken yazdı sandım
Aldığım en iyi tavsiye ☺☺Olur böyle şeyler sırf biri olsun diye konuşmayın biri gelir biri gider çünkü
Öyle birisi karşıma çıksa bırakmam zaten. Ama elektrik alamayınca da olmuyo. ilişkiden bi zevk almıyosun. Ama ergence olduğu konusuna biraz katılıyorum. ☺☺İçi boş ilişkiler... Biraz ergence geldi bana bu tavırlar. Hayata bakış açını değiştirmelisin. Biraz daha mana ara tüm ilişkilerinde. O beni likeladı ben ona dmden yürüdüm vs derken kosssskoca aşk sevgi tutku gibi kavramların içi bomboş kaldı..
Sen geriden gelemye devam et. Çok da bir şey kaçırmıyosun.Vallahi bende anlamadım. Date ne diye Googledan baktım. Bu hayata çookkk geriden geliyorum. Ya da biz gidin ben arkadan takip ediyorum.
10 gündür kimseyle konuşmadım nedir ya? Bu nasıl akıl mantık? Ben bu hayatta neyi kaçırıyorum, bende mi sorun var?
Kusura bakmayın ben bi empati duygumu geliştirip geliyim.Siz sebepsiz yere susunca ne düşünmesini bekliyordunuz? Empati duygunuz hiç gelişmemiş. Yaşınızın hareketi değil bu.
Daha büyük dertlerim olmadığı için sizden özür dilerim.Date.. COCUKla konusuyordum... birden soguma geldi tipi yüzünden degil sen 26yasinda olamazsin. 16 17 en fazla 18. 26 yasinda cocukla konusuyordum ne ya. Daha ciddi konular lutfen
Yeni nesil olmak suçsa anneme diyim 20 yıl önce falan doğursun beni.Date, yani randevu. Yeni neslin bir kısmı böyle konuşuyor evet.
Sakin ol şampiyon, aynı nesiliz.Yeni nesil olmak suçsa anneme diyim 20 yıl önce falan doğursun beni.
Siz anlamasanızda olur. Ayrıca öyle bişey yazmam merak etmeyin.10 gündür kimseyle konuşmuyor musun vay çok ilginç.
Bunu da neye bağladığınızı pek anlamadım.
Ama çocuğa tipinden değildi diye mesaj falan atmayın.
İnanmaz tam tersi daha da gocunur
Buraya gelip derdinizi yazıp aldığınız cevaplar hoşunuza gitmeyince şımarıyorsunuz. Her şeyin en doğrusunu biliyorsanız kimsenin fikrine ihtiyacınız yoktur. Danışmayın o halde.Kusura bakmayın ben bi empati duygumu geliştirip geliyim.
Date yazmam insanlara lüzumsuz yere batmış. Neden anlamadım bir türlüSakin ol şampiyon, aynı nesiliz.
Ha? What dedin ne desin?İngilizce insanlara bu kadar batmamalı gerçekten. Düz bi pencereden hayata bakmayın. Binlerce dil var dünyada. İçimizde öğrenme çabası falan olsun birazcık. Lütfen
Buraya gelip derdinizi yazıp aldığınız cevaplar hoşunuza gitmeyince şımarıyorsunuz. Her şeyin en doğrusunu biliyorsanız kimsenin fikrine ihtiyacınız yoktur. Danışmayın o halde.
Kusura bakmayın ama herkesin derdi kendine sonuçta bunu paylaşıyorum. Saçma sapan yorumlar geliyor. Sinirlenmemek elde değil.Buraya gelip derdinizi yazıp aldığınız cevaplar hoşunuza gitmeyince şımarıyorsunuz. Her şeyin en doğrusunu biliyorsanız kimsenin fikrine ihtiyacınız yoktur. Danışmayın o halde.
Yok bişeyHa? What dedin ne desin?
İngilizce diline gayet hakimim,teşekkür ederimTürkçeye kötü demedim. Birde bu kadar tek fikirli olmayın lütfen. Yeni diller öğrenmek sandığınız kadar kötü değil. Deneseniz sizde seversiniz .
Önemli degil birdaha olmasin pleaseDaha büyük dertlerim olmadığı için sizden özür dilerim.
Beni de date lemeYok bişey
Burada nedense herkes eleştirmeye çok meraklı bende randevu yerine date yazmanızı çok mantıklı bulmadım 26 yaşındayım bunlar daha sosyal medya ağzıAldığım en iyi tavsiye ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?