- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Anladım geçmişi bilemem buna göre değerlendirdim sadece kreş parası için fatıra istemiş neyse zaten geçmiş bitmiş avukata tek dosya için yetki veriyorsunuz bu aradaSorun o dedil.dosyaya dilekçe giriyor.yazan benim.avukat.ben ex eşten öğreniyorum dilekçeyi.dogru diyorsan ben bişi diyemiyorum.neyseki talebi reddedildi.cunku dosyada adamın nasıl biri olduğu belli.siddet hakaret tehdit.
Tüm Türkiye sınırları içinde tüm davalar için yetki varAnladım geçmişi bilemem buna göre değerlendirdim sadece kreş parası için fatıra istemiş neyse zaten geçmiş bitmiş avukata tek dosya için yetki veriyorsunuz bu arada
Sanmiyorum.hormonlarim berbat.daha ince istedik olmamıştı.cenemde tüylenme var kilom var.İster misiniz bir sonraki konusu ‘hamile kaldım’olsun
Hem sevişip hem.kordlidorda benimle ilişkiye girmeye gelme diye bagiriyoAvukatlık mevzuyu anlayamadım ama eşin beş para etmez bir herif
Ben resmiyette hala karısı iken mahremimizi nasıl anlatır.sevismeyi de o başlattı.kurtulduguma sevindimAvukatlık mevzuyu anlayamadım ama eşin beş para etmez bir herif
Yani hormonlarınızda sorun olmasa boşanmak üzere olduğunuz adamdan çocuk yapabilirsinizSanmiyorum.hormonlarim berbat.daha ince istedik olmamıştı.cenemde tüylenme var kilom var.
Adam biliyor zaafının ona karşı olduğunu.Nasılsa geri çevirmeyeceksin.Hazır elinin altındasın.Ben yaptıysam bunu kocamla yaptım.koridorlarda nasıl bağırır.yapan o gece yarısı bir baktım öperek uyandırdı.noluyo dedim
Çok güzel evlenmiş...Aslında tekrar evlenicem diyordu senle.
Hakime hanım fatura ibrazini eklememeyi uygun gördü.onun talebi reddedildi.su an resmiyette1870 lira nafaka ödeyecek +yıllık 2000 lira giyim yardimiYani hormonlarınızda sorun olmasa boşanmak üzere olduğunuz adamdan çocuk yapabilirsiniz
Avukatınız bile sizin huyunuzu biliyor ki beni bulaştırma demiş, kadını nasıl bunalttıysanız.
Eşinizle ortak ödemişsiniz avukat parasını, bir dilekçe yazmış alt tarafı ne olacak.
Siz bosanmak üzereyken birlikte olmanız normal ama eşinizin bunu söylemesi anormal yani. Ben yorum yapmasam daha iyi aslında.
Çok güzel evlenmiş...
Sonra bana dedi ki pazar günü bana kadın coook.istedigimlw evlenirim ama ben seni istiyorum.rencide oldumÇok güzel evlenmiş...
Maddi konularda bu kadar ince davranıp 3n 5n hesabını yapabiliyorken duygusal anlamda mantığın devre dışı kalmasını açıklar mısın?Sonra bana dedi ki pazar günü bana kadın coook.istedigimlw evlenirim ama ben seni istiyorum.rencide oldum
Maddi konularda bu kadar ince davranıp 3n 5n hesabını yapabiliyorken duygusal anlamda mantığın devre dışı kalmasını açıklar mısın?
Kocamı seviyordum ama oğlumun da çıkarları korunmaliMaddi konularda bu kadar ince davranıp 3n 5n hesabını yapabiliyorken duygusal anlamda mantığın devre dışı kalmasını açıklar mısın?
Hem sevişip hem.kordlidorda benimle ilişkiye girmeye gelme diye bagiriyo
Ben resmiyette hala karısı iken mahremimizi nasıl anlatır.sevismeyi de o başlattı.kurtulduguma sevindim
Sevgilisi de olsam bağırması gururumu çok kırdı.evet sevistim resmi eşimle nolmussss.ama herkes onu ayıplar beni.degilKarısı olmasanda ahlakı olan adam seviştiğini bas bas bağırmaz. Tam manasıyla terbiyesizlik adilik bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?