Dava bitimi Avukat azledilmeli.mi

Anlamayan varsa tekrar anlatabilirim

Evet.bu c.tesi.ama daha karar kesinleşmedi.hala.kocam o resmiyette.
Biz de burada sana akıl veriyoruz

Eşin de ayrı cins

Madem bu kadar kıymetlisiniz birbiriniz için neden Adam gibi geçinmediniz

Nick değişirse bilemez yorum yaparsam beni uyarın cidden yazık yani emeklerimize

Çünkü ihtiyacını gidermek istemiş.Duygusalca bir şey değil.Susadığımızda dolabı açar suyu içeriz.Sen de onun için sadece dolapsın.
Kullanılmış hissetmesini.cunku bir yanım hala onu seviyordu.barisiriz belki bile diyordum.ben onunla zaman geçirmekten keyif aldim

Biz de burada sana akıl veriyoruz

Eşin de ayrı cins

Madem bu kadar kıymetlisiniz birbiriniz için neden Adam gibi geçinmediniz

Nick değişirse bilemez yorum yaparsam beni uyarın cidden yazık yani emeklerimize
İçimde bitmemişti bu evlilik.ama anlasamiyoruZ maalesef

Avukatınız bile sizinle uğraşamayacağını söylüyor ayrıca adam verdiği paranın gerçekten kreşe gidip gitmediğini merak edebilir bence bu haklı bir gerekçe belki göndermeyeceksiniz parayı alıp?
Diğer konulara hiç değinip sinirimi bozamam ama bu maddede bence olay çıkaracak bişey yokmuş

Sorun o dedil.dosyaya dilekçe giriyor.yazan benim.avukat.ben ex eşten öğreniyorum dilekçeyi.dogru diyorsan ben bişi diyemiyorum.neyseki talebi reddedildi.cunku dosyada adamın nasıl biri olduğu belli.siddet hakaret tehdit.

Ben yaptıysam bunu kocamla yaptım.koridorlarda nasıl bağırır.yapan o gece yarısı bir baktım öperek uyandırdı.noluyo dedim

ben seni anlıyorum barışırız diye düşündün. her zaman ki gibi yan çizmeye hazırdın boşanmamak için.
ama eşin köprüden önce son çıkış diye baktı mevzuya.

Bir önceki konunuzda bu adamla barışsam mı diye sormuştunuz. Bakın yaşadıklarınız kolay şeyler değil, bunun yanında yaşattıklarınız da normal değil. Boşanmaya çalıştığınız bir adamla sevişmek nedir? Size o... diyebilecek cesareti nasıl verirsiniz? Lütfen kendiniz için bir adım atın. Daha iyi hissetmek için yardım alın. Asla normal değilsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…