Dava günü belli oldu :(

Allah kolaylk versn boyle soru isaretleryle de zor. ama caba sarfetmezse bu kadar da yuklenmeyn kendinize. bu bi tek sizin evlilignz degil onun da evliligi. tek caba gostermesi gereken siz degilsiniz onun da gostermesi gerekiyo. siz onsuz devam ediceksnz ama o da sizsiz devam edicek. uzulmesi gereken bi tek siz degilsiniz yani rahat olun bunlari dusunerek

Benim gibi, anlaşmalı boşanan arkadaşlara soruyorum,

Mahkeme ortamı, ruh hali nasıl oluyor.. Ağlarım diye korkuyorum en çok yada gözlerim dolar, yada çok sarılmak isterim diye.. Nasıl geçiyor o an?

Mahkeme ortamı, ruh hali nasıl oluyor.. Ağlarım diye korkuyorum en çok yada gözlerim dolar, yada çok sarılmak isterim diye.. Nasıl geçiyor o an?

Bende anlaşmalı bosaniyorum.
Mahkemede hiç aglamicam diye kendimi simdiden hazırlıyorum.
Sadece şunu dicem ona sana hakkımı helal ettim. El sıkışip uzaklasicam

Ama ben helal edemiyorum..yani icimde bir yerlerde surekli kanayan bir yaram var..dilime gelemiyor bu cumle..gercekten bunu basarabiliyorsun helal olsun sana. Sanirim ben yuzune bakmadan gidip,evet diyip ayrilacagim. Yanimda kimseyide istemiyorum tek basima gidicem..

Bana mahkeme anlasmali bosanma icin sureyi 2, 3 aya cikartiyor suanmi malum olaylardan dediler ama 8 gun snraya hemen zaman verdiler. Seninkisi nezaman?

5 yılın sonunda ayrıldım,hiç etkilenmedim.İşten çıkıp koştur koştur gittiğim zaman kaybettiğim için sinir bile oldum.Eşim sıkıntılıydı o yüzden kendisine hayatta bensiz başarılar diledim
Öncesinde bir tuhaf olmuştum,çevre değişikliği vs. ama çok kısa zamanda atlattım.

İnşallah bende kısa sürede atlatırım, seninkisi de 5 yılmış. Dışarıdan bakınca okadar uzun geliyor ki..

Önce evimi değiştirmem lazım, daha sonra çevremdekilere açıklamam. Birkaç yakın arkadaşım dışında etrafımızda kimse henüz bilmiyor. Bu süreçleri nasıl atlatacağım bilmiyorum..

Herkes herşeyi bilmek zorunda değil ki ?Açıklama zorunluluğu hissetme bence.
Çevreni değiştir,evini değiştir,yeni yaşamına da kısa zamanda adapte olursun.
Bu durumu çok fazla dramatize etmemeye çalış,evet hoş birşey değil ama atlatılamayacak derecede ölümcül birşey de değil.

Cok hızlı gelmiş dava günü, hakkında hayırlısı olsun herşey geçiyor emin ol.

Evet cok hizli oldu. Sanirim simdiki ruh halimin sebebi bu..ben birazdaha ilerde olur dusuncesine alisirm diyordum.ama saka maka haftaya persembe bekar olacagim..
Üzülme senin tek sıkıntın çevre baskısı, kimseyi ipleme atlattıktan sonra kus gibi hafifleyeceksin. Meraklılara da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum de gec.

hakkında hayırlısı olsun

Cokta guzel siler. Ben 8.5 yili sildim. Evlendim ustune cocukta yaptim pismanmiyim? ASLA. Mutlu muyum? Hemde cok. Sizin yaninizda olmayan adam icin bu kadar dusunmeye degmez.

Kızlar, bana boşanmış olan arkadaşlar mahkeme günüyle ilgili bilgi verebilirler mi, gerçekten hem içim acıyor hemde korkuyorum..

Önünde 6 yıldan daha fazlası var.Evlenmekte hak boşanmakta.Tabiki üzüleceksin.Bu bir süreç.Aytılmak isteyip giden o.Seni istemeyeni sil at hayatından önüne bak.

Kızlar, bana boşanmış olan arkadaşlar mahkeme günüyle ilgili bilgi verebilirler mi, gerçekten hem içim acıyor hemde korkuyorum..
anlaşmalı boşanma mı?
eğer öyleyse hakim emin misiniz diye soracak siz de evet eminiz boşanmak istiyoruz diyeceksiniz
hakimine göre bakın iyi düşündünüz mü vs diyebilir
zaten kısa sürecek max 10 dk gibi
sonra bitince kalemdekiler size 1 ay sonra gelin gerekçeli kararı alın diyecek (süre iş yoğunluğuna göre değişebilir)
sonra o gün ikiniz beraber gidecek kararı alacaksınız, hatta temyiz etmiyorum diye dilekçe yazıp bırakın karar o gün kesinleşsin

Nerde kalıyor şu anda?

1ay sonra yine mi karşılaşıcaz yani..2günüm kaldı güçlü olmam lazım biliyorum ama hala tam hazır değilim sanırım mahkeme ortamına.inşallah kolay geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…