Hiç bilmiyorum ki dediğim gibi şüphelenmedim, hissetmedim..Adam gibi sordum yok dedi. Ama bitsin istiyorsan bitsin dedim. Davayı bile açmaya cesaret edemediği için ben açtım. Ama garip bir ruh halindeyim. Perşembe gününe kadar nasıl gelicem o gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Benim gibi, anlaşmalı boşanan arkadaşlara soruyorum,
Mahkeme ortamı, ruh hali nasıl oluyor.. Ağlarım diye korkuyorum en çok yada gözlerim dolar, yada çok sarılmak isterim diye.. Nasıl geçiyor o an?
Bende anlaşmalı bosaniyorum.
Mahkemede hiç aglamicam diye kendimi simdiden hazırlıyorum.
Sadece şunu dicem ona sana hakkımı helal ettim. El sıkışip uzaklasicam
Bana mahkeme anlasmali bosanma icin sureyi 2, 3 aya cikartiyor suanmi malum olaylardan dediler ama 8 gun snraya hemen zaman verdiler. Seninkisi nezaman?Bende anlaşmalı bosaniyorum.
Mahkemede hiç aglamicam diye kendimi simdiden hazırlıyorum.
Sadece şunu dicem ona sana hakkımı helal ettim. El sıkışip uzaklasicam
5 yılın sonunda ayrıldım,hiç etkilenmedim.İşten çıkıp koştur koştur gittiğim zaman kaybettiğim için sinir bile oldum.Eşim sıkıntılıydı o yüzden kendisine hayatta bensiz başarılar diledimBenim gibi, anlaşmalı boşanan arkadaşlara soruyorum,
Mahkeme ortamı, ruh hali nasıl oluyor.. Ağlarım diye korkuyorum en çok yada gözlerim dolar, yada çok sarılmak isterim diye.. Nasıl geçiyor o an?
5 yılın sonunda ayrıldım,hiç etkilenmedim.İşten çıkıp koştur koştur gittiğim zaman kaybettiğim için sinir bile oldum.Eşim sıkıntılıydı o yüzden kendisine hayatta bensiz başarılar diledim
Öncesinde bir tuhaf olmuştum,çevre değişikliği vs. ama çok kısa zamanda atlattım.
Herkes herşeyi bilmek zorunda değil ki ?Açıklama zorunluluğu hissetme bence.İnşallah bende kısa sürede atlatırım, seninkisi de 5 yılmış. Dışarıdan bakınca o kadar uzun geliyor ki..
Önce evimi değiştirmem lazım, daha sonra çevremdekilere açıklamam. Birkaç yakın arkadaşım dışında etrafımızda kimse henüz bilmiyor. Bu süreçleri nasıl atlatacağım bilmiyorum..
Evet cok hizli oldu. Sanirim simdiki ruh halimin sebebi bu..ben birazdaha ilerde olur dusuncesine alisirm diyordum.ama saka maka haftaya persembe bekar olacagim..Cok hızlı gelmiş dava günü, hakkında hayırlısı olsun herşey geçiyor emin ol.
Üzülme senin tek sıkıntın çevre baskısı, kimseyi ipleme atlattıktan sonra kus gibi hafifleyeceksin. Meraklılara da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum de gec.Evet cok hizli oldu. Sanirim simdiki ruh halimin sebebi bu..ben birazdaha ilerde olur dusuncesine alisirm diyordum.ama saka maka haftaya persembe bekar olacagim..
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce başvurduğum boşanma davası için mahkeme günü belirlenmiş. 15 Aralık perşembe günü davamız var.
Eşim ayrılmak istedi evden gitti, defalarca hemen aç davayı bitsin gitsin dememe rağmen açamadı. En sonunda ben açtım. Ama beni bu kadar etkileyeceğini tahmin edemedim. Alıştım zaten yokluğuna 5 aydır ara ara hep arasa msj atsa, arada eve bile gelmeye çalışsa da bir şekilde ilişkimiz kopmuştu.
Ama şimdi haftaya resmen ayrılıyoruz.. Bir yanım artık hemen yoluna bakarsın derken, diğer sol tarafım ama seviyorum çok diyor..
Nasl bir ruh halidir? Nasıl sevgi tamamen biter hiç bilmiyorum.. Bir insan hayatından 6 yılı bir evet diyerek nasıl siler.. Yepyeni bir sayfaya artık onsuz başlar..
Önünde 6 yıldan daha fazlası var.Evlenmekte hak boşanmakta.Tabiki üzüleceksin.Bu bir süreç.Aytılmak isteyip giden o.Seni istemeyeni sil at hayatından önüne bak.Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce başvurduğum boşanma davası için mahkeme günü belirlenmiş. 15 Aralık perşembe günü davamız var.
Eşim ayrılmak istedi evden gitti, defalarca hemen aç davayı bitsin gitsin dememe rağmen açamadı. En sonunda ben açtım. Ama beni bu kadar etkileyeceğini tahmin edemedim. Alıştım zaten yokluğuna 5 aydır ara ara hep arasa msj atsa, arada eve bile gelmeye çalışsa da bir şekilde ilişkimiz kopmuştu.
Ama şimdi haftaya resmen ayrılıyoruz.. Bir yanım artık hemen yoluna bakarsın derken, diğer sol tarafım ama seviyorum çok diyor..
Nasl bir ruh halidir? Nasıl sevgi tamamen biter hiç bilmiyorum.. Bir insan hayatından 6 yılı bir evet diyerek nasıl siler.. Yepyeni bir sayfaya artık onsuz başlar..
anlaşmalı boşanma mı?Kızlar, bana boşanmış olan arkadaşlar mahkeme günüyle ilgili bilgi verebilirler mi, gerçekten hem içim acıyor hemde korkuyorum..
Hiç bilmiyorum ki dediğim gibi şüphelenmedim, hissetmedim..Adam gibi sordum yok dedi. Ama bitsin istiyorsan bitsin dedim. Davayı bile açmaya cesaret edemediği için ben açtım. Ama garip bir ruh halindeyim. Perşembe gününe kadar nasıl gelicem o gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
anlaşmalı boşanma mı?
eğer öyleyse hakim emin misiniz diye soracak siz de evet eminiz boşanmak istiyoruz diyeceksiniz
hakimine göre bakın iyi düşündünüz mü vs diyebilir
zaten kısa sürecek max 10 dk gibi
sonra bitince kalemdekiler size 1 ay sonra gelin gerekçeli kararı alın diyecek (süre iş yoğunluğuna göre değişebilir)
sonra o gün ikiniz beraber gidecek kararı alacaksınız, hatta temyiz etmiyorum diye dilekçe yazıp bırakın karar o gün kesinleşsin
Arkadaşında kalıyor henüz yeni ev vs tutmadı. Ben birlikte yaşadığımız evdeyim işlemler bitince taşınmayı planlıyorum..bakalım artık inşallah hayatım kolaylaşır bir şekildeNerde kalıyor şu anda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?