Arkadaşında kalıyor henüz yeni ev vs tutmadı. Ben birlikte yaşadığımız evdeyim işlemler bitince taşınmayı planlıyorum..bakalım artık inşallah hayatım kolaylaşır bir şekilde
Allah kolaylık versin yardımcın olsun . Onun sevgisinin bittiğini düşünmesen anlıyorum ki ayrılmak istemiyorsun .ben de ayrılmayı düşünüyorum ama yutkunamıyorum bile eşimi bende seviyorum o yüzden işin çok zor. Eğer gereken sınavı verdiğinizi düşünüyorsaniz hakkınızda hayırlısı olur umarım. Ama pişmanlık duyacağınızı hissediyorsanız kendi sevginiz için mesafeli şekilde konuşmanızi öneririm
Sevgi yetmiyormuş anladım.. Ama yine de iyi düşün karar ver canım, inan ki evliliği bitirmek bir yuvayı dağıtmak hiç kolay verilebilecek bir karar değil..Allah kolaylık versin yardımcın olsun . Onun sevgisinin bittiğini düşünmesen anlıyorum ki ayrılmak istemiyorsun .ben de ayrılmayı düşünüyorum ama yutkunamıyorum bile eşimi bende seviyorum o yüzden işin çok zor. Eğer gereken sınavı verdiğinizi düşünüyorsaniz hakkınızda hayırlısı olur umarım. Ama pişmanlık duyacağınızı hissediyorsanız kendi sevginiz için mesafeli şekilde konuşmanızi öneririm
5 ay önce gitti dedin. Boşanmaya karar vermişsiniz 5 ay arkadaşta kalmak için uzun geldi. Ama belki o arkadaşa kira veriyordur. Belki ev arkadaşı olmuşlardır. B
Neyse, bu adamın sevgilisi olma ihtimali yüksek geldi. Sen bu süreçte iyi düşün protokol falan da yapmışsınız. Yarın bir gün seni sevgilisi için terk ettiğini öğrenirsen üzülür musun üzülmez misin? Eğer üzülürüm çok incinirsin hemen boşanmaya yedim keşke ugrastirsaydim beni aldattığı için tazminat davasi açsaydım vs gibi fikirlerin olursa iyi bir araştır derim.
Ama sen diyorsan ki sevgilisi bile varsa yeterki hayatımdan çıksın ne kadar erken o kadar iyi ben de yoluma bakarım -ki bence en doğru düşünce bu. O zaman hiç ardını araştırma. Çocuğunuzda yok. Boşanmadan sonra arama sorma ararsa açma vs aynen devam et yani.
Tabi ki canım düşüncesi bile zor bırak karar vermeyin düşünürken ihtimal verirken bile bu kadar acıtıyorsa ayrılmak ne kadar acıdır bilemiyorum Allah sabır versin canımSevgi yetmiyormuş anladım.. Ama yine de iyi düşün karar ver canım, inan ki evliliği bitirmek bir yuvayı dağıtmak hiç kolay verilebilecek bir karar değil..
Çok umrumda olmaz sanırım birisinin olup olmaması. Benim için evliliğin bitiyor oluşu da zaten zor. Yok hiçbir talebim olamaz ekstra. zaten ben bişey istemememe rağmen o vereceğini söylüyor. (Protokole bişey yazmadım ben, o hesabıma sürekli yolluyor bir sürede hep yollayacakmış, harcamadan aynı hesapta kalıyor dokunmayı hiç düşünmüyorum)
Perşembe gününden sonrada hayatımın her bir yerinden tamamiyle koparıp atıcam bir daha aramam canım, önüme bakarım Allahın izniyle.
Çocuk var mı ben çocuklu boşanıyorumMerhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce başvurduğum boşanma davası için mahkeme günü belirlenmiş. 15 Aralık perşembe günü davamız var.
Eşim ayrılmak istedi evden gitti, defalarca hemen aç davayı bitsin gitsin dememe rağmen açamadı. En sonunda ben açtım. Ama beni bu kadar etkileyeceğini tahmin edemedim. Alıştım zaten yokluğuna 5 aydır ara ara hep arasa msj atsa, arada eve bile gelmeye çalışsa da bir şekilde ilişkimiz kopmuştu.
Ama şimdi haftaya resmen ayrılıyoruz.. Bir yanım artık hemen yoluna bakarsın derken, diğer sol tarafım ama seviyorum çok diyor..
Nasl bir ruh halidir? Nasıl sevgi tamamen biter hiç bilmiyorum.. Bir insan hayatından 6 yılı bir evet diyerek nasıl siler.. Yepyeni bir sayfaya artık onsuz başlar..
Çocuk var mı ben çocuklu boşanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?